Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 17.09.2015, 14:03
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.03.2013
Nereden: Bandırma - ıo.5
Yaş: 25
Mesajlar: 1,654
Etiketlendi : 127 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Hamburger isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Youtube Hikayem

youtubepara zamanından peri takip ediyorum forumu. bu işe (o zamanlar iş olarak bakmıyordum tabi) 12-13 yaşlarında başladım. şuan 16 yaşındayım. çektiğim oyun videolarını ilk baş arkadaşlarımla paylaşıyordum, sonra youtube'da böyle bi kategori olduğunu gördüm ve ben de atayım bakalım dedim. dediğim gibi forumdaydım ama forumu sadece özgün videolarımı paylaşmak için kullanıyordum o zamanlar. sonra kendimi geliştirdiğim bir oyun kanalı daha, sonra bir tane daha ve bir tane daha. ancak en sonunda kendimi tam anlamıyla geliştirdiğimde bu sektörde malı götürenin götürdüğünü ve artık ön plana çıkmanın çok daha zor olduğunu öğrendim. daha sonra türkiye'de hiç bir yerde görmediğim ve görmediğiniz bir konsept ile çıktım karşınıza yine özgünde. midesiz çocuk... aslında her şey çok iyi başlamıştı ve devam ediyordu. efsane karışım videom kemal ekşioğlu gibi ülke çapında bir facebook sayfasında paylaşılmıştı. altında sülaleme edilen küfürleri görünce açıkçası şevkim baya bi kırıldı. daha sonra bu durumun etkisinden kurtulsam da yaşadığım yerin istanbul olmaması dolayısıyla sektördeki büyük kanallarla etkileşim içinde olamayacağımdan ve malum türkçe içerik gelirlerinden dolayı bu kanalıma da son verdim.

o zamana kadar bir iki spam denemem olsa da hiç biri tutmamıştı çünkü mantığı bilmiyordum. youtube'a komik videolar yazıp tekrar youtube'a atıyordum.

daha sonra beni bu çaresizliğin içinden çıkaran kurtarıcı bir melekle tanıştım. onun adı @Samsung tu.

kanımız ısınmıştı birbirimize. az sabahlamamıştık skype'ta. sabahlara kadar cs go oynuyorduk. o da saolsun benim bu karanlık özgün maceramı görünce bana spamı en ince ayrıntısına kadar anlattı. ilk ay 2 haneli kazandım. ancak umutluydum. özgünde bu kadar bile kazanamamıştım. daha sonra birkaç ay 3 haneli rakamlar kazandım. ve bu ay az önce ilk 4 haneli kazancıma ulaştım. hepinize bol kazançlar...

(hane belirtmek yasaksa söyleyin lütfen editleyeyim)
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar