Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 22.11.2016, 18:54
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
crazykanka61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim 1 adsensem spamlı olmasına rağmen ban yemedi şöyle birşey yaptım ama ondan mı banlanmadı bilmiyorum.Diğer 2 adsensem ban yedi bu arada ban yemiyen adsense 200 tl altında kesinleşme oldu.

Adsense blogger olarak kullanılmıştı daha önceden haliylen yani adsense hem youtube hem blogger adsense olarak gözüküyor adsense spam yedi bende adsense ayarlarına girdim youtube devre dışı bıraktım blogger aktifti ellemedim ve banlanmadı ama bundan mı banlan mı bilmiyorum.

Yani sonuç şu bir adsense hem admob hem youtube yada hem blogger hem adsense kullanırsak youtube spama düşerse onu devre dışı bırakıp hesap admob yada blogger hangisi varsa adsense onu aktif bırakırsak belki böylece banlanmaz.Bu dediğim gibi adsense spama düşmesine bence engel olmaz ama ban yememeye engel olur mu artık orasıda sizin fikriniz ben sadece yaşadığımı anlattım inş yararlı olur.
benimde 200 lira altı kesinleşen spam adsense banlanmadı,

ben tam şöyle yaptım, spama giren her iki adsenseyi bu ayda 12 kasımda sildim, bugün 26 lira kesinleşen spam adsenseden 26 lira ödeme yattı, diğeri yatmadı,
sonrasında mailleri geri getirdim adsenselere girdim, 26 lira olan adsense ayakta, diğer spama düşen 4 hane kesinleşen adsense banlanmış
Alıntı ile Cevapla