Tekil Mesaj gösterimi
  #50  
Okunmamış 10.01.2017, 19:12
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.12.2014
Nereden: İstanbul/Beyoğlu
Yaş: 40
Mesajlar: 2,324
Etiketlendi : 68 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
unadikum isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazılara spinlemeye aslında gerek yokki hocam sonucta videoda okuncak ve özgün birşey yani okuma. Ama diğer hepsi aynen katılıyorum, kısa sürede uygulayacağım.



2 defa üye ola tıklamışsındır hocam, sistem o nedenle hızlıca kayıt yapıp onu demiştir. üye girişi yaparsan giriş yapacaktır hocam.

Buarada müzik ekleme mevcut hocam.



Teşekkürler hocam.



Yok hocam, özgüne geçenlere alternatif olsun diye yaptım. Yoksa videoyapın aktif üye sayısı 2015 e göre çok daha iyi. Sadece son günlerde kanal yapılıyor, adsenseye bağlanmadan bekleniliyor.



Belkide sağlam bir fikir gelirse belli sahneleri almak ve yürütmek adına olabilir hocam. sonuçta belli bir saniyesi her videodadan alınabiliyor, fakat o tür videlarda ancak büyük vine videosu olur.



Merhaba hocam,

Evet orada yazdıgı gibi sadece jpeg destekliyor hocam. Tam anlıyamadım, video seslendirmesi olmasın sadece fon müziği olsun olayımı hocam? Hım hiç isteyen olmaz diye düşünmüştüm, yapabilirim.



Eyw hoş geldin hocam.



Amin hocam, cümlemizin işlerinde.



Teşekkürler hocam sağolasın



Teşekkürler hocam çok sağolasın



20 tane dil mevcut hocam, sadece türkçede biraz sıkıntı var. Firmaya ilettim, kısa zamanda çözeceklerini ilettiler. Buarada çalıştıgım text to speech firması en büyük firma aslında.



Teşekkürler hocam sağolasın
çizgi roman çalışmayı düşünüyordum
Alıntı ile Cevapla