Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Okunmamış 19.05.2013, 14:34
etc_computer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2013
Nereden: Hollanda
Yaş: 38
Mesajlar: 1,734
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
etc_computer isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Para Kazanma "İnceleniyor" Sorunu & Çözümü

Alıntı:
greatkol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işe yaradi inanilmaz..bi sorun olur mu sonralari ??
Tabi ki olur, arkadaslar lutfen anlik cozumleri kesin cozum gibi anlatmayin bir cok yerde yok ulke degistirin kazanmaya baslayin iste burdaki gibi kaldirin duzenleyin silin yenileyin aktif olur gibi soylemler yalandir. Calisma mantigini anlatiyim sorun olurmu olmazsi siz karar verin.

1- Para Kazanma Durumunu Ulke degistirerek Aktif etme.

evet aktif olur ama odeme sirasinda ??? bu durum Turkiyede gecerli degil bu nedenle durumunuz aktif olacak ama odeme gunu geldiginde sizden kanaliniz daki ulke kaydi ne ise parayi yatirmak icinde o ulkeye ait hesab numarasi isteyecek verebiliyorsaniz sorun yok ama veremiyorsaniz bu durum kanaliniz kapatilma sebebi hatta adsense hesabinizin bile kapatilma sebebidir.

2- inceleniyor durumunu kazanc salgliyora verme

bu sistemde ise sizin yukleyip kazanc sagliyor yada inceleniyor durumunda bir ikaza almaniz suna bagli. Youtube ye gunde milyonlarca video yukelniyor binlercesi ayni anda para kazanma durumunu aktif ediyor, youtube bunlarin bazilarini inceleme firsati olmuyor ve direk para kazanma aktif oluyor ama bu durum ilerleyen donemde kontrol edilmiyor anl***** gelmiyor. Bu konuda ki aciklamayi soyle ozetleyim;
Siz video yu yuklediniz gonderdiniz ama inceleniyor dedi, aciklamayi sildiniz etiketleri sildiniz videoyu kaldirdiniz yeniden yuklediniz falan filan birda baktiniz ki dolar isareti yesil oldu iste.!!! sorunu cozdunuz.! Hayir arkadaslar bu durum sizin denetimden gecmediginiz bir vakte bir ana deng geldi bu durum ilerleyen gunlerde denetimden gecmeyecek anlaminda degildir mutlaka denetimden gececektir ve durumunuz yeniden pasif olacaktir ustelik bu tarzda yani videonun tamami size ait oldugunu kanitlayin uyarisi siz bilmesenizde sicilinize isliyor bu durum defalarca tekrarlandiginda para kazanma durumunuz pasif ediliyor hatta kanaliniz kapatilma ihtimali var.
Alıntı ile Cevapla