Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Okunmamış 21.08.2014, 17:22
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 10.05.2014
Nereden: Tecrübe Anlık Değişir.!!
Yaş: 42
Mesajlar: 1,458
Etiketlendi : 52 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
mNote Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar

Diğer konuda kanal kapanmaların sebebi botlar gibi gösterildiği için artık kapanmaların çok daha fazla sebepleri var. Bu yüzden bu konudan devam edelim artık.

Toplu kapanma sebeplerinden bugün farkettiğim birşeyide ekleyeyim. Eğer 1 kanalınız flaglanır ve kapatılırsa Youtube aynı anda tespit edebildiği tüm kanallarınızı kapatıyor.

Bugün uygunsuz içerikten (Çizgi Film Kanalı) flaglanan 1 kanalım yüzünden 10 tane kanal daha gitti onla beraber.

Ana Konu
http://www.ytpara.com/youtube-ban/33...im-mi-var.html
flag oldugunu nasıl anlıyorsunuz mailler hep aynı geliyor ..


Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı ....YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/b...=2801973&hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/b...er=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Alıntı ile Cevapla