Tekil Mesaj gösterimi
  #27  
Okunmamış 24.08.2014, 22:32
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 19.08.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 538
Etiketlendi : 17 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Cryme isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
daralll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.gmail ayarlarından pop/ımap sekmesine giriyoruz ve yönlendir(forwarding)e tıklayıp yönlendireceğimiz gmail adresini yazıyoruz..onaylayıp,çıkış yapıyoruz.


2.yönlendirdiğimiz gmaile giriş yapıp gelen kutusundaki yönlendirme onayının olduğu maili açıp linke tıklıyor ve onayı tamamlıyoruz.


3.



4.isteyenler en son 1.girdiğimiz gmaile girip mail kopyasını saklama ayarını yönlendirme yaptığı yerden yapabilir.



5.en son bilgisayarımıza gmail herald programını kuruyoruz ve bütün gmailleri yönlendirdiğimiz ana gmail adresini tanımlıyoruz.programın ayarlarından waw dosyası da eklerseniz mail geldiğinde sesli uyarıda bulunur...

6.http://www.youtube.com/account_notifications (hangi maillerin gelmesini istiyorsanız youtube dan ayar sayfası)

https://plus.google.com/settings (google+ ayar sayfasından da bildirimleri alma kısmından kutucukların işaretini kaldırararak almak istediğiniz mailleri seçebilirsiniz...


ben şahsen yorum ve aboneler dışında hiç bir maili istemedim.zaten bu takibin sebebi youtube un attığı telif yada topluluk mesajlarına hızlı ulaşmak.diğer seçenekler kanallara girildiğinde uyarı olarak zaten sağ üst köşede görünüyor.o yüzden mümkün olduğu kadar çok mail çeşidini engelleyin yoksa program zırt pırt mail geldi uyarısında bulunuyor.

Not:konu bilmeyenler içindir.
bunu bana tw ile yapma şansın varmı dostum
Alıntı ile Cevapla