YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Dünyadan Youtube Teknikleri



User Tag List

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 22.10.2015, 11:24
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.12.2014
Nereden: İstanbul/Beyoğlu
Yaş: 40
Mesajlar: 2,324
Etiketlendi : 68 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
unadikum isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Youtube dan yeni haber var?

edit : başlığa hacer yazmışım haber arkadaşlar

After months of testing under the name YouTube Music Key, the wide-scale rollout of YouTube’s subscription service has finally come, *now dubbed YouTube Red.


The subscription option comes with all of the same features as Music Key, but available to videos of all types, not just music. Subscribers will be able to enjoy an ad-free experience across all of YouTube’s platforms including YouTube Gaming, YouTube Kids, and YouTube Music. On mobile, users will be able to download videos for offline play, and continue the playback experience in the background (think music videos, lyric videos, podcasts). A subscription to YouTube Red will also include access to Google Play Music, which allows for streaming of their vast commercial library, with content very similar to that of Spotify and iTunes.

Creators should, in theory, see a bump in revenue as some of their viewers jump on YouTube Red. Here’s how revenue sharing will work:

A user subscribes to YouTube Red for $9.99 a month.

Right off the bat, YouTube takes their split, leaving $5.50 on the table for partners to earn in alternative revenue for the month.

Let’s say that the viewer is a huge fan of your channel. During the course of one month, the viewerwatches 200 total videos (about 7 videos a day) of equal length*. 50 of those videos came from your channel.

That calculates out to 25% of the subscriber’s time spent watching your channel.

You would receive 25% of $5.50, or about $1.38.

Comparing this to traditional advertising revenue, that’s 50 views for a total of $1.38 – an effective CPM of $27.60 from this particular YouTube Red subscriber. Revenue sharing among the creators is calculated based on watch time – this model assumes that all views are of equal length, but creators with longer content could conceivably earn more than those with shorter length content.

In addition to a feature-rich viewing experience, YouTube Red comes with access to a whole new round of exclusive subscriber-only, YouTube-funded original content. Creators taking part in this new premium content initiative include PewDiePie, Joey Graceffa, CollegeHumor, and Toby Turner. The SVOD model isn’t new to YouTube – channels have long been able to create their own private subscription offerings for as little as $1 a month – but this new bundled package provides much greater incentive for a fan to buy in.

YouTube Red will be available starting on October 28 for $9.99 a month covering Android, desktop, and mobile web, but will reportedly cost $12.99 to include iOS usage.

What are your thoughts? Leave a comment or shoot us a tweet to chime in on the conversation!

Adını YouTube Music Key altında test ay sonra, YouTube'un abonelik hizmeti geniş çaplı rollout nihayet artık YouTube Kırmızı dublaj, geldi.
*

Abonelik seçeneği Müzik Key aynı tüm özellikleri ile birlikte geliyor, ama her türlü değil, sadece müzik videoları mevcuttur. Aboneler, YouTube Oyun, YouTube Çocuklar ve YouTube Müzik dahil YouTube'un tüm platformlara taşıyan bir reklam-free deneyimi yaşamasını mümkün olacak. Cep, kullanıcılar çevrimdışı oyun için video indirmek ve arka plan (müzik videoları, lirik video, podcast düşünüyorum) oynatma deneyimini devam etmek mümkün olacak. Google Spotify ve iTunes çok benzer içeriğe sahip, kendi engin ticari kütüphanenin streaming için izin verir Müzik, Play YouTube Kırmızı bir abonelik de erişimi içerecektir.

Onların izleyicilerin bazıları YouTube Kırmızı atlamak olarak Yaratıcıları, teoride, gelir bir yumru görmelisiniz. İşte gelir paylaşımı nasıl çalışacağını var:

Bir kullanıcı 9,99 $ bir ay için YouTube Kırmızı abonesidir.

Derhal yarasa ortakları ay için alternatif gelir kazanmak için, YouTube masaya 5,50 $ bırakarak, kendi bölünmüş alır.

En görüntüleyici kanalın büyük bir hayranı olduğunu söyleyelim. Bir ay süresince, viewerwatches 200 toplam videolar eşit uzunlukta (yaklaşık 7 videolar gün) *. Bu videolar 50 kanalınızda geldi.

Abonenin zaman% 25 sizin kanalı izlerken harcanan o dışarı hesaplar.

Sen 5,50 $, ya da yaklaşık 1,38 $% 25 alacak.

Bu özel YouTube Kırmızı aboneden 27,60 $ etkili bir CPM - Geleneksel reklam geliri bu karşılaştırıldığında, bu 1,38 $ olmak üzere toplam 50 görünümleri var. Yaratıcıları arasında Gelir paylaşımı izle süresine göre hesaplanır - Bu model, tüm görüşleri eşit uzunlukta olduğunu varsayar, ancak daha uzun içeriğe sahip yaratıcıları makul kısa uzunluk içerikli olanlardan daha kazanabilirsiniz.

Bir özellik zengin bir izleme deneyimi yanı sıra, YouTube Kırmızı seçkin abone sadece YouTube tarafından finanse edilen orijinal içerik yepyeni bir yuvarlak erişimi ile birlikte geliyor. Bu yeni premium içerik girişimi katılan yaratıcıları Pewdiepie, Joey Graceffa, CollegeHumor ve Toby Turner bulunur. SVOD modeli YouTube'a yeni değildir - Kanallar uzun $ gibi küçük 1 ay kendi özel abonelik teklifleri oluşturmak mümkün olmuştur - ama hayranı satın almak için bu yeni paket paket çok daha fazla teşvik sağlar.

YouTube Kırmızı 9,99 $ Android, masaüstü ve mobil web kapsayan bir ay için 28 Ekim tarihinde başlayan sunulacak, ancak bildirildi iOS kullanımını içerecek şekilde 12,99 $ mal olacak.

Konu unadikum tarafından (22.10.2015 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 22.10.2015, 11:34
Platin Üye
 
Üyelik tarihi: 24.06.2013
Nereden: Kocaeli
Yaş: 31
Mesajlar: 1,408
Etiketlendi : 148 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

http://www.ytpara.com/youtube-haberl...duyuruldu.html
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:47. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker