YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Like Tree239Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 2.11.2014, 13:25
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 7.05.2014
Nereden: Sado Ban Kaldır
Yaş: 34
Mesajlar: 1,402
Etiketlendi : 74 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart CoIntellect - Yattığın Yerden 2 Yıl Boyunca Her Gün 300 Lira Kazanmak

arkadaşlar; deneyimlerimden yola çıkarak aklımdaki düşüncelerin ve karşılaştığım olayların genelini toparladığım bi video hazırladım. laptop mikrofonu sesi biraz kötü alıyor, kulaklıktan dinlerseniz daha rahat duyulabilir.



videoda editlicem dediğim link ; http://cointellectturkiye.com/konu-o...-cevirmek.html
-



merhaba arkadaşlar.

öncelikle belirteyim; ben bu tip şeylere fazla îtima göstermeyen biriyim normalde. yok reklamlara tıklayarak kazanmakmış yok video izleyerek yok anket doldurarak kazanmakmış şu bu. youtube gibi bi nimet varken hepsini gereksiz gören biriyim. fakat şimdi anlatacağım mevzu biraz daha komplike.

yazı biraz uzun olabilir ama sürükleyici olacağını düşünüyorum.

sistemin mantığı sizin " para yatırmanız " üzerine kurulu. sizin yatırdığınız paralar ise asla adamların yiyip içip gezip tozmalarına gitmiyor yani scam olmadıklarını belirtiyorlar. benim araştırmalarımdam bu sonuç çıktı.

"peki yatırdığımız paralar ne olacak? " sorusunu duyar gibiyim.

coin mining sektörünü belki birçoğunuz duymuştur. duymamış olanlar şuradan 5 dk da az çok bilgi sahibi olabilir

Kripto Madencilik(Mining) nedir? REHBER (GPU ile coin-para kazanma) bitcoin litecoin

bizim yatırdığımız paralar ise tam olarak bu iş için kullanılmakta. zeus adındaki çok çok yüksek donanımlı bilgisayarlar satın alınıyor ve bu iş yapılıyor.

14 kişilik profesyonel bi ekip tarafından kurulmuş olan bu sistem Talinn/Estonya merkezlidir. Estonya'da bulunmalarının en güzel yanı, Estonya devletinin girişimcilere sağladığı olanaklardır. Bu arkadaşlar çok yüksek elektrik harcamaları gerektiren bu iş için elektriğe bir kuruş bile vermiyorlar. Devlet bu tip girişimcilere tüm olanakları sunmuş çünkü. Coin mining için en önemli 3 etki vardır.

1. Donanımsal güç
2. Donanımın yeterince soğutulması
3. Elektrik harcaması

coin mining işi yapılan bu özel donanım sistemleri 24 saat açık durumda ve estonya harici bi ülkede yapılsa idi, soğutulmasından tut elektrik masrafına dek çok fazla masraf yaratacaktı. Estonya'da bu sistemlerin kurulabilmesi için büyük bi tesis kapatılmış ve pencerelere dışarıdan ısı alışını engelleyip içeriye soğuk hava gönderecek soğutma sistemleri kurulmuş. elektrik zaten devlet desteğiyle bedava. Ayrıca belirtmekte fayda var; skype, hotmail gibi büyük firmalar da Talinn, Estonya merkezlidir. Ülkenin girişimciye çok büyük destekleri var.

Yukarıdaki uzun yazıların özeti;

Para yatırdığımız ve paramız ile sistemlerin bizim adımıza kiralanarak bizim için coin mining işi yaptığı bi sektör.

Ödemelerini aylık ya da yıllık değil, günlük olarak paypal ya da bitcoin hesaplarına yapmaktadır.

Şimdi gelelim mevzunun en tatlı görünen yerine. Başlıkta belirtilen " her gün 300 lira " kısmına.

arkadaşlar olay şöyle.

8 farklı paket mevcut. hemen aşağıda görebilirsiniz tek tek.



a1 ve a2 paketlerinin brüt ve netlerinin eşit olmayışının sebebi; mining serverlarının çin'de barındırılması. nedenini bilmiyorum fakat netin düşük olması bu yüzden çünkü ek masraflar mevcut. elektrik, soğutma gibi. estonya'da bu sorunlar pek yok, zaten tesis içi -10 derecedeymiş.

yukarıdaki seçeneklerde 8 farklı yatırım tercihi var demiştik. bu sistemin en güzel tarafı hangi yatırım paketini seçerseniz seçin 2 ay içinde verdiğiniz parayı size kazandırması ve kalan sürenin yanınıza kâr kalıyor olmasıdır. örneğin 5 bin euro (13,850 tl) yatırıldığı zaman size 270 tl kazandırmayı vaadediyor ve bu stabil bi sayı değil. kimi zaman 120 euro ya da çıkabilir kimi zaman 80 e de düşebilir ama ortalama 270, ben yuvarlayıp 300 diyerek açtım başlığı. 30 liranın da lafını yapmazsınız günlük 270 alınca :d şayet bu paket alınırsa, ayda 270 ortalamadan kazanç olarak getirisi 8 bin tl, 2 ayda 16 bin tl. yani 730 günlük bu paket sadece 60 günde ödediğimiz paradan fazlasını bize iade ediyor ve geriye kalan 670 gün boyunca her gün yine 270 tl ortalamadan bize ödeme yapıyor.
670 x 270 = 180.900 tl ye tekabül ediyor. 13 bin lira yatırıp 3 yıl sonunda 180bin küsür kazanç elde etmek. ne hoş görünüyor di mi? işte bu adamların amaçları da bu. herkesi memnun ederek sürekli yükselmek, kiraladığı tesisleri zeus makinelerle donatıp " coin mining " sektörünü tekelde tutmak. böylelikle hiç rakipleri kalmayacak ve hem kendileri para basacak hem yatırımcılarına kazandıracak.

açıkçası benim aklıma baya bi yattı arkadaşlar. uzun zamandır youtube dışı bi alternatif arıyordum, yatırım amaçlı ve bu sektör beni baya bi cezbetti. ben de bu işe yeni yeni giriyorum anlayacağınız. belki benim gibi risk almayı seven ve geleceğe yatırım yapmak isteyen arkadaşlar varsa onlar da gözünü karartarak en azından " starter " paket ile başlangıcı yapıp, kazanç elde ettiklerini gördükçe piramidin tepesine ulaşır misali giderek yükselirler umarım.

şimdi linklere geçiyoruz. site refsiz üye kabul etmemektedir(inanmayan kodu silip deneyebilir). e takdir edersiniz ki bu kadar yazının ardından buraya başkasının ref linkini koymak saçma olur, bu yüzden alttaki link kendi ref linkimdir.

https://cointellect.com/?code=82fea709

şimdi kazanç elde edenlerin ekran görüntülerine bakalım.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...7e0f1ddc317ec1 ( sanırım bu arkadaş 2.8k euro kazanmış o ana dek)

http://i.imgur.com/8N52894.png
http://i.imgur.com/xBQeswP.png ( evet gönderen isimleri tutarsız ama dediğim gibi bana ait fotolar değil zaten, araştırmalarımdan bulduklarım )
http://oi58.tinypic.com/2ez3d68.jpg
http://i.imgur.com/jEvNl3s.png
http://i.imgur.com/kzhylM2.png
http://i.imgur.com/HoHGVsa.png

ayrıca sitede ssl sertifikası ve Kredi kartı sistemi uluslararası kanunlar gereği PCI DSS yani Kredi Kartları Ödeme Endüstrisi Güvenlik Standartları uyumludur. 3d secure işlemi ile alışveriş yapılabilmekte.

bu da tesisten ekran görüntüleri;

dışardan;

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...fe&oe=54F39A9B

veri merkez alanı gerçekten çok büyük ve bu adamlar gelişim sürecinde. o boşluklar hep dolacak.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...3596eb8e8e88f3

gördüğünüz boş rafların tümü cihazlarla kaplanacak

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...7a&oe=54E98943

işte güven pompalayan kareler

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...63&oe=54AE362C

yerdeki cihazlar da şimdiye kuruluma geçmiştir

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...ccb3026fd7272e

-

işte böyle arkadaşlar. ben kimseye %100 kazanç vaadedmiyorum tabi ki. riskli bir iş ve bu riske değebilecek bir iş. elimden geldiğince kendi cümlelerimle açıklamaya gayret gösterdim. bu adamların scamlardan tek farkı yatırımları midelerine değil, işlerini geliştirmeye harcamaları. eylülde yine cihazlar sipariş edilmiş ve aralıkta gelecek, kurulumları yapılacakmış. şu an için sanırım 6 exper cihazlık alan kalmış, %15 gibi bir boşluk. o da dolunca aralığa kadar alım yapılamayabilirmiş. ben bu riske girmeye değer diyorum, bakalım siz ne düşüneceksiniz. umarım hayırlı bir yoldur ve birlikte kazanabiliriz. ayrıca ref konusunda şunu belirtmeliyim; sizin günlük kazançlarınızdan zerre kesinti uygulanmamakta. sadece yatırım yapıp paket aldığınız zaman belli bi komisyon tarafıma ödenmekte o kadar. o da sizi etkilemiyor tabi. hakkımızda en hayırlısı olsun diyorum.

kayıt linki : https://cointellect.com/?code=82fea709

önemli edit : arkadaşlar paypal mailleriniz ile üye olursanız ödemelerde sıkıntı yaşamazsınız diye bi şey okumuştum, ben öyle yaptım bence siz de yapmalısınız.

önemli edit2 : arkadaşlar bu işte şöyle bi şey de var. diyelim starter paket satın aldık. aradan 5 gün geçti, kazançlar ciddi ciddi yatıyor hesaplara. ardından hemen bi başka paketi de ilave satın alabilme durumu mevcut. yani 1 paket aldıktan sonra atıyorum paketin süresi 180 gün ise, 180 gün dolmadan yeni paket alamazsın gibi bi sınır yok. sadece günde 1 paket satın alabilirsin sınırı mevcut o kadar. bu sayede piramidin tepesine daha rahat ulaşılabilinir. sorunsuz bi sektörse tabi. kimseye %100 güvence vermiyorum. bu bir risk işi.

Alıntı:
ekrem581905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilmeniz gereken önemli hususlardan birtanesi ise Contract satın alır iken 3d Doğrulama güvenlik ekranında bir sebeple sayfayı kapatırsanız, yanlış kod girerseniz veya Kartınızdaki bakiye yetersiz uyarısı alır iseniz Kredi kartınız CoinTellect bankası tarafından 1 ay süre ile bloke edilmektedir. Böyle bir işlem yaptıktan sonra size ait olan hiç bir kredi kartını hesabınızda kullanamazsınız. Ayrıca yine size ait olan hesapdada hiç bir kredi kartı kullanamazsınız.

Bu hatayı yaptıktan sonra kredi kartınızı cointellect sitesi üzerinde hiç kullanmadan 1 ay beklemeniz gerekmektedir. Her denemenizde ve hata almanızda bu süre kendini yenilemektedir.

Böyle bir bilgi buldum.

önemli edit3 :

arkadaşlar sektöre girişi 99 euro'luk starter paket ile yapmış bulunuyorum



hakkımızda en hayırlısı olur inşallah..


Alıntı:
blackw0lf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar, bende 2 adet pilot paketle başladım bu işe, şu ana kadar aldığım ödemeler bu şekildedir.



İkinci ödemem,



Üçüncü ödememde aşağıdakidir,



yine arkadaşımıza ait kazanç tablosu

Önemli edit 4. Arkadaşlar, sitedeki programı kurup mining yapmaya çalışırsanız, olası 3-4 haneli elektrik faturalarına göğüs geriniz. Tavsiye edilmez.
murato25, ghalacli, Karınca ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu EliteMaster tarafından (18.01.2015 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 2.11.2014, 13:33
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 22.12.2013
Nereden: Samsun
Yaş: 33
Mesajlar: 3,707
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

fazla uzun dien arkadaşlar icin hemen soruyorum sen ne kadardır yapıosun ve ne kadar kazandın
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 2.11.2014, 13:34
Ahmetzone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.07.2014
Mesajlar: 1,114
Etiketlendi : 28 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

hiç inanmam böyle seylere
ibopeh, chatmece, AO BaxishoV ve 4 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 2.11.2014, 13:35
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 4.04.2013
Mesajlar: 1,646
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

ilginç
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 2.11.2014, 13:35
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 7.05.2014
Nereden: Sado Ban Kaldır
Yaş: 34
Mesajlar: 1,402
Etiketlendi : 74 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Alıntı:
KimLanBunLaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fazla uzun dien arkadaşlar icin hemen soruyorum sen ne kadardır yapıosun ve ne kadar kazandın
yeni bi sektör, risk almayı seven arkadaşlarla birlikte ben de yeni giricem. uzun yazı sevmeyen arkadaşların girmesine gerek yok zaten, okuyup araştırmayı sevmeyen üşengeç insanlar ne sanal ne gerçek hayatta pek başarı elde edemezler.
HellRider, sercanbri, Hidra ve 2 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 2.11.2014, 13:36
CNZ CNZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.01.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 38
Mesajlar: 1,963
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
CNZ isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Bunun yerine evinizdeki PC'nin ekran kartını sanal sunuculara kiraya verin bence. En azından para vermeden test etmiş olursunuz.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 2.11.2014, 13:38
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.10.2013
Nereden: Kocaeli
Yaş: 29
Mesajlar: 2,056
Etiketlendi : 55 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Karınca isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Hocam merhaba bu işi yapan trde çok ınsan var ama gerçekten kımse bılmesın dıye soylemıyolar ustu kapalı anlatıyolar geçiyolar bu sistemı çok duydum ama yarıda kalıyor yapanlar soylemıyor herşeyi okudum peki siz başladınızmı yani demo paketten falan allıp denedizmi?

vede sorum var
1 : refsiz kabul etmiyolarsa yanı sız nerden kayıt oldunuz ?
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 2.11.2014, 13:39
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 7.05.2014
Nereden: Sado Ban Kaldır
Yaş: 34
Mesajlar: 1,402
Etiketlendi : 74 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Alıntı:
CNZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun yerine evinizdeki PC'nin ekran kartını sanal sunuculara kiraya verin bence. En azından para vermeden test etmiş olursunuz.
siteden indirilen bi program ile kendi bilgisayarından kazanmak da dediğin gibi mümkünmüş fakat günlük 1 euro yu görmek bile çok zormuş.

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 12:38 ----------

Alıntı:
Karınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam merhaba bu işi yapan trde çok ınsan var ama gerçekten kımse bılmesın dıye soylemıyolar ustu kapalı anlatıyolar geçiyolar bu sistemı çok duydum ama yarıda kalıyor yapanlar soylemıyor herşeyi okudum peki siz başladınızmı yani demo paketten falan allıp denedizmi?

vede sorum var
1 : refsiz kabul etmiyolarsa yanı sız nerden kayıt oldunuz ?
başkasının refi ile?

haricen yok ben deneyemedim şu an ama %500 denicem çünkü evimi taşıyorum ve kendi evime yerleşir yerleşmez 100 eurolukla giriş yapmayı düşünüyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 2.11.2014, 13:39
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 15.08.2013
Nereden: konya
Yaş: 32
Mesajlar: 2,154
Etiketlendi : 35 Yazıda
Etiketlendi: 26 Başlıkda
Standart

kardeş sen test et. kazanırsan bizde üye oluruk.
ibopeh, dervegider, Hemedo ve 3 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 2.11.2014, 13:42
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.10.2013
Nereden: Kocaeli
Yaş: 29
Mesajlar: 2,056
Etiketlendi : 55 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Karınca isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Hocam aslıdan bıde deneyıp nasıl yapıcagımzı anlatsan ıyı olur yani bi program falan indircez galiba sitede download falan yazıyor
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:07. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker