YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree117Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 19.03.2017, 05:31
plesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 339
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart YT Vitamin Eğitim - Android Türkiyem isimli üyeden şikayetçiyim.

Şikayetçi Üye: @plesk
Şikayet edilen üye: @Android Türkiyem

Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/youtube-alisve...in-egitim.html

Olay: Arkadaşlar merhaba Android Türkiyem nickli üyeden ytvitamin eğitimi paketini satın aldım. bu paketi satın alırken iddia edilen (ip çerez zulmüne son,içerik derdine son,topluluğa son) gibi yanıltıcı ibarelerle tanıtıma aldandım ve bu paketi satın aldım. eski ve deneyimli moderatörler bu paketi incelediklerinde anlatılanların ne kadar boş ve basit şeyler olduğunu göreceklerdir.dolayısı ile işime yarayacak en ufak bir bilgi yok.bende bu arkadaşa durumu anlattım.ve ücret iadesi istedim ve karşılığında bana ücret iadesi yoktur diyerekten konuyu kapattı.

bu forumda büyük bir aileyiz birbirimize inanmalı ve güvenmeliyiz.şimdi bakın arkadaşlar işime yaramadığını gerçekten bana faydalı en ufak bir şey olmadığını söylememe rağmen arkadaştan ücret iadesi yapması gerektiğini etik olarak beklerdim. sonuçta satılan şeyi görmeden bilmeden yapılan slogana reklama göre alıyoruz. vaad edilen şeyler olmayıncada sonu hüsran oluyor.peki bu hüsran kime oluyor ? hep satın alana oluyor. satan kişi parasını alıp kenara çekiliyor.bunun örnekleri bir çok kez yaşandı.

moderatör arkadaşlardan rica ediyorum. YTVitamin2.mp4 isimli seo videosunu izlesin burada seo ile ilgili bir şey varmıdır.biz bunamı para veriyoruz veya parayı sokaktanmı topluyoruzda bu kadar boş bilgilerle bu gibi kişiler bu forumda yüzlerce kişiye satış yapıp milyarlarca para kazanıyorlar

genel olarak baktığınızda içi boş ve yanıltıcı bilgilerle dolu bir paket hazırlanmış fahiş bir fiyata satılıyor.bunları özel olarak moderatörle konuşup kanıtlayabilirim.

sonuç olarak ben ödediğim paranın iadesini istiyorum. ücret iadesi yoktur diye bir şey kabul edilemez.

Kanıtlar: Pakette satılan videoların ve yetkili bir arkadaş tarafından incelenmesini rica ediyorum.ortada satılmaya değer bir şey olmadığını aklı selim bir insan zaten anlayacaktır.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 19.03.2017, 06:02
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Merhaba sevgili tolga hocam

Yazıma Başlamadan önce uygun görürseniz şunu belirtmek isterim ki şikayet konusu açtığınız için size herhangi bi kin , nefret vs gibi duygular beslemeyeceğimi bilesiniz.

Yagmurdan korksaydik islak yürümezdik biz bu yola herşeyi göze alaraktan çıktık bu yol dikenli yoldur bu yol zordur hedeflerimiz için türlü türlü engelleri aşaraktan herşeye sevgiyle yaklaşaraktan geldik her insanı memnun etmekti hedefimiz ama biliyordukki herkeze aynı duygularla yaklaşırken arada memnun olmayanlar çıkacaktı ki ama bizim hedefimiz yine anlayış gösterip yolumuzda devam etmekti 22.09.2016, 13:52 tarihinden beri ilk şikayet konumuzdur bu geçen süre zarfı bile yaptığımız işin kalitesinin göstergesidir.Çünkü herşeyden önce müşteri memnuniyeti gelirdi lakin biz müşteri memnuniyetini öne alırken kendi değer kriterlerimizden ödün vermeden ilerleyerek dürüstçe işimizi yaparaktan 19.03.2017 yani bu güne geldik.







Benim bilgilerimin %50 sine sahip olmadığınızı belirtiyorsunuz. ; size fayda sağlamayan bilgi kuru bi daldan ibarettir. Asıl olan Elinizde ki imkanların çokluğu değildi. Elinizdeki imkanları Doğru Değerlendirebilmektir.Ayrıca böyle yüksek çözünürlükte tecrübeniz varken eğitimimize ihtiyac duymanızda ayrı şaşırtıcı.











Kavga ettiğim kesinlikle söylenemez bilakis iyi niyetle yaklaşıyorum.




Şikayet Konusu Açmanız beni üzmedi bilakis içtenlikle sevindirdi şikayet konusu açarkenki göstermiş olduğunuz azmi youtube üzerindede göstermeniz kendinizi geliştirip zor durumda olmanıza katkı sağlayacak ve beni sevindirecektir.

İade Konusunda Savunmam Baştan sona budur Teşekkür ederim.


************************************************** ***********************************
@plesk "YTVitamin2.mp4 isimli seo videosunu izlesin burada seo ile ilgili bir şey varmıdır."

1) Aramıza Katılanların yarısından fazlası 0 dan başlayanlardır sizin ufak gördüğünüz nimetin değerini aramızda sizden kat kat iyi bilen arkadaşlar var. eğitimimizin kalitesini ancak ihtiyacı olanlarlar anlayabiliyor belliki siz daha işin ciddiyetinin farkında değilsiniz.

****************************
@plesk "hep satın alana oluyor. satan kişi parasını alıp kenara çekiliyor.bunun örnekleri bir çok kez yaşandı.

Alıntı:
ramob7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seti alalı uzun zaman oldu.Bu sürede sorduğum her soruya kısa sürede cevap aldım.Muhammed hocama buradan teşekkür ediyorum. Skype grubunda çok güzel bilgiler paylaşılıyor. 7/24 destek alabiliyorsunuz.Tekrar teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız. Herkese bol kazançlar diliyorum.
Alıntı:
kivrakadil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
muhammed kardeşim bu işi en iyi yapan arkadaşlarda biri bence.3 ay önce ilk eğitim cd sini almıştım.verdiği bilgilerden sonra yaptığımız çalışmalardan sonra kısa bir sürede verdiğimizden daha fazlasını kazandık.fakat spam çalıştığımız için bir süre sonra kanallarımızın hepsi kapandı.harcadığımız paranın fazlasını rahatlıkla kazandık.bu işte çalışıp başkalarınında bilgilerinden faydalanılarak kazanç elde etmek mümkün.arakadaşıma başarılar dilerim.
2) @plesk Herkezi biz sanıp bizi tanımadan üstelik konumuza dahi göz atmadan eğitimi almanız , ön yargıyla yaklaşmanız sizi bi nebze yüzünüzü kızartmadıysa canınız sağolsun.

**************************************
@plesk "vaad edilen şeyler olmayıncada sonu hüsran oluyor.peki bu hüsran kime oluyor ? hep satın alana oluyor. satan kişi parasını alıp kenara çekiliyor.bunun örnekleri bir çok kez yaşandı."
"genel olarak baktığınızda içi boş ve yanıltıcı bilgilerle dolu bir paket hazırlanmış fahiş bir fiyata satılıyor"

Sitede iki tane %100 kazanc ibareleri görüp milyarlarınızı savururken kaptırdığınız paraların haddi hesabını sormayıp işini temiz yapmaya iyi niyetle yaklaşarak üstelik %100 kazanç ibaresi kullanmadan hala onlarca kişiyi sağlam kazançlara çıkartan adsense kanıtlarıyla eğitim öncesi ve sonrası kanıtlarıyla işini dürürtçe yapan bi insana, Leke çalmaya çalışmak ve iftira atmanız da ayrıca çok manidardır... Biz eleştiriye açığız lakin eleştirininde bi dozu var Kime neye niçin hizmet ettiğinizin farkına varın.

**************************
@plesk "Pakette satılan videoların ve yetkili bir arkadaş tarafından incelenmesini rica ediyorum",

YTparada her önüne gelen satış konusu açamıyor önce admin onayından geçiyor yakın tarihte iletişimde kalıp eğitim içeriğini bilen hocalarımdan bilgilendirme alabilirsiniz @era @fatihbaz


Tüm Söyleyeceklerim bu kadardır. Teşekkür ederim.
prisonbreak, bleman0538 ve mrdmr64 bunu beğendi.

Konu Android Türkiyem tarafından (19.05.2017 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
  #3  
Okunmamış 19.03.2017, 13:40
plesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 339
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Haram Zehir Zıkkım Olsun-ki Ben Ne aldığımı Sen Ne sattığını çok iyi biliyosun yıllardır bu forumdayım kimseden bişe almadım kimseye bişe satmadım sadece standart bir kullanıcı gibi olayları takip etmek amaçlı bu sitede var oldum ne yazıktırki yotube bu yıl çıkarmış olduğu argoritma sayesinde hepmizin genel olarak gelirleri neredeyse yok haline getirdi.

Ben bu gruba dahil olmamdaki amaç aynı zamanda bilgi ve birikimlerimi paylaşmak eksiklerimi ise sizle tamamlamaktı çünkü youtube bir deniz bundan hepimiz faydalanmalıyız fakat fii tarihinden kalma uygulamaları denize düşen yılana sarılır misali insanlara ücretle satıyorsunuz baktımki benim birikimlerimin %1i bile sizde yok.

Yukarıda Teknik olarak bana hiç bir cevap vermemişsin birde işini çok iyi biliyor ve yapıyormuş gibi buradaki azmini you tube da sergilememi öneriyorsun buda ayrı bir komedi kendini haklı beni eksik çirkef gibi göstermek amaçlı algı operasyonu diyoruz biz buna.

ARKADAŞLAR Basiret bağlanması buna diyoruz işte benim gibi bir insan bir anlık gaflette bulunup bu kullanıcı gibi kullanıcılara güvenip bir anda bu parayı gönderip tezgaha düşüyor.

Akıl var mantık var oysaki fotoğraf yapıştırmış 5 günde 12 bin TL gelir bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz aslında dile getirmiyoruz.
Bu rakamla göz boyayıp içi boş bir teneke misali faiş fiyatta paket satıyor o ki bu sorunu çözdüğünü iddaa ediyor veya paketi öyle lanse ediyor Eğerki bu işi ticarete döktüyse illa parayla satılacaksa 600 TL gibi komik bir rakama bu paket satılmaz en az 50 Bin TL yazması gerekirdi işin içinde sömürücülük olduğu buradan belli Bu konu Hakkıda Daha tek Kelime yazmayacağım Hak Yerini Bulacaktır.
GeNCo, gecekusu12, PiriReis ve 21 kişi bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 19.03.2017, 13:52
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
plesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haram Zehir Zıkkım Olsun-ki Ben Ne aldığımı Sen Ne sattığını çok iyi biliyosun yıllardır bu forumdayım kimseden bişe almadım kimseye bişe satmadım sadece standart bir kullanıcı gibi olayları takip etmek amaçlı bu sitede var oldum ne yazıktırki yotube bu yıl çıkarmış olduğu argoritma sayesinde hepmizin genel olarak gelirleri neredeyse yok haline getirdi.

Ben bu gruba dahil olmamdaki amaç aynı zamanda bilgi ve birikimlerimi paylaşmak eksiklerimi ise sizle tamamlamaktı çünkü youtube bir deniz bundan hepimiz faydalanmalıyız fakat fii tarihinden kalma uygulamaları denize düşen yılana sarılır misali insanlara ücretle satıyorsunuz baktımki benim birikimlerimin %1i bile sizde yok.

Yukarıda Teknik olarak bana hiç bir cevap vermemişsin birde işini çok iyi biliyor ve yapıyormuş gibi buradaki azmini you tube da sergilememi öneriyorsun buda ayrı bir komedi kendini haklı beni eksik çirkef gibi göstermek amaçlı algı operasyonu diyoruz biz buna.

ARKADAŞLAR Basiret bağlanması buna diyoruz işte benim gibi bir insan bir anlık gaflette bulunup bu kullanıcı gibi kullanıcılara güvenip bir anda bu parayı gönderip tezgaha düşüyor.

Akıl var mantık var oysaki fotoğraf yapıştırmış 5 günde 12 bin TL gelir bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz aslında dile getirmiyoruz.
Bu rakamla göz boyayıp içi boş bir teneke misali faiş fiyatta paket satıyor o ki bu sorunu çözdüğünü iddaa ediyor veya paketi öyle lanse ediyor Eğerki bu işi ticarete döktüyse illa parayla satılacaksa 600 TL gibi komik bir rakama bu paket satılmaz en az 50 Bin TL yazması gerekirdi işin içinde sömürücülük olduğu buradan belli Bu konu Hakkıda Daha tek Kelime yazmayacağım Hak Yerini Bulacaktır.
Arkadaşın yorumlarına ya sabır çekiyorum iftira at öldürmesede izi kalsın Şikayet konusu olmaktan çıkıp karalama amacı güttüğü için Forumdan Banlanmasını Talep ediyorum.
RAPOTEK, bleman0538 ve mrdmr64 bunu beğendi.

Konu Android Türkiyem tarafından (19.03.2017 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
  #5  
Okunmamış 19.03.2017, 14:18
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.06.2013
Mesajlar: 4,891
Etiketlendi : 550 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
Standart

@era @fatihbaz Siz videolari gormussunuz heralde hocam konuyu sizin cozmeniz daha iyi olur.
PiriReis, plesk, Captain Price ve 2 kişi bunu beğendi.
  #6  
Okunmamış 21.03.2017, 03:14
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Mercurial Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@era @fatihbaz Siz videolari gormussunuz heralde hocam konuyu sizin cozmeniz daha iyi olur.
@plesk konumuzdaki bunca kazanca göz yumarak basiretten bahsederken kendi nefsinizin çıkarlarınızın peşinde koşarak bizleri yıldıracağınızı mı sanıyorsunuz? önümüze taş koymaya ne kadar çalışırsanız çalışın bu güne kadar nasıl o taşı kaldırmasını bildiysek yine bileceğiz biz doğru bildiklerimizin peşinden gitmeye çalıştıkça sizin gibilerin bizlere çelme takmaya çalışacağını asla unutmadık unutmayacağız.

************************************************** ***********************************

@plesk "satan kişi parasını alıp kenara çekiliyor.bunun örnekleri bir çok kez yaşandı."""
"bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz aslında dile getirmiyoruz"
"bu parayı gönderip tezgaha düşüyor"
"kendini haklı beni eksik çirkef gibi göstermek amaçlı algı operasyonu diyoruz biz buna"

-- Minnet duyuyorum senin gibi yalancılara ve destekçilerine gerçekten doğru yolda olduğumuzu farkettirdiğiniz için. Bu yolda bize düşmanca davranan, istemeyen yığınla insan mevcuttur (bize düşmanlık yapanlar ki gram umurumda değilsiniz bizlerle olmaya devam edenlerle sorunsuz devam ediyoruz etmeyede devam edeceğiz.)

@plesk
-- Yaşınız bide 35 olacak... Çok SAYGISIZ bir insansınız.

************************************************** ***********************************

Konuya cevap gelmedi ben ekleyeyim kimseye bişeyi kanıtlamaya çalışmıyorum hakkımızda yapılan ileri seviye saygısızlığın savunma yaparak ortaya dökmeye çalışıyorum.

************************************************** ***********************************
@plesk
"baktımki benim birikimlerimin %1i bile sizde yok"

-- Sizin nekadar bilginiz varki ? bizi aşağılık görüyorsunuz be adam.

************************************************** ***********************************
@plesk
"Akıl var mantık var oysaki fotoğraf yapıştırmış 5 günde 12 bin TL gelir"
"bu gelirin ne geliri olduğunu hangi içerik sağladığını hepimiz biliyoruz"

-- Fotoğrafların tümü müşterilerime aittir sizin gibi kibiri büyük başarısı küçük müşterilerime ait değildir. zaten bu kibirlede bişey yapabileceğinizi sanmıyoruz. Sizin bilginiz Kendi Nefsiniz ve Kibriniz'den başka bişey değildir.

************************************************** ***********************************
@plesk demişki "eski ve deneyimli moderatörler bu paketi incelediklerinde anlatılanların ne kadar boş ve basit şeyler olduğunu göreceklerdir"

Bu konuda buyurun YTparanın Süper Moderatöründen dinleyin.

@fatihbaz ;seti ancak bitirebildim,bu ara yogunlukdan dolayı uyku yada yemege dahi pek vakit ayıramıyorum set bu işten gerçekten iyi anlayan,kazancı iyi olan ama artırmak için almak isteyenlere bence yetersiz gelir yani onlar için biraz zayıf kalır içerigi.ama işte eskiden kazanırdım şimdi olmuyor,işe yeni başlayacam daha önce hiç ytye bulaşmadım,daha önce denedim ama kazanamadım vb cümleler kuran arkadaşlar için gerçekten güzel bi set olmuş.bu arkadaşlar seti alırsa,kazanmama ihtimali bence yok.sadece anlatılanlara dikkat ederek sistemli bi şekilde çalışmazsa başaramazlar ki o da kendi suçları olur zaten bu tür ebooklarda,egitim setlerinde özellikle bi içerik verilip çıkar satış yapan arkadaşlar.o da elden ele dolaşır,kimse kazanamaz normalde ve ben buna çok sinir olurum.fakat bu hataya düşmemiş,buna sevindim gerçektende.direk bi içerik vermek hazıra,tembellige ve sadece belirli bi gelir ihtimaline alıştırır seti alan kişileri.ama içerik vermek yerine,içerik bulmayı ögretmek en güzelidir ve kazancın limiti baştan belli degildir,limit sensin sözü gerçekten buraya oturur umarım seti alan arkadaşlar bol bol kazanır.

************************************************** ***********************************

@plesk demiş ki """dolayısı ile işime yarayacak en ufak bir bilgi yok"""

@MesutMesut YTparanın Adam Gibi adamından dinleyin.

Aldığım eğitim videolarını izleme fırsatım oldu ve ilk değerlendirmelerimi yazmak isterim...

Eğitim seti arkadaşında belirttiği gibi 5 videodan oluşmaktadır. Bu videoları kısaca değerndirecek olursam;

1. Youtube Spam Öğreniyorum Eğitim Videosu:
Spam yapan birçok arkadaşın içerik bulmak için kullandığı bir yöntem anlatılmış. İçerik bulmak için kullanılan en basit ve en etkili yöntemdir. Hani forumda "ben içerik bulamıyorum, nasıl bulabilirim?" diyen arkadaşlara çok çok faydalı olacaktır. Bu işe yeni atılan ve kazanmak isteyenler için içerik bulma konusundan faydalı bir eğitim videosu olmuş...
(Bende bu yöntemli kullanarak çok güzel içerikler bulup YT to YT yapıyorum)

2. Vtools Eğitimi Videosu:
Vtools YouTube botu kurulumu ve nasıl kullanılacağı ile ilgili bir eğitim videosu...
(Ben bu botu kullanmıyorum ama deneyeceğim)

3. Adsense Derin Analiz Eğitim Videosu:
Adsense açarken nelere dikkat edileceği, kanalları adsenseye bağlama ilgili güzel bilgilerin paylaşıldığı ve bu işi yapanların adense hakkında bilmesi gereken temel ama esas konuları işleyen bir eğitim videosu...
(Konu hakkındaki yanlış bildiğim bazı bilgilerin açığa çıkmasına faydası oldu)

4. IP ve Çerez temzileme Eğitim Videosu:
IP ve Çerez temizlemeyle ilgili özel bir yöntem paylaşılmış...
(Bunu ben biliyordum ama kullanmıyordum. Kullanmanın faydalı olacağı kanaatine vardım)

5. Gizli Yöntem ile ilgili Video:
Adı üstünde gizli bir yöntem...
(Arkadaşın destek amaçlı paylaştığı extra bir paylaşım olmuş)

GENEL EĞİTİM DEĞERLENDİRMESİ:
Spam yaparak para kazanmayı aklına koymuş, hırslı ve tabiki sabırlı kişilerin bilmesi gereken temel konular ile içerik bulma sıkıntısı yaşamadan gerekli programların kullanımı ile hızlı ve etkili bir şekilde kanal yapmayı ve yapılan bu kanalları adsenseye bağlayarak para kazanmayı öğreten genel bir eğitim seti olmuş...

BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

************************************************** ***********************************


@esendemir YTparanın canından dinleyin.

Güzel bir çalışma olmuş, İncubus' un da dediği gibi, temel bazda kullanıcılar için çok ideal.

Ama şu da var ki; Uzun süredir yapmadığım bu temel çalışma mantığını iki gündür yeniden denemeye başladım ve bugüne kadar gelen tecrübeyle hızlı ve hatasız çalışabiliyormuşum, onu anladım

Teşekkürler Android Türkiyem, eline sağlık.

************************************************** ***********************************

Daha fazlası için @plesk : http://www.ytpara.com/youtube-alisve...in-egitim.html Bu işler Lafla Dönmüyor ! İcraatle dönüyor beyfendi.



************************************************** ***********************************

Hani bu kadar adamın sözüne itibar etmiyorsunuz Anladık Buyurun bide Önceki Adminimizden dinleyelim.

@Incubus YTparanın önceki Admini
http://www.ytpara.com/1472274-post10.html
Konu tarafımdan onaylanmıştır. 1000 tl altında aylık kazananlar, spam'a yeni başlayanlar, yt to yt taktiğini genel olarak öğrenmek isteyenler, bilmeyenler için idealdir. İleri düzey beklentilere girilmemeli, yeni öğrenenler bu taktikleri sürekli uygularlarsa belirtilen rakamlara çıkabilirler.

************************************************** ***********************************
Bu kadar sözü değerli arkadaşların sözlerine itimat olmadığı hali düşenemiyorum 1 admin 1 mod + 2 değerli arkadaşında üzerini çizmekten başka bişey olmayacaktır.

Biz kimseye zorla birşey satmadık satmıyoruz.
Kazanamadığınız zaten baştan sona belli o kadar bilgili bir arkadaşsınız ki bilgim bilginizin %1'iydi(Bu ne biçim sözdür be.). Bu kafayla gittiğiniz sürecede kazanacağınızı sanmıyorum.Yaptığım hangi doğrunun bedelini ödüyorum bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa eğer bu dünyada ; yolu doğru olanın yükü de ağır olurmuş. @plesk Minnet duyuyorum senin gibi yalancılara ve destekçilerine gerçekten doğru yolda olduğumuzu farkettirdiğiniz için. Bu yolda bize düşmanca davranan, istemeyen yığınla insan mevcuttur (bize düşmanlık yapanlar) bu güne kadar 3 5 kendini bilmezin iftiralarıyla doğru hiç bir zaman yanlış olmamıştır... bizim bu yoldaki aylardır mücadelemizden söz edecek olursak konumuza girip bakınız ondan sonra konuşunuz.daha nice müşteri memnuniyetini eklemedik nice kazançları eklemedik bu konuyu bu güne getiren sizler değilsiniz !!!! benim gece gündüz demeden destek sağlayarak zamanımdan fedakarlık ederek bu günlere geldik merhametiniz yoksa gram saygınız olsun.

@plesk konumuzdaki bunca kazanca göz yumarak basiretten bahsederken kendi nefsinizin çıkarlarınızın peşinde koşarak bizleri yıldıracağınızı mı sanıyorsunuz? önümüze taş koymaya ne kadar çalışırsanız çalışın bu güne kadar nasıl o taşı kaldırmasını bildiysek yine bileceğiz biz doğru bildiklerimizin peşinden gitmeye çalıştıkça sizin gibilerin bizlere çelme takmaya çalışacağını asla unutmadık unutmayacağız.
@plesk böyle kibirli insanların. işini sadık olan işinin arkasında duranlara engel olmaktan başka bi fayda sağlamamıştır sağlamayacaktırda.

@plesk Sizi Önce Allah'a Sonra Sonra YTpara yönetimine bırakıyorum


Daha fazlası için @plesk konumuzu takip edin insanların lafa değilde icraatle faydalı olacağını düşünerekten bizden +%99 bilginizle insanlara 1 konuda siz açabilirsiniz : http://www.ytpara.com/youtube-alisve...in-egitim.html
@plesk "benim birikimlerimin %1i bile sizde yok" dedi ------ Bu kadar yüce ve bilgili bi insandan rakip bi konuyu bekliyoruz

Konu Android Türkiyem tarafından (21.03.2017 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.
  #7  
Okunmamış 21.03.2017, 03:42
plesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 339
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Görüyorsunuz çırpınıyor.Çunki foyası ortaya çıkmak üzere.Yukarıda yazdıklarına paylaştıklarına bakın konuyla ilgisi varmı? burası reklam yapma yerimi ? tamamen ortalığı sulandırıp milletin bu konuyu okumamasını sağlamaya çalışıyor.Kendisinden paketi aldıktan çok kısa bir süre sonra hemen yazıp ücret iadesi istedim. ne grubunda bir şey yazdım nede insanları toplamaya çalıştığı forumunda.yani verdiği sözde hizmetlerin hiçbirisini kullanmadım.attığı videoların içi tamamen boş şeylerden oluşmakta hit yapan kanalını anlatıyor videoda YTVitamin2.mp4 videosunu yetkililerin incelemesini istiyorum iddaa ettiği gibi bu videoda seo mu var sizcede ? kanalın hakkında kısmına birşeyler yazınca seo mu yapmış oluyoruz bumudur seo.

Kendisi bu vitamin işine çok iyi hazırlanmış satın alıp memnun kalmazsanız hertürlü savunması hazır.hem çok etkili ibarelerle bir çok şeyi çözdüğünü iddaa ediyor bunu ben söylemiyorum girin bakın bir sürü banner yaptırmış. bunlar içi boş şeyler denilincede zaten yazmıştım biz yeni başlayanlara hizmet veriyoruz herkes çok memnun diyor.millet uğraşmıyor bu kişiyle hiç değilse grubunda takılayım belki birşey düşer mantığıyla göz yumuyorlar duruma. bu kadar şeyi nereden öğrendim bir çok insan bana pm attı. itiraz ettiklerinde susturulduklarını skype grubundan atıldıklarını yazdılar.zaten şikayet konusunu açacağımı hakkımı arayacağımı söylediğimde elinden geleni ardına koyma dedi.Sürekli moderatörlerin kendisini desteklediğinden bahsedip duruyor bu çok yanlış.

Teknik olarak hiçbir soruma cevap vermeden tamamen modası geçmiş zaten forumda var olan şeylerle insanları kandırmaya devam ediyor.Forum dışında bir çok insan ile görüştüm. satın alanların çoğu benimle aynı fikirde. Konu kanıtlarla birlikte @era yöneticisine bildirilmiştir.

Beni sürekli boş laflarla taciz ederek ceza almamı sağlamaya çalışıyor. Neden ceza alacağım ne suç işledim ? sana parayı gönderdim hizmetinin boş olduğunu ve iade yapmanı istedim. bu yüzden mi ceza alacağım.

konuya cevap yazmayacağımı incelemenin yapılmasını istememe rağmen kendisi sürekli taciz etmektedir. tüm forum ahalisi bu yazışmaları görmektedir. yönetimden halen cevap beklemekteyim. lütfen bu konuyu inceleyin. Forumun moderatörünü benim setimi tavsiye ediyor diye insanlara algı operasyonu yapmanız son derece yanlış o zaman bende şunu diyebilirim. aynı şehirde ikamet ediyorsunuz ve sürekli sizin konunuzda bu paketi almaları yönünde telkin veriyor. sizin arkadaş olmadığınızı ve bu işte ortaklaşa çalışmadığınızı nereden bileceğiz. Moderatörleri benimle karşı karşıya getirmeyin.Benim muhatabım sizsiniz.

Şikayet konusu açıldıktan sonra beni hem skype grubundan hemde paylaşımlardan çıkardınız ve paramın üzerine yattınız.

Hak adalet yerini bulacaktır. Sizin ziyniyetinizdeki insanlar her zaman kaybetmiştir.göreceksiniz bunu sabırlı olun beni taciz etmeyin. Daha fazla kendinizi batırmadan paramı geri gönderin. Dürüst onurlu bir insan olarak yaşayın.Size tek tavsiyem budur.
takendown bunu beğendi.

Konu plesk tarafından (21.03.2017 Saat 04:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme
  #8  
Okunmamış 21.03.2017, 04:27
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
plesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görüyorsunuz çırpınıyor.çunki foyası ortaya çıkmak üzere.Teknik olarak hiçbir soruma cevap vermeden tamamen modası geçmiş zaten forumda var olan hayali şeylerle insanları kandırmaya devam ediyor.Forum dışında bir çok insan ile görüştüm. satın alanların çoğu benimle aynı fikirde. Konu kanıtlarla birlikte @era yöneticisine bildirilmiştir.

Beni sürekli boş laflarla taciz ederek ceza almamı sağlamaya çalışıyor. Neden ceza alacağım ne suç işledim ? sana parayı gönderdim hizmetinin boş olduğunu ve iade yapmanı istedim. bu yüzden mi ceza alacağım.

konuya cevap yazmayacağımı incelemenin yapılmasını istememe rağmen kendisi sürekli taciz etmektedir. tüm forum ahalisi bu yazışmaları görmektedir. yönetimden halen cevap beklemekteyim. lütfen bu konuyu inceleyin. Forumun moderatörünü benim setimi tavsiye ediyor diye insanlara algı operasyonu yapmanız son derece yanlış o zaman bende şunu diyebilirim. aynı şehirde ikamet ediyorsunuz ve sürekli sizin konunuzda bu paketi almaları yönünde telkin veriyor. sizin arkadaş olmadığınızı ve bu işte ortaklaşa çalışmadığınızı nereden bileceğiz. Moderatörleri benimle karşı karşıya getirmeyin.Benim muhatabım sizsiniz.

Şikayet konusu açıldıktan sonra beni hem skype grubundan hemde paylaşımlardan çıkardınız ve paramın üzerine yattınız.

Hak adalet yerini bulacaktır. Sizin ziyniyetinizdeki insanlar her zaman kaybetmiştir.göreceksiniz bunu sabırlı olun beni taciz etmeyin. Daha fazla kendinizi batırmadan paramı geri gönderin. Dürüst onurlu bir insan olarak yaşayın.Size tek tavsiyem budur.
"Görüyorsunuz çırpınıyor.çunki foyası ortaya çıkmak üzere.Teknik olarak hiçbir soruma cevap vermeden tamamen modası geçmiş zaten forumda var olan hayali şeylerle insanları kandırmaya devam ediyor."
"Dürüst onurlu bir insan olarak yaşayın" bizdeki dürüstlüğün onurun %1 i sizde bile sizde yok şerefimizle haysiyetimizle biz buradayız
"göreceksiniz bunu sabırlı olun beni taciz etmeyin"
--- Size asılsız suçlamalar kesinlikle yapmadım tüm yazdıklarıma bakarsanız sizin bize saldırganlığınızın cevabını verdim üstüne ek söylemediğiniz cümleyide kullanmadım...Onuruma Bİlgime Dürüstlüğümüze Sadakatimize herşeye dil uzattınız...

--- İçtiğimiz sütten şüphemiz yokki savunduğumuz davadan olsun. Hakkımızı savunmaktan korksaydık bu eğitimdeki bizleri bekleyen psikolojik savaşa hazırlıklı olmazdık.Altının değerinden Sarraf anlar sen anlayamazsın.

---- Tutturmuşsunuz kanal seo " sizin o küçüksediğiniz seo bilgisini YT ye yeni başlayıp o kısımları atlamayıp Kanalı google botlarına nasıl güçlü göstereceğimizin kısmıdır.Bundanda anlamanızı beklemiyorum.



"Şikayet konusu açıldıktan sonra beni hem skype grubundan hemde paylaşımlardan çıkardınız ve paramın üzerine yattınız."

--- Grubun düzenini bozacak grubun zararına olacak her insandan her yapıdan korumakdaki tüm haklar bana aittir... Size Kin duysam Arşivimize izninizi keserdim sadece Skypeden Çıkarttım Arşivimize olan üyelik izniniz hala aktiftir siz bizim iyi niyetimizi hala anlayamamışsınız...

"hemde paylaşımlardan çıkardınız" @Mercurial yemin ediyorum artık yeter ... bu adam utanmadan sıkılmadan ne kadar daha yalan söylemesine izin verilecek ?

Kendi Çıkarlarınız İçin Kendi Nefsiniz için "paylaşımlardan çıkardınız" diyecek kadar yoldan çıkmışsınız yazıklar olsun...





"Forumun moderatörünü benim setimi tavsiye ediyor diye insanlara algı operasyonu yapmanız son derece yanlış o zaman bende şunu diyebilirim"

--- Siz ne konuştuğunuzun farkında değilsiniz hocam çıkarlarınız ve amacınız sizin çok farklı "eski ve deneyimli moderatörler bu paketi incelediklerinde anlatılanların ne kadar boş ve basit şeyler olduğunu göreceklerdir" diyorsunuz onların düşüncelerini kanıta sununca algı operayonu yaptığımızı belirtiyorsunuz siz bakkala girip ekmek istiyorsunuz adam ekmek getiriyor sen karpuz istemiştim diyorsun ne istediğinizin farkında değilsiniz.

"Forum dışında bir çok insan ile görüştüm. satın alanların çoğu benimle aynı fikirde. Konu kanıtlarla birlikte @era yöneticisine bildirilmiştir."
--- Üstüne basa basa Bu resimdekileri okumayıp Eğitime gram ihtiyacı olmayıp tamamen meraktan gelip eğitimi alan kişilerimi topladınız ?

Konu Android Türkiyem tarafından (21.03.2017 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.
  #9  
Okunmamış 25.03.2017, 17:31
plesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 339
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Sevgili Yöneticiler bu vatandaş korunuyormu ? hakkımızı nasıl arayacağız ? paramın iadesini talep ediyorum. bu arkadaşta biraz utanma olsa kusura bakma kardeşim sana faydalı olamadıysam al paranı der paramı geri gönderir.halen utanmadan sıkılmadan saçmasapan cevaplarla milleti oyalıyor.madem bu kadar büyük paralar kazanıyorsun herkezi memnun ettiğini söylüyorsun gönder kardeşim benim paramı o zaman. benim param da eksik kalsın. ne var yani.

utanmadan sıkılmadan hem paramı alıyor hemde benim banlanmamı talep ediyor. sonuç nedir param iade mi edilecek yoksa banlanacakmıyım ? lütfen bu duruma bir çözüm getirin. skype gruplarında onlarca insan benimle aynı şekilde mağdur edilmiş durumda isteyen yetkililer ile kendilerini iletişime geçirebilirim. veya o kişileri yönlendirebilirim. haklıyım ve hakkımı aramak istiyorum lütfen yardımcı olun.


Tarafsızlık adına Seti @mNote veya @doganuzun incelemesini rica ediyorum.
.
GeNCo, gecekusu12, Hemedo ve 10 kişi bunu beğendi.

Konu plesk tarafından (25.03.2017 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.
  #10  
Okunmamış 25.03.2017, 18:51
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
plesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Yöneticiler bu vatandaş korunuyormu ? hakkımızı nasıl arayacağız ? paramın iadesini talep ediyorum. bu arkadaşta biraz utanma olsa kusura bakma kardeşim sana faydalı olamadıysam al paranı der paramı geri gönderir.halen utanmadan sıkılmadan saçmasapan cevaplarla milleti oyalıyor.madem bu kadar büyük paralar kazanıyorsun herkezi memnun ettiğini söylüyorsun gönder kardeşim benim paramı o zaman. benim param da eksik kalsın. ne var yani.

utanmadan sıkılmadan hem paramı alıyor hemde benim banlanmamı talep ediyor. sonuç nedir param iade mi edilecek yoksa banlanacakmıyım ? lütfen bu duruma bir çözüm getirin. skype gruplarında onlarca insan benimle aynı şekilde mağdur edilmiş durumda isteyen yetkililer ile kendilerini iletişime geçirebilirim. veya o kişileri yönlendirebilirim. haklıyım ve hakkımı aramak istiyorum lütfen yardımcı olun.



.
Beyfendi sınırızı bilin haklıyım diyorsunuz kendinizce haklı olabilirsiniz Boş boş konuşmaktan sıkılmadınız sanırım bu haklılık meselesini kendinize değil. Admin arkadaşlara bırakın ve Adminlerin beni koruduğu yok korusa geniş geniş açıklama gereksinimi duymazdım.

Günün Özlü Sözü : Meyve Veren Ağaç Taşlanır...

Konu için bende daha önce pm attım ver geridönüş bekliyoruz.
@mNote @era
prisonbreak bunu beğendi.

Konu Android Türkiyem tarafından (25.03.2017 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker