YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı



User Tag List

Like Tree75Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 11.07.2016, 14:56
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 10.05.2016
Mesajlar: 56
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Thumbs up App Store + Google Play Optimization & 0 Risk İle %100 Kazançlı Mobil Uygulama Çalışmaları

Merhaba sevgili dostlar bugünün ve geleceğin parlak sektörü olarak bilinen mobil uygulama konusunda android ve ios olarak mobil uygulamalar sayesinde kazanç kitlesi oluşturmaya devam ediyoruz. Çeşitli uygulamalar arasında doğru bir seçim yapmak, doğru bir keywords belirlemek ve dünya genelinde binlerce / milyonlarca kişinin uygulama indirmesini sağlamak bilindiği üzere ciddi bir süreç ve tecrübe gerektirmektedir.

Mobil uygulama konusunda uzun vadeli gelir elde etmek isteyen tüm dostlarımıza bu konuda çeşitli kapsamlarda hizmet veriyoruz.

Uygulama Yazdırmadan Doğru Keywords Analizi İle Uygulama Satın Alarak ASO Çalışması Desteği İle Ayda Minimum 3.000 TL Gelir Elde Edebilmeniz Sadece Doğru Çalışma İle Mümkündür! Son Olarak Uygulama Sayısını Arttırarak Herhangi Bir Riske Girmeden Bu Rakamı Arttırmanız da Mümkündür!

Spam riski, banlanma riski, para kazanmama riski gibi bir problem bu alanda kesinlikle söz konusu değildir! %100 garantili bir şekilde mobil uygulamalarla her ay daha iyi bir gelir kapısı oluşturabilmeniz ve normal web sitelerinden daha yüksek gelir elde etmeniz mümkündür!

Unutmamanız gereken en önemli bir konu ise; Mobil'den iyi bir trafik dönüşü almak ve bunu doğrudan gelire yansıtmak için az ve öz bir çalışmanın yapılması gerekmektedir. Her önüne gelene hizmet verilmesi gerek çalışmanın yavaşlamasına gerek ise orijinal fikirlerin ortaya çıkmamasına neden olacaktır.

Aynı Uygulamanın Yüzlerce Olması Bu Sektörde Çok Önem Arz Etmiyor! Aynı Uygulamalar Farklı İsimlerle Yayına Girebiliyor! Farklı İsimde Olan Bu Uygulamaların Tamamınında Gelirleri Bir Birinden Farklıdır! Gelirin Yüksek Olmasına Neden Olan ise Doğru Uygulama Seçimi Ve Doğru Keywords Analizinden Geçiliyor!

[SIZE="6"][B][COLOR="Red"]


Yolunuz açık olsun @Edep[/QUOTE]





*** Yönetimi @Aronfabia; nın Yorumu

Alıntı:
Aronfabia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu sahinin isteği üzerine tarafıma referans çalışması yapıldı. Tarafıma sağlanan referans çalışması paket 4 yani 2.500 TL'lik hizmeti kapsıyordu. Buna bağlı olarak ilk gün 9,43 ₺ 2. gün kazancım ise 15,53 ₺. 3. gün yani bugün net olamamakla birlikte kazanç 25TL civarında gözüküyor. Görüldüğü üzere arkadaş işini bilinçli bir şekilde yapıyor ve verdiği vaatleri yerine getiriyor. Herkese tavsiye eder, bol kazançlar dilerim.

1. ve 2. gün için

3. gün 21:47 itibari ile




@ArisToteLes; Müşterimize sağlamış olduğumuz Paket 1'den elde edilen gelir görüntüleri;



10.000 TL'lik Pakette Elde Edilen Gelir



7.500 TL'lik Pakette Elde Edilen Gelir



Gelir Kazanç Videosu


Hizmetim sadece ve sadece; Mobil uygulama konusunda yatırım yapmak isteyenler ve yeni başlayanlar için geçerlidir.

Forum kullanıcılarının dikkatine;

Konsept bakımından benimle aynı hizmeti sağlayan ve benden daha eski olan saygı değer bir üyemiz bulunuyor. Ticaret içerisinde kimseyi rakip görmek ve bunu amaç haline getirerek zaman harcamak gibi bir derdimin olmadığını peşinen belirtmek isterim. Bilhassa işini iyi yapan kişinin böyle bir derdi kesinlikle olmaz.

Ortada herhangi bir ispat olmamasına rağmen, yeni müşterimiz olacak kişilerin aklını tamamen yapmış olduğu etik dışı hareket ile aklını çelmektedir. Zamanında uygulama teslim etmemesi ve işine karşı yeterli sorumluluk getirmemesiyle alakalı çok fazla duyum almama rağmen arkadaşı hiç bir şekilde eleştirmiyor, karalamıyor aksine yaptığı işten dolayı kendisini tenzih ediyorum. Öyle ki kişi ile müşteri arasında ki ikili diyaloğa karışmak ve müdahale etme çabasında bulunmak bizim için ucuz bir davranıştır.

Her şeyden daha önemlisi şudur ki kimse, kimseden üstün değildir. Bu sebeple lütfen kimse 3,5 daha fazla kazanacağım diye kimseyi haksız yere eleştirip yaptığı işi kötülemeye kalkıp herhangi bir ispat getirmeden başkaları tarafından yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesin!

İş yapan kişinin sürekli tercih edilmesi ve insanlar tarafından yatırım yapılmasına neden olmasına sebebiyet veren tek husus vardır ki bu husus sabit olmak üzere müşteriye verilen vaatlerin yerine getirilerek umut tacirliği yapmadan peşinen verilen sözde durmaktır! Hal böyle olursa kimsenin uzun, uzun bir şey anlatmasına ve kanıtlamasına gerek kalmayacaktır.

Müşterilerimize Duyuru;

Çalıştığımız yatırımcı arkadaşlara hiç bir şekilde mevcut müşterimize ait olan kazanç görüntülerini paylaşmadık. Buna rağmen müşterilerin bize olan güveni bizim daha istikrarlı çalışmamıza neden olmuştur. Yapılan asılsız açıklamalara karşı müşterilerimizin kafasında soru işareti oluşmayacak olması bizim için çok önemlidir. Bunu da tarafınıza peşinen kanıtlayacağım.

Dün yayına aldığımız ve bugün ilk kazançlarını sağlamaya başlayan bir uygulamanın görüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum.



1 günlük uygulama olmasına rağmen ve saat 00:50 olmasına rağmen kazanç şuan 7.73 TL olarak devam etmektedir. Gündüz 10:00'a kadar kazanç devam edeceği için bu rakamın en az 10 TL olacağı garantidir.

Bu açıklamaya göre işin ilk gününden paket 4 olan 2.500 TL'lik yatırımı her halükarda amorti etmiş oluyoruz. Bu rakam olduğu yerde saymayacağı gibi bu gelirin Paket 1 veya Paket 2'ye hitap ettiğini belirtmek isteriz. Nasıl bunun kanısına vardınız diye soracak olursanız size açıklama sağlayayım.

Eğer ki uygulama ilk günden 10 TL veya üzeri kazandırıyorsa gerçekten değerli bir uygulama olarak kabul edilir. Bu bağlamda gelire bağlı olarak uygulamanın sürekli kullanıldığı anlamı da ortaya çıkmaktadır.

Benzersiz Farklarımız;
  • Uygulama veya oyunu 1 ayda bitiriyor olmamız
  • İlk günden sağlam gelir elde etmeye başlıyor olmamız
  • Verilen sözü harfiyen yerine getirebiliyor olmamız
  • Herhangi bir aksaklık içerisinde yer almadan işimizi düzgün yapıyor olmamız
  • Ticari ahlak değerlerine sahip çıkarak kimseyi eleştirmiyor olmamız
  • Ticari prensip haklarımızı ortaya koyarak herkesle çalışma içerisinde yer almıyor olmamız

şeklinde uzayıp, gitmektedir.

Bu nedenle yeni iş verecek müşterilerimizin bu farkları dikkatle okumasını, buna bağlı olarak hareket etmesini rica ederiz.

Uzunca yazmış olduğumuz bu değerli bilgileri okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Kısa Sürede Elde Ettiğimiz Gelir Görüntüleri

Örnek 1;



Örnek 2;



Örnek 3;



StartApp Gelir Görüntüleri



Doğru Kazanmanın Bedeli Her Zaman Pahalı Değildir!


Kullanıcıya Fayda Sağlayacak Bilgiler

Nasıl Bir Çalışma Yapıyoruz?

Yapmış olduğumuz çalışma kişinin yatırım modeline göre değişkenlik göstermektedir. Yatırım ve kazanç ilişkisini koruyabilmek ve en önemlisi yatırılan yatırımı fazlası ile amorti edebilmek için doğru uygulamalar satın alarak (duruma göre üzerinde geliştirmeler yaparak) android veya isteğe bağlı olarak ios tercihi sağlayarak market yüklemesi gerçekleştiriyoruz.

Çalışma Neleri Kapsıyor?
  1. Keywords Analizi
  2. Gelir Analizi
  3. Doğru Uygulama Seçimi
  4. ASO Uygulaması
  5. Google Play veya App Store Market Reklam Çalışmaları
  6. Uygulamayı Ön Sürümlere Çıkarma

Kazanç Neye Bağlı?

Kazanç tamamen doğru uygulama seçimi ve doğru keywords seçimine bağlıdır. Bunun yanında doğru ASO / Market çalışmalarına bağlıdır.

Minimum Yatırım Miktarı Nedir?

Sektör gereğince minimum yatırım bedeli 2.500 TL'dir

Yatırılan Tutarı Amorti Etme Süreci Nedir?

Miktar önemli olmaksızın yatırımı amorti etmenin maksimum süreci 6 aydır.

İşin Garanti Kapsamı Nedir?

Garantimiz 0 risk ile %100 kazanç elde etmek olacağından ötürü maksimum elde etme sürecine uyum sağlamamış uygulamalar için %100 geri iade sağlanmaktadır. İade işlemi sırasında uygulama kişiye devir edilmeyecektir.

İade Süreci Politikası Nedir?

Amorti sürecinden sonra ki 1 ay içerisinde ödeme iade edilmektedir.

Uygulamayı Kim Belirleyecek?

Yatırıma bağlı olarak uygulama çalışması yapacağımız için uygulamalar tamamen bizim tarafımızca belirlenecektir. Doğal olarak yapılacak onlarca işleme bağlı olarak size kazanç sağlayacak uygulamaları sunacağız.

Uygulamayı Kim Yükleyecek? Sorumluluk Kime Ait Olacak?

Uygulamaya yönelik akla gelebilecek her türlü işlem bize ait olacaktır. Bu sebeple hizmet satın almış kişilerin bu konuda yapacağı en ufak bir işlem yoktur.

Bizim Ne Yapmamız Gerekiyor?

Kazançların size aktarılması açısından Admob hesabı açmanız ve vereceğimiz yönergelere göre reklam kodu oluşturmanız gerekiyor. Bunun dışında herhangi bir işlem yapmanızı gerektirecek herhangi bir şey yoktur.

Uygulama Ne Kadar Sürede Hazırlanıyor?

Yatırım modeline ve o an geçerli olacak market durumuna göre uygulamanın seçilmesi ve hesaba yüklenmesi maksimum 1 aydır.

Uygulama & Oyun Ne Kadar Süre Kazandırıyor?

Hizmet aldığınız tarihten itibaren 1 yıl kazanç garantisi veriyoruz. Amorti etme süreci buna dahildir.

Yatırıma Göre Kazanç Tablosu

Mobil Uygulama & Oyun Paket 1

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 13.500 TL

Amorti süreci: Max 6 Ay

Vaat edilen gelir: 2.000 TL 2.500 TL

Mobil Uygulama & Oyun Paket 2

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 9.000 TL

Amorti süreci: Max 6 Ay

Vaat edilen gelir: 1.000 TL 1.750 TL

Mobil Uygulama & Oyun Paket 3

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 6.000 TL

Amorti süreci: Max 6 Ay

Vaat edilen gelir: 500 TL 1.000 TL

Mobil Uygulama & Oyun Paket 4

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 3.500 TL

Amorti süreci: Max 6 Ay

Vaat edilen gelir: 250 TL - 750 TL



Mevcut Uygulamalarınız İçin Özel Paket


Uygulamanın reskin olup, olmamasına bağlı ve yapılabilecek yatırım modeline bağlı olarak birebir uygulamaya özel teklif verilecektir. Uygulama sahibi olup bu hizmeti satın almak isteyen kişilerin iletişime geçmeleri yeterlidir.

İletişim

Mail - Skype: icerikdepo hotmail com
Telefon: Sıfır beş yüz otuz beş 566 sıfır altı sıfır dokuz

İade Şartları

Ödemesi yapılmış herhangi bir paketin iptali yoktur. Fesih beyanında bulunacak kişiler amorti etme süreci olan 6 ay sonra iade alabilirler. Hizmet alıp hemen arkasından iptal edip, iade isteyecek kişilerin bu metne önemle uymasını ve bu tarz fevri davranışta bulunacak müşterilerin hiç bir şekilde sipariş vermemesini önemle rica ederiz. Forum kuralları gereğince karşılıklı ticaret içerisinde hizmet alan her bir müşteri bu maddeyi kabul etmiş sayılır.

Hesap Şartları

Google play console hesabının veya google admob hesabının banlanmasına teşebbüs edecek her türlü problemlerden müşteri sorumludur. Tarafımızca yapılan hiç bir işlem banlanmaya teşebbüs etmemektedir. Bu sebeple bahsi geçen durumdan kaynaklı olabilecek olumsuz eylemler, zararlar tarafımızca kabul edilemez. Hizmet alan her bir müşteri bunu peşinen kabul etmiş sayılır. Bu şartlara uyum sağlamayacak müşterilerin bizlerden hizmet almaması önemle rica olunur.
orbayk bunu beğendi.

Konu Edep tarafından (5.09.2016 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 11.07.2016, 15:01
Ordinary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.06.2015
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 783
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Hayırlı olsun şimdiden.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  #3  
Okunmamış 11.07.2016, 15:04
serdar41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.02.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 1,125
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Hayret biri ref dememiş adettendir ben diyim bari ref var mı
  #4  
Okunmamış 11.07.2016, 15:06
ferhatcevik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.06.2015
Nereden: İzmir
Yaş: 38
Mesajlar: 452
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Ref varsa ben de olabilirim referansiniz
  #5  
Okunmamış 11.07.2016, 15:07
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: YT
Mesajlar: 976
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Ref varmi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  #6  
Okunmamış 11.07.2016, 15:08
mumru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.08.2013
Nereden: Eskişehir
Yaş: 31
Mesajlar: 1,709
Etiketlendi : 93 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
mumru isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

hayırlı olsun skype ekledim.
  #7  
Okunmamış 11.07.2016, 15:11
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 10.05.2016
Mesajlar: 56
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
bayburt16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
***dan mı geliyorsunuz
Alıntı:
Ordinary Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun şimdiden.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı:
serdar41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayret biri ref dememiş adettendir ben diyim bari ref var mı
Alıntı:
ferhatcevik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ref varsa ben de olabilirim referansiniz
Alıntı:
frnvr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ref varmi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@bayburt16; Evet ***'da da konumuz mevcuttur.

@Ordinary; Teşekkür ederiz.

@serdar41; Müşteriye ait olan uygulama veya oyunları referans olarak göstermiyoruz. Malum yaşadığımız acılar bize iyi tecrübe verdi. Piyasa aynısını klonlamaya çalışan hazıra bedavadan konmak isteyen insanlardan geçilmiyor. Bu sebeple müşteriyi koruma altına almak bizim ilkemizdir. Referans olarak ***'da ki traderim ele alınabilir.
  #8  
Okunmamış 11.07.2016, 15:14
serdar41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.02.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 1,125
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Hocam, bu tarz işin gizliliği hakkıdır hak veririm. Buradaki ref isteyenler yapacağınız iş için istenen reflerdir. Bu foruma referans olması açısından yani. Yoksa üzerine yatırım yapılmış işi vermenizi zaten beklemem ve etik de olmaz. Hayırlı işler..
  #9  
Okunmamış 11.07.2016, 15:21
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 10.05.2016
Mesajlar: 56
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
serdar41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam, bu tarz işin gizliliği hakkıdır hak veririm. Buradaki ref isteyenler yapacağınız iş için istenen reflerdir. Bu foruma referans olması açısından yani. Yoksa üzerine yatırım yapılmış işi vermenizi zaten beklemem ve etik de olmaz. Hayırlı işler..
Dilekleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederiz. Bahsettiğimiz gibi yeterli referansa ***'daki profilimde yer alan trader'e bakabilirler. Her şey açık ve net olarak yazmaktadır.

Başından belirtmek isterim ki fırsatçılık yapmak isteyen hiç bir kimse istediğini alamayacaktır. İnsanlar binlerce yatırım yapıp, yaptığının karşılığını bekliyor haliyle özenle hazırladığımız bu projeyi risk etmemizi lütfen beklemeyiniz. Eminiz ki kısa araştırma doğrultusunda güven problemi ister, istemez aşılacaktır.

Saygılar, sevgiler..
  #10  
Okunmamış 11.07.2016, 15:40
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 10.05.2016
Mesajlar: 56
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Aspire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resim

Hocam bu üyelik ile aynı kişimisiniz ? Aynı kişi ise,sizle de çalışmışız bize makale yazmışsınız 3-4 ay öncede,şuan mobil uygulama yapıyor olmanıza şaşırdım doğrusu.Birde bir arkadaş daha var burada mobil yapan,onunla da fiyat ve oranlar aynı. Bir bağlantınız var mı ? Ayrıca bahsi geçen arkadaşında konusunda 1-2 aydır teslimat bekleniyor,henüz bir ürün yok kazanan referans,sizce de önce bir müşterilerin oturması gerekmez mi,alıp kazananların zaman ile ?

Hayırlı olması dileğiyle
Selamlar, *** üyeliğimiz ile burada ki üyeliğimiz aynıdır. Şirket konsepti içerisinde makale konusunda halen hizmet veriyoruz doğal olarak makale apayrı, mobil uygulama apayrı bir kavram. Diğer arkadaşı uzaktan, yakından tanımıyoruz ve herhangi bir iş birliğimiz yoktur.

Naçizane görüş ve dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 10:10. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker