YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı



User Tag List

Like Tree29Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 5.08.2016, 15:55
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 16.01.2016
Nereden: İstanbul & Gaziantep
Mesajlar: 568
Etiketlendi : 70 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Wink ★Mobil Yazılıma Aspire Farkıyla Merhaba Deyin !- Kazanç ve İade Garantili,Sözleşmeli Yazılım Hizmeti




Şimdi Detaylı Konu Anlatımımıza Geçelim

Farkımız : Bizim android ve IOS yazılımcılarımız, kendi ofisimizde çalışmaktadır. Sizlere muhattap olarak yazılımcı arkadaşlarımızı da tanıştırıyoruz skype ve AspireDestek.com üyeliği üzerinden yazılımcılarımız ile sürekli fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.Size sunulacak uygulamanın tüm adımları size de raporlanır, revizyon ve değişiklik talep edebilirsiniz. Uzun uzadıya oyalama veya geçiştirme olarak değil, iş alındığı ilk günden itibaren direkt benle ve yazılımcılarımızla iletişimde olacaksınız.

Yazılımcı arkadaşlarımız, başka bir firmada da yazılım üzerine zaten çalışmaktaydı.Büyük bir bütçe ayırarak kendi yerimize transfer ettik. Tanıdığınızda sizde anlayacaksınız 3 günde, bir müşterimiz için 10 bin liralık KPSS uygulaması işi yazdırdık arkadaşlarımıza Gerisini siz düşünün. Bu güce güvenerek bende sizlerle en kaliteli işleri, en sağlam şekilde, 9 yıllık iş tecrübemizle birleştirmeye geldik

Sorularınızı mesai saati içinde sorduğunuzda aynı gün dönüş alacaksınız.Size vereceğimiz en büyük söz, işin kalitesi ve destek kısmında olacaktır. Zaten bunun altyapısı yukarıda belirttiğimiz site üzerinden hazırdır, departman olarak Mobil Yazılım sorularınız, direkt bu arkadaşlarımıza ve bana ulaşacaktır. 3 Bilgisayar mühendisi olarak, ofisimizde sizler için de hizmet vermekten onur duyacağız. En güvendiğimiz, en belirgin farkımızda burada zaten. Hazır sitelerden yada dışarıdaki yazılımcılara yaptırmıyoruz.Komisyoncu veya pazarlamacılar ile uğraştırmamış olacağız sizleri.Tekrar da belirtelim bu sayede dilediğimiz oyunu & uygulamayı revize,yani düzenleme ve geliştirme işlemini teslimattan sonra da bizle yapabilirsiniz. Tüm teknik altyapımız buna yeterlidir.Size yaptığımız uygulama ve oyunlara eğer girişimci kişiliğiniz varsa ufak düzenlemelerle, verimini arttırabilirsiniz.

Örnek olarak aşağıda sizlere yapımı 3 gün süren uygulamamızın demosunu paylaşmış olacağız.KPSS uygulaması,yıllarca iş yapacak, sürekli talep içeren bir uygulamadır.Teslim ettiğimiz müşteri bizden soruların türkçe olarak okunmasını talep etti,aynı saatinde bunu Api desteği ile kullanıcıya sunduk,hazır hale getirdik.Soruyu okuyan tek uygulama bizim yaptığımız, yani arkadaşın uygulaması oldu misal Bunun gibi sayısız örnek oluşturabiliriz. Aynı şekilde sorularda joker olaylarını da yine müşterimizle beyin fırtınası yaparak en iyi hale getirdik. Demo uygulamamızdan da görebilirsiniz.

Şuan sadece demo uygulamamız ve eş dost bir iki arkadaşa bu konu açılmadan anlattığımızda,ufak bir indirim ile 1 adet satış yaptık bile. 9 Yıldır kimseyi mağdur etmeyen bir üye olarak size şunu söyleyebilirim; Ekibimizi işi aldıktan sonra tanıdığınızda anlayacaksınız. Android yazılımda yapılmayak işlem yok Paket seçin, fikri kararlaştıralım size rapor sunalım,onay geldiğinde gerisini bize bırakın.

Aynı şekilde demo uygulamamızı indiren arkadaşlar soruları görebilir.Sorular da aynı şekilde müşterimizin ricası üzerine WEB üzerinden eklenebilmekte,ve bu sorularda online olarak tüm mobil cihazlara soruları gönderebilmekteyiz.

Özet olarak asla sizi oyalayacak bir tutum sergilemeyiz.Uzun uzadıya aylarca iadesi teslimatı gibi sorunlarla uğraştırmayacağız. O anın şartlarına göre size bir tarih verilir ve teslim edilir. Bu süre içinde de sizlere Oyun & Uygulama için attığımız adımları ileteceğiz.Çalışmaları raporlayacağız.

Dikkat:
Daha öncesinde Android ile iş yapmamış, komisyoncu arkadaşlardan uzak durunuz.Ben dahil herkes için söylüyorum bunu. Çalıştığınız kişilerin uygulamaları nereden aldıklarını,yaptıklarını araştırınız.Aksi halde aynı uygulamalar döner dolaşır siz ve diğer müşteriler arasında.
Bizim tüm iştiraklarımız, burada yazılır ve muhattabınız da biz oluyoruz. Teknik destek ve revize işlemlerini de aynı şekilde biz sunuyoruz.

Yazılımcılarımızın bilgi birikimlerini ve yaptığı işleri bildiğimiz için, aldığınız paket dahilinde size koşulsuz şartsız imzalı sözleşme oluşturulur ve adresinize kargolanır.

Demo Referans Uygulamamız



Demo uygulamamızın videosu. APK olarak indirip denemek isteyenler PM ile APK isteyebilir.İletelim Demo KPSS uygulamamızı.


Kurulum ve alımlar için;
skype: [email protected]
PM: Aspire
Mail: [email protected]
WhatsApp: 0536 028 86 13 (09:00 - 18:00 Arası)

Teslimatlarla İlgili Olarak Detay Verecek Olursak;

AdMob hesabınız bizim paketlerimizde sizde kalmaktadır.Yani ilk günden itibaren tüm gelirler sizin hesabınızda yansıyacaktır.


Her paketin içinde profesyonel bir tema ile Oyun & Uygulamalarınız için WEB tanıtım sitesi kurulacaktır. Host + Domain ve tema masrafları dahildir. Bu sayede ürününüzü profesyonel bir kimliğe büründürmüş olacağız. (demo tema)

Tüm paketlerimizde, *** da ve diğer forumlarda ilk defa olarak sizlere mobil için destek paneli sunuyoruz. AspireDestek.com adresine yollayacağınız tüm sorular yazılım ekibimiz tarafından günlük cevaplanacaktır. Sipariş sonrasındaki ilerleme raporları, Teknik destek ve Revize işlemleri için buradan iletişime geçebileceksiniz.

YouTube ve AdSense'de olduğu kadar AdMob 'da banlanma ihtimali olmaz.Yazılım temiz yazılmış ise, kodlar çalıntı değil ise, reklam yerleri de teşvik edici veya yanlışlıkla tıklayıcı kısımda değilse, (ki zaten AdSense reklamcılık bizim işimiz ) Allah'ın da izniyle asla kapanmaz. Özellikle Android'lerde tablet ve telefonların çeşitliliğinin ve sayısının fazla olmasından dolayı, şuanın en mantıklı yatırımıdır. Gelecek mobilde sözü yanlış Şuan zaten o devirdeyiz. Mobil sektörün, en kârlı ve en geniş pazar alanına sahip olduğunu anlatmaya gerek dahi duymuyorum.



İade ve Yatırımlarla İlgili Olarak Detay Verecek Olursak;

Bizden aldığınız tüm aldığınız tüm paketler iade ve kazanç garantilidir. Size sözleşmeniz tarafımızdan oluşturulur,imzalanır ve vereceğiniz adrese kargolanır.

İkinci önemli nokta ise müşterilerimizin yazılım konusunda hiçbir teknik bilgi ve tecrübesine ihtiyaç yoktur. Herşey tarafımızdan hazırlanmaktadır. Bütçenize göre, yani paketinize göre hizmet alacaksınız.

İkinci önemli nokta ise müşterilerimizin yazılım konusunda hiçbir teknik bilgi ve tecrübesine ihtiyaç yoktur. Herşey tarafımızdan hazırlanmaktadır. Bütçenize göre, yani paketinize göre hizmet alacaksınız.


Oyun ve Uygulamalarımızın Geliri Neye Göre Değişiyor ? Platformlarda Başa Çıkarmak İçin Yapacaklarımızı Listeleyelim;


  • Oylama (Rating) Sayısı: Kaç kişi oyladı ve yorum yaptı ise *
  • Oylama (Rating) Derecesi: Alınan yıldızların yüksek olması ile *
  • İndirme Sayısı: Son 30 günde kaç kişinin indirdiğiyle *
  • Geri Kaldırma (UnInstall) Sayısı: Kaç kişinin yazılımımızı kaldırdığı ile*

Orantılıdır. Bunlar en ince ayrıntısına kadar uygulamanız için çalışılıp, teslim edilir.

Oyun ve Uygulamalarımızın Kullanım ve İndirme Sayısını Arttırmak İçin Nelere Dikkat Ediyoruz, Listeleyelim;

  • Oyun ve Uygulamalar için gelişmiş kullanıcı arayüzü olmalıdır.
  • Uygulamalarımız yavaş internet ve kesintide etkilenmemelidir
  • Kullanıcıların kullandığı veri (internet) optimize edilmeli. Büyük sorgular yollamamalıdır.
  • Memory (RAM) yapılan işlemlerde kasılmamalıdır.
  • Batarya kullanımı optimize edilmelidir.






Tüm detayları ilettik, Şimdi ödeme ile ilgili bilgileri iletelim sizlere.Tüm çalışmalar yatırım miktarı ile orantılıdır.Bir uygulamanın tutması, kazandırması için ne gerekiyor, neler yapılmalı herşeyi anlattık.Paketinize göre işlemler yapılacak ve düzenli raporlama ile işlem adımları anlatılacaktır sizlere.


-Paket 1- 12.000 TL (Android & IOS ikisine de yazılır.)
Bu pakette hem Android hem de IOS için uygulama yazılır.İki tarafa da yüklenir.Bu sayede çift taraflı kazanç oluşur.

Uygulamaya sosyal medya tanıtımı, Beğeni & Yorum hizmeti.AdMob Hesabı da sizde kalacaktır.
Host + domain ile profesyonel bir tanıtıcı WEB sitesi.

Ortalama aylık gelir hedefi: 2000 - 6000 TL /(Günlük: 60-200 TL)
Yatırımın Ortalama Maliyet Süresi: 5-7 Ay. Sonrasında da artarak devam edecektir.Yazılımcı
arkadaşlarımızla beraber uygulamanıza 1 yıl revize hakkı.



-Paket 2- 7.000 TL (Android veya IOS uygulama yazılır.)
Bu pakette Android veya IOS için uygulama yazılır.


Uygulamaya sosyal medya tanıtımı, Beğeni & Yorum hizmeti.AdMob Hesabı da sizde kalacaktır.
Host + domain ile profesyonel bir tanıtıcı WEB sitesi.

Ortalama aylık gelir hedefi: 1200 - 2000 TL /(Günlük: 40-60 TL)
Yatırımın Ortalama Maliyet Süresi: 5-7 Ay. Sonrasında da artarak devam edecektir.Yazılımcı
arkadaşlarımızla beraber uygulamanıza 1 yıl revize hakkı.


-Paket 3- 4.500 TL (Android veya IOS uygulama yazılır.)
Bu pakette Android veya IOS için uygulama yazılır.


Uygulamaya sosyal medya tanıtımı, Beğeni & Yorum hizmeti.AdMob Hesabı da sizde kalacaktır.
Host + domain ile profesyonel bir tanıtıcı WEB sitesi.

Ortalama aylık gelir hedefi: 900 - 1200 TL /(Günlük: 30-40 TL)
Yatırımın Ortalama Maliyet Süresi: 5-7 Ay. Sonrasında da artarak devam edecektir.Yazılımcı arkadaşlarımızla beraber uygulamanıza 5 ay revize hakkı.



-Paket 4- 3.000 TL (Android veya IOS uygulama yazılır.)
Bu pakette Android veya IOS için uygulama yazılır.


Uygulamaya sosyal medya tanıtımı, Beğeni & Yorum hizmeti.AdMob Hesabı da sizde kalacaktır.
Host + domain ile profesyonel bir tanıtıcı WEB sitesi.

Ortalama aylık gelir hedefi: 300 - 700 TL /(Günlük: 10-25 TL)
Yatırımın Ortalama Maliyet Süresi: 5-7 Ay. Sonrasında da artarak devam edecektir.Yazılımcı arkadaşlarımızla beraber uygulamanıza 3 ay revize hakkı.


jargon45 bunu beğendi.

Konu Aspire tarafından (8.08.2016 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 5.08.2016, 15:55
Dean
Guest
 
Mesajlar: n/a
Etiketlendi : Yazıda
Etiketlendi: Başlıkda
Standart

ref ?
By.Solver bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 5.08.2016, 15:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.09.2013
Yaş: 26
Mesajlar: 1,288
Etiketlendi : 40 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Ref Adettendir
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 5.08.2016, 15:57
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.05.2015
Mesajlar: 135
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

ref
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 5.08.2016, 15:58
astalawista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.01.2014
Nereden: İZMİR
Yaş: 36
Mesajlar: 6,173
Etiketlendi : 318 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda

YOUTUBER
astalawista isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

ref varmı ahmet reyiz hayırlı satışlar
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 5.08.2016, 15:58
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 16.01.2016
Nereden: İstanbul & Gaziantep
Mesajlar: 568
Etiketlendi : 70 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bizde referans olmaz arkadaşlar *** üyeliğimiz büyük bir referans zaten


★Mobil Yazılıma Aspire Farkıyla Merhaba Deyin !- Kazanç ve İade Garantili,Sözleşmeli Yazılım Hizmeti


Orada da 1 günde 3 satış gerçekleştirdik.Bizi asıl orada tanırlar malum Sizlerle de çalışmak isteriz.

Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 5.08.2016, 16:01
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.06.2013
Mesajlar: 1,534
Etiketlendi : 43 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

bol kazançlar hayırlı satışlar ahmet hocam
Aspire bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 5.08.2016, 16:13
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.12.2015
Mesajlar: 1,646
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

hayırlı satışlar
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 5.08.2016, 16:31
acan38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.01.2014
Yaş: 44
Mesajlar: 2,902
Etiketlendi : 156 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
Standart

Oyunda yazıyormusunuz hocam.
Sadece uygulama mı?
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 5.08.2016, 16:37
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 16.01.2016
Nereden: İstanbul & Gaziantep
Mesajlar: 568
Etiketlendi : 70 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
acan38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyunda yazıyormusunuz hocam.
Sadece uygulama mı?
İkiside hocam,oyunlar sadece paket 1 ve 2 de.Oyun motorları her zaman daha zordur,ofisimizde yazılıyor bunlar çünkü.Teknik destek ve revize hakkı vermemizin nedeni de bu,yaptığımız işin farkı bu
acan38 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 09:56. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker