YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Soru ve Sorunlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 13.01.2017, 21:45
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 18.02.2015
Mesajlar: 1,086
Etiketlendi : 28 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart [MakaLe] Film Dizi izleme Sitelerinde Tema önemi ve Sorunları

Selamlar Bol kazançlar YTpara ailesi
Film dizi izleme sitesi açma ve bu yönde planı olan arkadaşların işine yarıycak bir makale hazırlamak istedim..

Sizinde yakın planda böyle bir çalışmanız varsa yada böyle bir çalışmanın içindeyseniz okumanızda fayda sağlıycak bilgiler edinebilirsiniz.

TEMA SEÇİMİNDEKİ EN BÜYÜK HATA


Başlıca En çok yapılan hatadan bahsediyim.. Çoğu arkadaş aldığı temada çok fazla özellik olmasını istiyor Onlarca özelliği olan temayı satın alıyor fakat bunu yıllığı 10 dolar olan bir makinada barındırıyor ekonomi yaptıgını düşünsede sektöre 1 adım geriden başlıyor.. Nedeni ise aldığı temadaki onlarca özellik dediği şey sunucuyla site arasındaki sorgu Yorumlar katagoriler ışıkları aç kapa gibi özellikler sorgu demektir sorgu ise apeche ve mysql`in şişmesine sebep olur bu nedenle site geç açılır site geç açıldığında ise Googlenin siteniz 5 saniyeden hızlı açılıyormu sorusunda Haır konumuna düşmesine neden oluyor..

HATAYA DEVAM SÜRESİ - HATAYI GÖRÜP SUNUCU DEĞİŞTİRME

Bu durumdan kurtulmak için haliyle yeni bir sunucuya geçme IP değişikliği oluyor.. Buda sitenizde -1 puan demektir Baştaki hatayla birlikte -2 puan geriden başlamış oluyorsunuz... Peki nasıl olmalı çok özelliki bir tema kurup 10 liralık sunucuya teslim etmeyin.. Ekonomik durumum yok diyorsanız Az özellikli bir tema seçin

KATAGORİLENDİRME VE KATAGORİLERİN ÖNEMİ

S
itenizi kurarken aslında herkezin atladığı nokta katagoriler. Katagoriler aslında en önemli kısımdır buraları doldururken çok insanın ana katagoriyi türkçe film izle diyip geçtiğini altları ise boş bıraktığına şahitliğim olmuştur. Hayır aslında en mütevazi ve en dikkat edilmesi gereken yer Katagorilerdir. SEO burda başlar bu yüzden katagorlendirmelerinizi yaparken dikkatli olun..
katagorileri değiştirmek seo ya darbedir sıfır bir katagori ekliyebilirsiniz ama sakın var olan bir katagoriyi değiştirmeyin..

SİTENİZİ ABUK SUBUK REKLAMLAR ALIP KULLANICIYI KAÇIRMAYIN...

A
na konulardan biride reklamlar çok veriyor diye aldığınız reklamlar kullanıcı kaybına ugrattabilir.. Reklam şirketiniz adultreklam koyabilir.. Adult derken *****ya yakın bile olabiliyor...

UMARIM İŞİNİZE YARIYCAKTIR..
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 13.01.2017, 21:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2016
Mesajlar: 698
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

film sektörü hiti ne kadar yüksek olsada bir çok kişi tarafından kurulan rekabeti yüksek bir sektör, dizi sektörüde keza ona yakın ancak bu işe yeni girecek arkadaşlara tavsiyem yeni çıkan dizilere çalışmaları yönünde olacaktır ilk ekleyen kazanır mantığı ve birazda bilgi ve şans gerek tabi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 05:28. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker