YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Yeni Başlayanlar



User Tag List

Like Tree29Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 1.10.2016, 18:43
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2013
Mesajlar: 59
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Arrow Videonuza binlerce hit çekme yöntemi

Konuya başlamadan şunu belirteyim ki benim amacım kesinlikle çıkar sağlamak yada satış yapmak değil. Bilgi vermek amacıyla bunları yazdım . Art niyetli kişiler lütfen yorum yapmasın.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Dünkü konumda da belirttiğim gibi sizlere videolarınıza bedavadan nasıl kaliteli hit çekeceğinizi ve müziklerde ses engelini nasıl aşacağınızı anlatan paylaşımlar yapacağımı söylemiştim. Bu konuda size videolarınıza para vermeden nasıl çok kaliteli hitler çekeceğinizi anlatacağım. Aslında bu paylaşımları yapmamda ki amaç şu. Sizlerde benim gibi bu işten para kazanmak isteyen ve sürekli çabalayan insanlarsınız. Eskiden bu forumda çok kaliteli bilgi paylaşan üyeler vardı ancak son zamanlarda işi çakallığa vuran açıkgözler gelmiş ve üç kuruşluk bilgileriyle sizlerden para kazanmaya çalışıyor.

Size tavsiyem videolarınıza hit alırken izlenim gönderen sitelerden kesinlikle uzak durun. Video youtube a yüklendiğinde esas amaç bir anda yüzbinlerce hit almak değil kaliteli ve düzgün yerlerden sağlam izlenimler almak olmalı.Kullandığım yöntemlerden birisi facebook diğeri google plus. Peki bunları nasıl kullanıyorum ?

Facebook ta profilinizden videonuzu paylaşmak size fazla getiri sağlamaz. Peki ne yapacaksınız ? Öncelikle ak partiyi sevenler cumhurbaşkanını sevenler ne bileyim doğayı sevenler hayvanları sevenler gibi sahte hesaplar açın. Kız profilleri açmayın çünkü bunların sahte oldukları hemen anlaşılıyor. Size verdiğim bu profil isimleriyle hesap açtığınızda insanların sizi arkadaş olarak kabul etmeleri çok daha kolay ve yoğun oluyor. Diyelim 10 tane hesap açtınız sakın bunları ana hesabınıza yada birbirlerine arkadaş olarak eklemeyin. Her biri birbirinden bağımsız olsun. 1 hafta 10 gün içerisinde elinizde en aşağı 25.000 - 30.000 arası arkadaş listesi olur. Ne kadar hesap açarsanız ona göre listeniz çoğalır burda sınır sizsiniz. Açtığınız her bir sahte hesapta en aşağı 1 hafta bekleyin. Tabii siz bu arada kendi facebook hesabınızdan gurup kurun. Kurduğunuz grup milliyetçilikten cinsellikten mutlaka uzak olsun yoksa hemen kapatılıyor. Ne bileyim her telden adı altında bi grup kurabilirsiniz. Daha sonra size vereceğim kodla sahte hesabınızda olan kişileri grubunuza 1 hafta sonra eklemeye başlayın. Ben bu kodu yabancı bir sitede buldum ve sizin bunu şuan türk sitelerinde bulmanız imkansız gibi birşey. Olanlarda zaten hiç bir işe yaramıyor. Kurduğunuz grub herkese açık olsun yani herkes paylaşımlarını görebilsin ama sadece üye olanlar yorum ve paylaşım yapsın ona göre ayarlayın. Arada bir sahte hesaplarınızdan aşk gibi şiir gibi şeyleri grupta paylaşın maksat paylaşım yoğunluğu olsun. Böylece bir aya varmadan en aşağı 50.000 kişiye yakın potansiyel izleyici kitlesi elinizin altında olur. Ana facebook hesabınızdan da 3-4 günde bir hit almasını istediğiniz sadece 1 adet videonuzu paylaşın. Paylaşım yaparken önce video resmi ekleyin daha sonra dikkat çeken videonuzun başlığını ekleyin en sonuna linkinizi atın. Eğer direk video linki atarsanız fazla dikkat çekmeyen ufak görüntü çıkar ama benim anlattığım yöntemle yaparsanız çok iyi geri dönüşler alırsınız.

Peki neden grup. Arkadaşlar normal facebook hesaplarınızdan paylaşım yaptığınızda bunları ancak arkadaş listenizin üçte biri görür eskiden olduğu gibi herkes görmüyor. Ama siz gruptan paylaşım yaparsanız bunu üyelerinin tamamına yakını görür. Varın artık gelecek olan hitleri siz düşünün. Ben bu şekilde çok iyi dönüşler alıyorum. Videolarınıza sosyal medyadan gelen hitler çok kaliteli olur ve videonuzun bir anda indekslenmesini sağlar.

Google plus ise daha çok yabancıların ilgilendiği mecradır. Onu ise ingilizce ağırlıklı videolarım için kullanıyorum. Onunla ilgili de bir konu açacağım.

Grubunuzdan yapacağınız paylaşımlar sonucu gelen hitlerle birlikte videolarınız önerilerde çıkmaya başlar. Abone sayılarınız bir anda yükselir. 1 haftada 290 abone gelen kanalım var. Zaten aboneler geldikçe artık ne yüklerseniz yükleyin videolarınız bir anda izlenim almaya başlar.

Neden mi bunları anlatmaya başladım. İnanın arkadaşlar sizlerin umut tüccarlarına para kaptırmanızı istemiyorum. Size bir şey biliyormuş gibi satış yapmaya çalışan insanların aslında boş olduklarını görüyorum. Ha bu forumda gerçekten işini bilen hakkıyla bunu insanlar var. Lafım kesinlikle onlara değil. Yanlış anlaşılmakta istemem. Benim size anlattığım yöntem hem bedava hemde dönüşü harika olan yöntem. Ben türkçe içerikten kazanıyorum. Evet tbm ler düşük ama ayda 4000 TL yerine 2500 TL kazanıyorum . Az mı bu rakam ? Tabiiki de değil. Türkçe içerik yerine sadece yabancı içerik çalışsam bu miktar mutlaka daha yukarı çıkar. ama yabancı videolarda telif sıkıntısı çok var. Seslendirme yapsak telaffuz ve akıcı konuşmak önemli. Birde vakit sıkıntısı var. Dolayısıyla siz beni dinleyin Türkçe içeriği ihmal etmeyin. İlk başta 800 TL - 1000 TL kazanın zaten zaman içerisinde çok daha iyi yerlere geleceksiniz.

Burada kod paylaşmak yasak olduğu için bana mail adresinizi verin size dosya olarak oraya gönderirim.

Dün BURADAN açtığım konu umarım işinize yaramıştır. O kanala size örnek olacak bir video daha ekledim. O videoma 1 ay içerisinde 97.000 hit geldi. Bu izlenimi size anlattığım yöntem sayesinde aldım. Videoyu 1 kere grupta paylaştım gerisi zaten geldi. İsteyen bu videoları kendi kanalında paylaşabilir. Benim için sıkıntı olmaz.

Şuan benim elimde 2 tane grup var. Birisinde 170.000 üye diğerinde 103.000 üye var. Artık elimdeki gücü siz hesaplayın. Süreklide bahsettiğim şekilde profiller açıp ekliyorum. Hedefim kısa sürede 300.000 kişiye ulaşmak.İstediğiniz kadar mükemmel video yapın izlenim almadıktan sonra hem emeğinize hem zamanınıza yazık oluyor. O video çöpten başka birşey olmaz. Benim anlattığım yolu takip edin sizde kazanacaksınız.

Bir sonraki paylaşımımım ses engelini geçmek üzerine olacak. Her 10 şarkının 9 unda ses engelini geçiyorum.Bunun yöntemini de sizlere anlatacağım. Ben kazanıyorum sizde kazanın. Bir teşekkür ederseniz yada ALLAH razı olsun derseniz bana yeter de artar bile. Kendinize iyi bakın takipte kalın.

Bahsettiğim örnek video - https://youtu.be/Z2KOC6xgsQo
Montrey, muda, RAPOTEK ve 19 kişi bunu beğendi.

Konu legolas4444 tarafından (1.10.2016 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 1.10.2016, 18:52
lordxlaguna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.07.2014
Yaş: 26
Mesajlar: 1,720
Etiketlendi : 37 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds burdaki bütün müzikler telifsiz hocam dene bence birde bu facebook profili açıp her önümüze gelene arkadaşlık isteğimi atıcagız orayı anlamadım ?
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 1.10.2016, 18:54
Undercover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.09.2014
Mesajlar: 214
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Paylaşım için teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 1.10.2016, 18:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2013
Mesajlar: 59
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
lordxlaguna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds burdaki bütün müzikler telifsiz hocam dene bence birde bu facebook profili açıp her önümüze gelene arkadaşlık isteğimi atıcagız orayı anlamadım ?
o bahsettiğin siteyi biliyorum kardeşim. Ben orayı kullanmayı bırakalı çok oldu. Benim bahsettiğim güncel müzikler.Rap , pop veya diğerleri farketmiyor. Artık aklına hangisi gelirse...Facebook ta evet arkadaş ekleme için bunu yapacaksın. Ama şu var. Zaten sen arkadaş ekledikçe sana eklenen kişilerin listeside sana öneri olarak çıkmaya başlıyor. Onları sorunsuz şekilde eklersin. Bir hesap için 10 gün çalışma yap yeter.

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Alıntı:
Undercover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşım için teşekkürler
rica ederim
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 2.10.2016, 08:58
fatihbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 12.05.2013
Nereden: Erdemli / Mersin
Yaş: 39
Mesajlar: 9,516
Etiketlendi : 1491 Yazıda
Etiketlendi: 17 Başlıkda
fatihbaz isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

ses engeli ile ilgili konuyu merakla bekliyorum
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 2.10.2016, 09:39
blackkite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.07.2013
Mesajlar: 674
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Google plus i anlamadım.ordan hit nasil cekeriz
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 2.10.2016, 11:10
blackwinter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.07.2015
Nereden: İzmir
Yaş: 41
Mesajlar: 466
Etiketlendi : 11 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Az once bir satıs konusu okudum adam buldugu siteyi satiyor resmen ben ytpara.com uye oldugumda paylasimlarin son demleriydi herhalde o zamanda yeniydik pek anlamiyorum yani ben bu formda kurtlar sofrasi zamaninda denk geldim ama hala cok iyi niyetli insanlar forma iste onlar ayakta tutuyor bence ve ben bu formdaki dostluga inaniyorum ve formumuzu aslinds cok seviyorum...

Hocam benim tr ozgun kanalim var izlenemz ama pes etmek istemiyorum emegim bosa gitmesin 300 500 de raziyim yeterki yaptim diyebileyim sizin taktiginizi denemek istiyorum olaki takilirsam bana skype verirmisiniz hocam ? Iyi niyetiniz icinde ALLAH razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 3.10.2016, 20:06
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2013
Mesajlar: 59
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
blackwinter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Az once bir satıs konusu okudum adam buldugu siteyi satiyor resmen ben ytpara.com uye oldugumda paylasimlarin son demleriydi herhalde o zamanda yeniydik pek anlamiyorum yani ben bu formda kurtlar sofrasi zamaninda denk geldim ama hala cok iyi niyetli insanlar forma iste onlar ayakta tutuyor bence ve ben bu formdaki dostluga inaniyorum ve formumuzu aslinds cok seviyorum...

Hocam benim tr ozgun kanalim var izlenemz ama pes etmek istemiyorum emegim bosa gitmesin 300 500 de raziyim yeterki yaptim diyebileyim sizin taktiginizi denemek istiyorum olaki takilirsam bana skype verirmisiniz hocam ? Iyi niyetiniz icinde ALLAH razı olsun
kardeşim sen sabırla çalış ben sana elimden geldiğince de yardımcı olurum skype dan veya mail yoluyla da haberleşiriz. Ben Türkçe içerikten kazanıyorum sakın vazgeçme..
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 3.10.2016, 20:21
FA***** KE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Nereden: kayseri
Yaş: 40
Mesajlar: 3,159
Etiketlendi : 49 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

sıkıldım valla su ıslerden yokmu bızı kurtaracak ozgun ve bol kazanclı bır ıs
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 3.10.2016, 20:28
muda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.03.2013
Yaş: 39
Mesajlar: 898
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Paylaşım için teşekkürler hocam, güzel bilgiler vermişsin.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
izlenim artırma yöntemi, videoya hit çekme, youtube izlenim




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:47. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker