YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube ve Ben



User Tag List

Like Tree176Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 17.07.2016, 14:56
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 15.11.2013
Nereden: Buffalo, NY
Yaş: 28
Mesajlar: 3,086
Etiketlendi : 93 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda

Ben Özgün'üm
nescafe3in1 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Youtube ve Amerika hikayem.

Youtube ve Adsense ile 2013 yazının sonlarında yaz stajımı bitirip lise sona başladığım zaman tanıştım. Facebook'ta bir bilgisayar oyunu sayfası sayesinde tanıştığım @Mtkn58 arkadaşın sayfasında paylaştığı adsense kazanç raporunu görür görmez kendisine nasıl bu kadar kazandığını sordum sohbete oyundan girdik ilk adsense ödemesinden çıktık. Sağolsun başlamam için gereken bütün detayları anlattı, hesabımı açtı ödeme yöntemlerini gösterdi ve o günden sonra yavaştan bu işe girmiş oldum.

Alışma evresindeydim ve ne bulursam yüklerdim. O zamanlar Adsense dolar olarak ödeme yapıyordu ve günde 3-5 dolar kazanıyordum.



Kazançlar kesinleşti, 10 doları geçtiğim için pinim yola çıktı, sorunsuzca ulaştı, hesabımı onayladım ve diğer ay kazancım eşiği geçtiğinde ilk ödememi dolar olarak babamın hesabına aldım.

Lise'deki son senem olduğu için ailem sürekli ders çalışmamı ve bilgisayardan uzak durmamı tembihledi durdu. Onları dinlemedim, isteseydim de bilgisayar bağımlılığımı bırakamazdım, bu işten para kazanacağımı kafama koymuştum ve gece gündüz dinlemeden sürekli video yükledim kanallar açtım ytpara forumda takıldım insanlara yardımcı oldum onlardan yardım aldım, bana güvenip bilgisayarını format atmam için veren okulumun müdür yardımcısının bilgisayarına keylogger attıp eokul şifresini elime geçirdim bu sayede devamsızlığımı düşürüp okula daha az gitmeye başladım.

Kısaca asosyal bir hal aldım ama ileride getireceği faydaların farkında olduğumdan dolayı bu durumdan mutluydum ve hiç bir şeyin beni bundan vazgeçirmesine izin vermedim. İlk ödemeden sonra ailemi susturmayı başardım, 18 yaşına girmiştim enpara hesabımı açıp evime kendi adıma internet bağlattım tam gaz yola devam ediyordum.

O zamanlar serkan abimiz vardı yayınlar yapar konular açar elinden geldiğince yardımcı olurdu sağolsun benim zamanıma denk geldi onun sayesinde Niche denilen olaya girdim ve az izlenime çok fazla paralar kazandım



(sonra adsense türk lirasına geçti)



Bu fotoğraflar tamamen gerçektir beni zaten bilen bilir bu foruma kaydolduğum tarihten beri yalan yanlışım yoktur hiç olmadı kimsenin parasına, emeğine bir kere olsun göz dikmedim @adnandogannn abim iyi tanır beni ve aksine eski konularıma da bakarsanız çoğu zaman insanlara yardımcı olmaya çalıştım.

Bu niche işinde de yine konu açıp yardımcı olmaya çalıştığımda admin arkadaş bu durumdan pek memnun kalmadı ve konumu sildi, ilk silinen konum o oldu.


Sağlık olsun dedim yardımcı olmaya farklı konularla devam ettim.
Odemelerimi alıyor paramı ister istemez biriktiriyordum ve zamanın getirdiği ergenlik çağı ve buna bağlı olarak verdiğim saçma kararlar sayesinde param su gibi akıp gidiyordu sürekli elektronik eşyalar alıyordum bir zaman sonra bir köşeye atıyordum hiç unutmam 400tlye razer klavye almıştım ama bu durum bile para biriktirmeme engel olmadı. Odamı güzelce döşeyip ışıklandırdım, Monster laptop aldım onu sattım macbook pro retina 15 inç aldım. İlk adsense pinimi çerçevelettim.





Bir lise 4 böyle para biriktirmekle geçti ve mezun oldum.



Ehliyetimi aldım, ygs lys ye girdim yüksek puan alamadım ve yurt dışında okumaya karar verdim pasaportumu aldım vize görüşmem olumlu sonuçlandı uçak biletimi aldım ve Amerika Birleşik Devletleri'ne (Boston şehrine) Eylülün sonlarında ayak bastım. İlk geldiğimde alışma sürecindeydim para sıkıntım hiç yoktu fakat yaz aylarında eskilerin bildiği o 2014 adsense patlamasını hatta diğer bir değişle katliamını ben de yaşadım ve sorunsuzca para kazandıran yaklaşık 6 adsense hesabım aynı anda banlandı. Okul derken ev derken bilgisayarla pek ilgilenemedim ve bir kaç ay bankadan yemek zorunda kaldım sonra kış geldiğinde yeniden kapanan kanallarımı düzene sokup kazanç sağladım. Dolar bazında kazandığımdan Türkiye'ye kıyasladığımda neredeyse iki katı kazanıyordum bu beni çok mutlu etmişti.



Boston şehrinde yaklaşık 5 ay boyunca dil eğitimi aldıktan sonra okula ve kalacak yere ödediğim fahiş fiyatlardan rahatsız olduğum için google maps
ile kendimi öğrenci statüsümü bozmamak için transfer edebileceğim bir dil okulu aramaya başladım Las Vegas'ta aylık sadece 350 dolar fiyatlı dil okulu bulup belge işlemlerini tamamlayıp Las Vegas'a taşındım. Facebooktan bulduğum bir türk dj arkadaş sağolsun ilk ay kapısını açtı onda kaldım sonra ev kiraladım orada yaşamaya başladım. Okula başladım. Amerika'da ulaşım zordur türk ehliyetimi kullanma riskine girmedim Amerika'n ehliyetim de yoktu bu yüzden 50cc ehliyet istemeyen motor aldım onunla okula gidip geldim ilk ay sonra motorum bir sabah uyandığımda yoktu, kilidi kırılıp çalındı. Sinirlendim fakat elimden gelen bir şey yoktu bir ay aynı okula gittiğim arkadaşın yanına taşındım onunla gidip geldim ve ehliyet sınavını geçip ilk arabamı aldım (bmw z4 2004). Henüz 21 yaşında olmadığımdan içkimi kendim alamıyor ve night clublara giremiyordum yine de evde düzenlediğimiz çoğu partide eğlendim en son fake id çıkardım onunla içki almaya başladım bir zaman sonra gerek kalmadı arkadaşlar o konularda yardımcı oldular sağolsunlar. 3 Ay Vegasta tanıştığım abimden çok sevdiğim insanla spora başladım az çok vücut geliştirdik 10 kilo verdim.



Zaman vegasta akıp gidiyordu sürekli gezip yiyip içiyorduk Los Angeles ı gezdim Utah ı gezdim Grand Canyon u gezdim bir çok ülkeden arkadaş edindim özellikle breziyalıları çok beğendim. Eğlenceden, arkadaşlardan dolayı bilgisayarın yüzünü göremiyordum eylül ayına yaklaştığımızda bu üzerimdeki tembelliği atmaya ve Boston şehrine dönmeye karar verdim 3 gün süren yolda hiç sıkılmadan yaklaşık 10 eyalet dolaşıp Boston'a vardım (hatta büyük hayranı olduğum ve Türkiye'den beri hedefim olan Breaking bad dizisindeki Walter White'ın albuquerque şehrindeki evine de uğradım)



Yolda harcadığım benzin 250 dolar tutmuştu ve yol 2500 mil uzunluğundaydı. Bu yolculuğu 2 defa daha yaptım çok detaya girmeyeceğim. Yine ucuz bir dil okuluna başladım onun sayesinde çalışma iznim oldu ve kışı Boston'da geçirdim. Adsense kazançlarım yine dibe vurmuştu ve sırf adsense dan biraz uzaklaşayım ve özellikle deneyim olsun diye arabamla pizza dağıttım cebime çok olmasa da ayda 3k dolar para girdi sonra buna değmediğini farkedip gerçek işime yani youtube a geri döndüm iyi ki de döndüm.

1.5 yıl geçmişti 20 yaşına girmiş fakat hala üniversite okumamış dil okullarında sürtüyordum bu durum canımı çok sıkıyordu ingilizcem gayet gelişti toefl a 3. defa girdim ortalama puan alıp Buffalo şehrindeki Erie community college a başvurdum kabul edildim. Küçüklüğümden beri hedeflediğim IT okuyacağım için sabırsızlanıyordum ve belgelerimi toplayıp apar topar şu an yaşadığım şehre yani Buffalo, NY şehrine yerleştim şansıma garajı olan çok güzel bir ev buldum yaklaşık 3 aydır burada yaşıyorum hayatımdan çok memnunum ve işime tam gaz devam ediyorum.

Hikayemi olabildiğince kısa tutmaya çalıştım yoksa bu hikaye bitmez. Bu iki senede benim yaşlarımda bir gencin Türkiye’de mümkün değil edinemeyeceği tecrübeler edindim, iyi kötü hayata bakış açım değişti. Ailemden tek kuruş istemeden kendime güvenip buralara kadar geldiğim için, harcadığım çabaya deydiği için kendimden gurur duyuyorum bir kere olsun verdiğim karardan dolayı pişman olmadım. Ve inşallah, okulumu bitirip diplomamı alıp sapasağlim şekilde memleketime geri döneceğim oradan da bir kac ay sonra Brezilyaya tasinacagim .


Bu benim hikayemdir. Biraz acele ettim yazması sadece bir kaç saat sürdü yazım hatalarım varsa belirtirseniz düzeltirim.
Tüm eski üyelere selamlarımı iletiyorum, yontem, yardim disinda daha cok Amerikaya yonelik sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Edit: Lutfen ozelden mesaj ile yontem istemeyin, bu forum o yuzden var. SerkanYT nin konularina bakmanizi oneriyorum.

Montrey, Cagdaser, jargon45 ve 83 kişi bunu beğendi.

Konu nescafe3in1 tarafından (9.10.2016 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 17.07.2016, 15:08
suhatuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Smyrna - İzmir
Yaş: 39
Mesajlar: 5,627
Etiketlendi : 324 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Tamamını okudum

Walla hikaye de onnumara , yaptıkalrında , yaşadıklarında

Darısı ''Kazandıkların'' kısmından başımıza

Sorusu olan varsa demıssın , bi pm / taktik alırım vereceksen
nescafe3in1 ve murat198564 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 17.07.2016, 15:09
Kurabiyeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.09.2013
Yaş: 29
Mesajlar: 3,018
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Okuyalım
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 17.07.2016, 15:10
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

ne hayatlar var be
murat198564 ve SadeceYoutube bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 17.07.2016, 15:23
YTcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.08.2014
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 1,977
Etiketlendi : 25 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

@nescafe3in1 hikayen güzelmiş, fakat neden yaş 41 yazıyo
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 17.07.2016, 15:28
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 15.11.2013
Nereden: Buffalo, NY
Yaş: 28
Mesajlar: 3,086
Etiketlendi : 93 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda

Ben Özgün'üm
nescafe3in1 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
YTcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@nescafe3in1 hikayen güzelmiş, fakat neden yaş 41 yazıyo
O uye oldugum gunden beri oyle, degistirmek nasip olmadi, olmayacak ta beni bilen bilir, yasim 20dir.
YTcu bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 17.07.2016, 15:30
Apoled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.2015
Nereden: İzmir
Yaş: 28
Mesajlar: 1,237
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Alıntı:
nescafe3in1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Youtube ve Adsense ile 2013 yazının sonlarında yaz stajımı bitirip lise sona başladığım zaman tanıştım. Facebook'ta bir bilgisayar oyunu sayfası sayesinde tanıştığım @Mtkn58 arkadaşın sayfasında paylaştığı adsense kazanç raporunu görür görmez kendisine nasıl bu kadar kazandığını sordum sohbete oyundan girdik ilk adsense ödemesinden çıktık. Sağolsun başlamam için gereken bütün detayları anlattı, hesabımı açtı ödeme yöntemlerini gösterdi ve o günden sonra yavaştan bu işe girmiş oldum.

Alışma evresindeydim ve ne bulursam yüklerdim. O zamanlar Adsense dolar olarak ödeme yapıyordu ve günde 3-5 dolar kazanıyordum.



Kazançlar kesinleşti, 10 doları geçtiğim için pinim yola çıktı, sorunsuzca ulaştı, hesabımı onayladım ve diğer ay kazancım eşiği geçtiğinde ilk ödememi dolar olarak babamın hesabına aldım.

Lise'deki son senem olduğu için ailem sürekli ders çalışmamı ve bilgisayardan uzak durmamı tembihledi durdu. Onları dinlemedim, isteseydim de bilgisayar bağımlılığımı bırakamazdım, bu işten para kazanacağımı kafama koymuştum ve gece gündüz dinlemeden sürekli video yükledim kanallar açtım ytpara forumda takıldım insanlara yardımcı oldum onlardan yardım aldım, bana güvenip bilgisayarını format atmam için veren okulumun müdür yardımcısının bilgisayarına keylogger attıp eokul şifresini elime geçirdim bu sayede devamsızlığımı düşürüp okula daha az gitmeye başladım.

Kısaca asosyal bir hal aldım ama ileride getireceği faydaların farkında olduğumdan dolayı bu durumdan mutluydum ve hiç bir şeyin beni bundan vazgeçirmesine izin vermedim. İlk ödemeden sonra ailemi susturmayı başardım, 18 yaşına girmiştim enpara hesabımı açıp evime kendi adıma internet bağlattım tam gaz yola devam ediyordum.

O zamanlar serkan abimiz vardı yayınlar yapar konular açar elinden geldiğince yardımcı olurdu sağolsun benim zamanıma denk geldi onun sayesinde Niche denilen olaya girdim ve az izlenime çok fazla paralar kazandım



(sonra adsense türk lirasına geçti)



Bu fotoğraflar tamamen gerçektir beni zaten bilen bilir bu foruma kaydolduğum tarihten beri yalan yanlışım yoktur hiç olmadı kimsenin parasına, emeğine bir kere olsun göz dikmedim @adnandogannn abim iyi tanır beni ve aksine eski konularıma da bakarsanız çoğu zaman insanlara yardımcı olmaya çalıştım.

Bu niche işinde de yine konu açıp yardımcı olmaya çalıştığımda admin arkadaş bu durumdan pek memnun kalmadı ve konumu sildi, ilk silinen konum o oldu.



Sağlık olsun dedim yardımcı olmaya farklı konularla devam ettim.
Odemelerimi alıyor paramı ister istemez biriktiriyordum ve zamanın getirdiği ergenlik çağı ve buna bağlı olarak verdiğim saçma kararlar sayesinde param su gibi akıp gidiyordu sürekli elektronik eşyalar alıyordum bir zaman sonra bir köşeye atıyordum hiç unutmam 400tlye razer klavye almıştım ama bu durum bile para biriktirmeme engel olmadı. Odamı güzelce döşeyip ışıklandırdım, Monster laptop aldım onu sattım macbook pro retina 15 inç aldım. İlk adsense pinimi çerçevelettim.





Bir lise 4 böyle para biriktirmekle geçti ve mezun oldum.



Ehliyetimi aldım, ygs lys ye girdim yüksek puan alamadım ve yurt dışında okumaya karar verdim pasaportumu aldım vize görüşmem olumlu sonuçlandı uçak biletimi aldım ve Amerika Birleşik Devletleri'ne (Boston şehrine) Eylülün sonlarında ayak bastım. İlk geldiğimde alışma sürecindeydim para sıkıntım hiç yoktu fakat yaz aylarında eskilerin bildiği o 2014 adsense patlamasını hatta diğer bir değişle katliamını ben de yaşadım ve sorunsuzca para kazandıran yaklaşık 6 adsense hesabım aynı anda banlandı. Okul derken ev derken bilgisayarla pek ilgilenemedim ve bir kaç ay bankadan yemek zorunda kaldım sonra kış geldiğinde yeniden kapanan kanallarımı düzene sokup kazanç sağladım. Dolar bazında kazandığımdan Türkiye'ye kıyasladığımda neredeyse iki katı kazanıyordum bu beni çok mutlu etmişti.



Boston şehrinde yaklaşık 5 ay boyunca dil eğitimi aldıktan sonra okula ve kalacak yere ödediğim fahiş fiyatlardan rahatsız olduğum için google maps
ile kendimi öğrenci statüsümü bozmamak için transfer edebileceğim bir dil okulu aramaya başladım Las Vegas'ta aylık sadece 350 dolar fiyatlı dil okulu bulup belge işlemlerini tamamlayıp Las Vegas'a taşındım. Facebooktan bulduğum bir türk dj arkadaş sağolsun ilk ay kapısını açtı onda kaldım sonra ev kiraladım orada yaşamaya başladım. Okula başladım. Amerika'da ulaşım zordur türk ehliyetimi kullanma riskine girmedim Amerika'n ehliyetim de yoktu bu yüzden 50cc ehliyet istemeyen motor aldım onunla okula gidip geldim ilk ay sonra motorum bir sabah uyandığımda yoktu, kilidi kırılıp çalındı. Sinirlendim fakat elimden gelen bir şey yoktu bir ay aynı okula gittiğim arkadaşın yanına taşındım onunla gidip geldim ve ehliyet sınavını geçip ilk arabamı aldım (bmw z4 2004). Henüz 21 yaşında olmadığımdan içkimi kendim alamıyor ve night clublara giremiyordum yine de evde düzenlediğimiz çoğu partide eğlendim en son fake id çıkardım onunla içki almaya başladım bir zaman sonra gerek kalmadı arkadaşlar o konularda yardımcı oldular sağolsunlar. 3 Ay Vegasta tanıştığım abimden çok sevdiğim insanla spora başladım az çok vücut geliştirdik 10 kilo verdim.



Zaman vegasta akıp gidiyordu sürekli gezip yiyip içiyorduk Los Angeles ı gezdim Utah ı gezdim Grand Canyon u gezdim bir çok ülkeden arkadaş edindim özellikle breziyalıları çok beğendim. Eğlenceden, arkadaşlardan dolayı bilgisayarın yüzünü göremiyordum eylül ayına yaklaştığımızda bu üzerimdeki tembelliği atmaya ve Boston şehrine dönmeye karar verdim 3 gün süren yolda hiç sıkılmadan yaklaşık 10 eyalet dolaşıp Boston'a vardım (hatta büyük hayranı olduğum ve Türkiye'den beri hedefim olan Breaking bad dizisindeki Walter White'ın albuquerque şehrindeki evine de uğradım)



Yolda harcadığım benzin 250 dolar tutmuştu ve yol 2500 mil uzunluğundaydı. Bu yolculuğu 2 defa daha yaptım çok detaya girmeyeceğim. Yine ucuz bir dil okuluna başladım onun sayesinde çalışma iznim oldu ve kışı Boston'da geçirdim. Adsense kazançlarım yine dibe vurmuştu ve sırf adsense dan biraz uzaklaşayım ve özellikle deneyim olsun diye arabamla pizza dağıttım cebime çok olmasa da ayda 3k dolar para girdi sonra buna değmediğini farkedip gerçek işime yani youtube a geri döndüm iyi ki de döndüm.

1.5 yıl geçmişti 20 yaşına girmiş fakat hala üniversite okumamış dil okullarında sürtüyordum bu durum canımı çok sıkıyordu ingilizcem gayet gelişti toefl a 3. defa girdim ortalama puan alıp Buffalo şehrindeki Erie community college a başvurdum kabul edildim. Küçüklüğümden beri hedeflediğim IT okuyacağım için sabırsızlanıyordum ve belgelerimi toplayıp apar topar şu an yaşadığım şehre yani Buffalo, NY şehrine yerleştim şansıma garajı olan çok güzel bir ev buldum yaklaşık 3 aydır burada yaşıyorum hayatımdan çok memnunum ve işime tam gaz devam ediyorum.

Hikayemi olabildiğince kısa tutmaya çalıştım yoksa bu hikaye bitmez. Bu iki senede benim yaşlarımda bir gencin Türkiye’de mümkün değil edinemeyeceği tecrübeler edindim, iyi kötü hayata bakış açım değişti. Ailemden tek kuruş istemeden kendime güvenip buralara kadar geldiğim için, harcadığım çabaya deydiği için kendimden gurur duyuyorum bir kere olsun verdiğim karardan dolayı pişman olmadım. Ve inşallah, okulumu bitirip diplomamı alıp sapasağlim şekilde memleketime geri döneceğim.

Son olarak Türkiye'deki haberleri takip etmekteyip, darbe olayı beni gerçekten çok üzmüştür fakat ben hala umutluyum inşallah geldiğimde yeni bir Türkiye ile karşılaşacağım ve bütün dualarım Türkiye iledir.

Bu benim hikayemdir. Biraz acele ettim yazması sadece bir kaç saat sürdü yazım hatalarım varsa belirtirseniz düzeltirim.
Tüm eski üyelere selamlarımı iletiyorum, sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler

her şey iyi hoşta yalanım yanlışım hiç olmadı demişsin, üyelikte yaşın 41 gözüküyor, çelişki yaşattı
nescafe3in1 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 17.07.2016, 15:33
AH***** KO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.2015
Mesajlar: 7,623
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

çok güzel bi hikaye... İnşallah bizim hikayemizde sizin ki gibi güzel biter
nescafe3in1 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 17.07.2016, 15:33
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.08.2013
Yaş: 29
Mesajlar: 548
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Mesajim bulunsun da musait olunca okuyayim
nescafe3in1 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 17.07.2016, 15:34
Gzdykp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.2015
Yaş: 28
Mesajlar: 274
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

çok kıskandım ya darısı bizim başımıza inşallah @strongarm
nescafe3in1 ve strongarm bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 05:30. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker