YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube ve Ben



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 9.10.2015, 14:42
emeklinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.01.2015
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 29
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
emeklinci isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Thumbs up Youtube ve Ben

Yaklaşık 6 senedir youtube'a video yüklemekteyim ilk zamanlar sanırım zaten para kazanma olayı yoktu varsada bilmiyordum sadece paylaşım amacıyla video yüklüyordum izlenmelerimde şansıma baya bi yükselmişti fazla olmasada 5 ay sürmeden 2000 aboneye ulaşmıştım izlenmeler havada uçuyordu..
ozamanlar telif nedir bilmediğim için ara sıra başka kanallardan sevdiğim videoları kendi kanalıma attım ve tak.. 1 ay içinde 3 telif yedim hesap kapandı izlenmeler aboneler gittiği için öyle bir sinirlenmiştim ki youtube kanalı açmayı bırak youtube'a baya bi süre girmedim en son 3 sene önce paylaşım amacıyla tekrar başladım ama internette rastgele bi konu okurken youtube dan para kazanıldığını öğrendim bende başlayayım dedim belki 3-5 birşeyler kazanırız herneyse her şeyi ayarladım başladım videolar yüklemeye yükledim yükledim bilmememerağmen 50$ yapdım tabi size göre çok çok çok az bir rakam ama yeni başlayan birine göre iyi bir rakamdı hemde dizi vs. atmadan sadece 10 videodan felan gelen kazancdı.. yine telifi tam öğrenemediğim için yine baska kanal şikayet etti yine kanal kapandı 1 sene kanal açmadım.
sonra ytpara ile tanısdım 1 sene önce ve üye oldum. şuan birden fazla kanalımın olmasına rağmen nedense halen para kazanmayı halledemedim hergün güncel diziler,çizgiler paylassamda hala bir şey kazanamamak çok üzücü 1 senedir elime geçen mebla 40tl daha anlatacak çok şeyler var fakat vaktinizi almak istemiyorum eğer buraya kadar okuduysanız teşekkürler iyi kazançlar..

NOT: EĞER YANLIS KATEGORİYE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN..
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 07:43. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker