Tekil Mesaj gösterimi
  #34  
Okunmamış 18.08.2015, 02:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.06.2013
Mesajlar: 4,891
Etiketlendi : 550 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
Standart

Alıntı:
kusursus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yeni elementler uydurmuyorum grupta http://www.ytpara.com/quizgroup/8148...e-verelim.html < bu konuyu incelersen grupta yazdıklarıma benzer ifadelerde yazdım konudaki mesajlarımda benim dusuncem. yazıyıda isim soy isim olarak baslıgı actıgın icin kaldırdım.
Yahu gec bu isleri. O konuda yazdigin seylerle "ytpara yonetimi quizle isbirligi yapip kanallari attirdi ustunede paralari bolusecek. once kazanclar kesinlesti sonra forumda incubus aciklama yapti hop kazanclar silindi sonrada life network diye sahte biri gelip aciklama yapti" tarzinda seyler yazdin. Ardindan yazdigin ikili tartismadaki yorumlardan bahsetmiyorum bile. Cidden birazcik hak hukuka onem veriyorsan soylediklerini tekrar dusun bakalim o konuda yazdigin seylerle en ufak bi alakasi var mi? O konuda baskalari yazmislar birseyler, sende o yazilanlari yanlis anlayip gidip grupta yonetime iftira etmissin. O grupta yazdigin seylerin en ufak bi mantikli yani var mi dusun bakalim.

---------- Spam Engelliyici 06:56 ---------- Önceki Mesaj 06:54 ----------

Burayada yaziyorum, varsa soyle absurd dusunceleri olan bi zahmet yazin. Oyle milletin arkasindan orada burada atip tutmayla olmuyor bu isler.