Tekil Mesaj gösterimi
  #22  
Okunmamış 6.10.2015, 00:48
gsarena7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.10.2014
Mesajlar: 284
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

[QUOTE=kubmarley;1185193]İyi 3 4 kelime birleştirmişsin içinde sadece 1 tanesi doğru oda yaşım . 2008 Den beri youtube ile çalıştığım şuanda adsensemin olduğu chanelde mevcut şimdi ben sana foto atsam bile sen o kadar kendini kaptırmışsınki gereksiz bir görüşe inanmıyacaksın kendimi sana ispatlıcak değilim ama kusura bakmada ..t olman için bunu yaparım . Onun yanında sana gunluk gelirimide gösteririm . Ben bu forumda adres paylaşmı ve bazı beni engelleyecek bilgi paylaşımını 2 sene önce bıraktım ( Skypeden kimin neye ihtiyacı varsa yardım ediyorum şahşi olarak ) . Bu forumun ilk 300 üyesinden biriyim ben , eskiden evet paylaşım vardı ama mizahcılar ve senin gibi işsizler çoğaldıktan sonra benim de dahilimde olan bir çok kişi paylaşım yapmayı bıraktı çokta haklılar çokta haklıyız . Herneyse arkadaşım herkezin olduğu gibi senınde yorumlarında özgürlük hakkın var ama kendini bu tür bi ortamda gereksiz olarak anımdırırsan hiç birşey kazanamazsın Post + 1 den başka

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------



@severall senin postunu alıntılayarak bir yorum yapmış onun üstüne yorumda bulunmuş demişsin ki yaşım hariç hiç biri doğru değil ve üstüne üslubunla ayıp etmişsin. Hayır post senin postun neyin havasındasın yani, ya o zaman sıfırı tükettiğini söyleyerek yalan söyledin ya da şimdi söylüyorsun.

Arkadaşı tanımam etmem, buradaki kullanıcıları düşünerek kendisinin geçen seneki bir postunu paylaşan ve dikkatli olunması uyarısını yapan bir kişiye karşı verdiği bu tepki bile bu arkadaş ile çalışılmaması konusunda bir referanstır benim için.

Lütfen dikkatli olun ufak bir eleştiride aynı üslupla karşılaşacaksınız çünkü.
Alıntı ile Cevapla