Tekil Mesaj gösterimi
  #33  
Okunmamış 22.10.2015, 20:44
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 19.10.2015
Nereden: R10dan ulasabilirsin
Mesajlar: 502
Etiketlendi : 164 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
sonokey isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
sıfır8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben tam anlamadım olayı siteyi hazırlayıp geliştirip 3 ay sonra bize teslim edeceksiniz ve site gelirli halde teslim edilecek doğru mudur?
Merhaba hocam açıklayayım hemen,

Ben size Google News Kayıtlı site hazırlayıp vereceğim Piyasada mesela işletilmeyen siteler var 5.000 - 6.000 TL piyasa fiyatı fakat bu sitelerin geneli içerik düşüremiyor yani siz zarar ediyorsunuz hazır başkasından aldığınızda benim yaptığım işlem 3 aylık çalışma ve dilerseniz Editör, Dilerseniz Ajans + Spin Bot ile devam edebileceğiniz aynı zamanda 2-3 yollu hazır kazanç elde edebileceğiniz işlemlerdir.

Gelire açık şekil de teslim ediyorum siteyi Adsense vb. onaylatıyorum siz de çalışmalara başlıyorsunuz dilerseniz Tanıtım yazısı satın, dilerseniz editör tutun çalıştırın, dilerseniz de kendiniz içerik üretin herşey tamamen size bağlı benim burada para kazandığım püf nokta "İÇERİK DÜŞÜREBİLEN", GOOGLE NEWS KAYITLI site hazırlamak.

İçerik düşürmekten kasıt şudur mesela bazı haber siteleri var haberi yazıyor çok geriler de kalıyor ben iş sonunda size hepsini PDF halin de veriyorum bu püf noktaların nasıl daha iyi içerik düşürülür gelir elde edilir gibi bu iş için şunu söyleyebilirim ne zarar edersiniz, ne de yatırımınız batar siteyi kendi haline bırakmanız bile yeterli kazanması için bir Ajansla anlaşırsınız onlar size tanıtım yazılarını verirler aylıkta sabit paranızı verirler.

Yok benim bütçem geniş ben büyük bir proje yapmak istiyorum örn. Haber Ay gibi, Haber Zamanı gibi vb. derseniz orada da projenizi büyütebilirim.
Alıntı:
Fizyoterapist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
web site işinden anlamayanlar da bu işi yürütebilirler mi @sonokey ?
Yazı yazabilen herkes bu işi yapabilir hocam Zahmetli birşey değil hatta şöyle söyleyeyim Youtube işini yapabilen bu işi çok ama çok kolay yapabilir benim paketler üzerinde ki kazancım 500 liradır bunu kazanmak için sizleri yanlış yönlendirmem merak etmeyin ben Referansa ve dürüstlüğe önem veriyorum zaten o sayede kazanıyorum yoksa bu işi yapan bir tek ben değilim.
Alıntı ile Cevapla