Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 11.12.2015, 16:14
serhat67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
SE***** YA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2014
Nereden: Zonguldak
Yaş: 33
Mesajlar: 733
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart İlk kazanç ilk heyecan :)

Arkadaşlar Merhaba;

Foruma 1 yıla aşkındır üyeyim.Ama itiraf etmek gerekirse son 5-6 aydır yoğun bir şekilde çabaladım.Bu süreç içersinde yaşadığım şansızlık şuydu. Bilirsiniz ki Youtube bu süre zarfında güncellemeye girmiş ve birçok hesapda buna bağlı olarak kapatılmıştı.Hatta ödemelerde aksatılmıştı.Açıkcası bu süre zarfında içerisinde kazancı olan 1 adsensemi de kaybettim.Ama çabalamayı seven ben yeni bir adsense hesabı açarak çalışmaya devam ettim.Sonuç olarak bu başlık adı altında ilk kazancımı duyuruyorum.

Şimdi,elbette bu youtube serüvenim de yanlız değildim.Olmasaydı olmazdı diyecek kişilerle tanıştım.Bunların başında bir süre birlikte çalıştığım @Fernando abimiz bana bu seviye`ye gelmem de yardımcı oldu.Dediğim gibi,olmasaydı belki de ben bu satırları yazamazdım.Hala bile sohbetini esirgemeyen bir abimizdir kendisi.Hakkı çoktur üzerimde.

Diğer bir arkadaşımız ise @caglar1 arkadaşımızdı.Her biri ayrı ayrı teşekkürü bir borç bildiğim kişilerden biri olan bu arkadaşımız da yeri geldi kazanmam için elinden geleni yaptı yeri geldi beni kaybettiklerime karşı teselli etti.Adsense`min kapanmasından sonra tekrar çalışmam da önemli bir faktördü kendisi.

Youtube kazancım kolay olmadı.Çok kişinin çok emeği vardır.Hiçbirşey bilmediğim zamanlar da aslında yapmış olduğum bir hatada şuydu.Uygulamak yerine hazıra kaçmak deyimine başvurmuştum.Bu davranışı aslında sevmiyordum ama bulunduğum maddi durum yetersizliğinden ötürü atak yapamıyordum.Denilen, "bir yerden başla sözü" bana o kadar büyük gelmişti ki.Hatta bir süre bıraktım bir işe girdim.Bilirsiniz.Beklenti zor iştir.Sonuç olarak bugün ki kazancı elde etmiş oldum

Konuyu kapatmadan bir kişiden de bahsetmek istiyorum.Yukarıda dediğim "hazıra kaçmak" deyimini uyguladığım zamanlar da bir abimiz tabiri caizse memleketlim olan @bayburt16 hiç itiraz bile etmeden bana yardımcı olmuştu.O yardımın etkisiyle de güzel dostluklara aslında kapı açılmıştı.Ben bu yüzden binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.

Diğer bir konu ise.Dün gece 23:00 civarı girmiş olduğum pinin ertesi sabahı paranın hesabıma yattığını gördüm.Bu inanılmaz bir duyguydu.Emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar,son olarak şunu belirtmek isterim.Sıfırdan gelmiş biri olarak şunu söylüyorum.Evet okumaktan sıkıldınız bu sözü onunda bilincindeyim.Ama ben akılda kalsın,nakarat olsun diye yine tekrarlıyorum.

Sabır,Sabır,Sabır

Herkese iyi çalışmalar diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar