Tekil Mesaj gösterimi
  #62  
Okunmamış 14.01.2016, 20:33
Myliffe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.06.2014
Nereden: Gaziantep
Mesajlar: 604
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Sahin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tür sorunların temelinde çocuklukta yaşanan olaylar vardır. Çocukluğunda mahalledeki diğer çocuklarla oyun oynamıyor muydun her zaman kendi basına takılan bir çocukluk mu geçirdin kardeşim?
Aynen öyle hiç oynamazdım neden oynamazdım hiç bilmiyorum hep pencereden izlerdim onların oyununu.

---------- Spam Engelliyici 17:32 ---------- Önceki Mesaj 17:25 ----------

Alıntı:
вєякαη Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni yanlış anlama sen herşeyin farkındasın geniş düşünüyorsun, anlıyorsun hatta çok iyi anlıyorsun herşeyi fakat konuşamıyorsun iletişim yok cümle kuramıyorsun . Bu olay özgüven eksikliği veya asosyallik felan değildir. Bu sorunun çözümü yoktur bundan emin olabilirsin hiç birşey bunu çözemez hatta hiç bir psikolog çözemez. Herşeyin bir çözümü olduguna inanırım istedikten sonra herşey başarılır fakat Bu olay doğuştan gelen birşeydir. Fakat şundan emin olabilirsin çok farklı yani farkında olmadığın bir yeteneğin olabilir. Afazi olabilirsin yada mental retardasyon orta sınıftasın bu ikisinden birisi kesinlikle. Yani beyninin sol tarafıyla alakalı bir sorunun var Beyninin sağ tarafı mükemmel çalışıyor fakat sol tarafı çok çok kötü . Günde 8 Saat uyu bulmaca çöz bol bol bıkmadan kitap oku günde 2 litre su iç ve karanlıkta uyu hiç ışık olmasın zifiri karanlıkta uyu Bunu 6-7 ay sürdür
Çok Lanet bir sorundur. Herşeyin farkında olup herşeyi anlayıp hiç bir şey konuşamamak ! Üstelik ilginç bir şekilde insanlarla zıt duruma düşebiliyorsun.
Hani derler ya çeken bilir. Üstüne basa basa söylüyorum senin sorunun malesef beyinle alakalı.
Geçmiş olsun
Hocam kesinlikle haklısınız, ben bugün mesela sadece 3-4 saat uyudum ve günde 1-2 bardak su içerim içmem aklıma gelmez yani, bu sorunu ben büyütüyor olabilirim fakat bana eksisi çok bunun her şeyi bilmene rağmen nerede ne konuşulacağını ne yapılacağını bildiğin halde bunları uygulayamıyorum yani dediğiniz gibi cümle kurmakta sorun yaşıyorum bazen harfleri birbirine karıştırıyorum sonra susuyorum konuşmamak daha hayırlı diyorum çünkü konuşunca karşımdakine 2-3 defa tekrarlıyorum ancak anlıyor çünkü kasılıyorum konuşurken bilmiyorum çocukluktan gelen bir şeydir ama bunun benim için sorun olduğunu düşünüyorum bunun çözümünü 2 yıldır düşünüyorum ama bir yere gitmedim danışmadım sadece burada dile getirdim belki benim aynı sorunu yaşayan vardır diye..

Bu arada çok teşekkür ederim yorumunuz için, Afazi ve mental retardasyon'u araştırcam şimdi.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

Alıntı:
şıvanştayger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olabilir bazı şeyleri uyuyor kesinlikle ..
Alıntı ile Cevapla