Tekil Mesaj gösterimi
  #67  
Okunmamış 14.01.2016, 21:30
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2014
Mesajlar: 744
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Myliffe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, ''KİMSE BENİ SEVMİYOR'' Adlı konudaki herkesin yorumunu tek tek okudum 12 sayfa yorumları okudum ve arkadaşın dediği gibi aynı sorun bende de mevcut

(Bu arada yaşım 18 Adım Hasan, Liseyi bıraktım açıktan Muhasebe okudum ve bitirdim şuan ünlü bir şirkette muhasebe stajyeriyim boyum 182 yakışıklı biriyim öyle derler yani kendime çok özen gösteren biriyim saçımı yapmadan bakkala bile gitmem o derece yani biraz kendimden bahsedeyim dedim. )

Ama sorunun 1. sebepleri bilgisayarda çok oturmam ve Asosyal oldum galiba,

Arkadaş çevresine gitmem çağırırlar ama gitmem uzak dururum ama arkadaşlarımın hepsi birbirinden iyidir kötülükleri dokunmaz gitmeme sebebim ortama girince nasılsın felan derim sonra konuyu daha fazla uzatamam onlar konuşurlar ben ise sadece dinlerim sonra derler sende konuşsana biraz hep susuyosun felan derler.

Spora gidin demişsiniz gittim fakat sıkıldım bir müddet sonra ortam yapamadım.

Gitar kursuna gittim orada biraz ortam yaptım fakat kalıcı olmadı ilerletemedim.

Tiyatroya gittim utangaçlık yüzünden bıraktım yapamadım çünkü orada her denileni yapacaksın çok rol veriyorlar herkesin içinde ortaya çıkıyorsun denileni yapıyorsun.

Ve birde bende harfleri yutma problemi var o yüzden konuşmuyorum çünkü bir müddet sonra dinlenmiyorum yani harfleri yutuyorum konuşurken biri soru sorduğunda tıkanıyorum galiba kelime dağarcığım gelişmiş değil

Kitap okumak istedim ve istediğim kitabı bulamıyorum şuan Kahraman Tazeoğlunun 'VAZGEÇTİM' kitabı var ve okumuyorum sıkıldım bıraktım Kişisel gelişim kitapları sizce yararlı olur mu? hangi kitaplar almalıyım?

Kız arkadaşlarım oldu ve hiç biri ile buluşmaya gitmedim o yüzden hepsinden ayrıldım çünkü buluşunca ne konuşacam kızla? nereye gitcem? gittiğimde konuşabilirmiyim? sıkılırmıyız? acaba kızı sıkarmıyım sustuğum için gibi sorular soruyorum kendime ve sonuç olarak erteliyorum hep gitmiyorum.

Akrabaların yanına bile gitmem çünkü konuşurken dinlenmiyorum bazı harfleri yutuyorum bu yüzden sıkılacağımı bildiğim için gitmem bir yere evde otururum.

Şuan içimi döktüm galiba sabah iş var ve 6:30da uyanacam ve ben bu saatte bunları yazdım sizlerden ne yapmam gerektiğini nasıl bu işlerden kurtulacağım için çözüm arıyorum.

EK: İşe Perşembe - Cuma- Cumartesi günleri gidiyorum diğer günler boşum ne yapayım yani yazımı okuduktan sonra ne yapmam gerektiğini söylerseniz..






Abisi senin tek yapman gereken sağlam bir psikolog yardımı almak. İstanbuldaysan sana bir doçent ismi veririm. ismimle gidersen her türlü konuda da kolaylık sağlar.
Alıntı ile Cevapla