Tekil Mesaj gösterimi
  #16  
Okunmamış 29.01.2016, 15:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.12.2014
Nereden: Manisa
Mesajlar: 583
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
unadikum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Blog işini word pressle yapmaya karar verdim arkadaşlar. ücretsiz domainlerle yapıcağım.Wp site yapmayı all in one seo pack bazı eklentileri etkinleştirmeyi xml çekmeyi, google gibi getir yapmayı falan öğrendim çok şükür konuları ile yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. benim merak ettiklerim.
1) google getirden sonra site hitlenirse sonraki günlerde site hiti düşüyor mu?
kaç gün aynı hit devam ediyor, düşüyorsa tekrar google getir mi yapmalıyız.
2)ayda 100 siteyi nasıl en uygun barındırabilirim reseller nedir. Ordanda wp site oluşturabilirmiyim.Hostingerde herşey kolay otomatik wp yükleyiciler eklentiler
ama ücretsizde sitede sorun oluyor. ücretlide 138 dolar aylık değer mi 100 site eklenebiliryormuş.
3) Araştırmalarıma göre 10 larca ödüyen reklam şirketi var bu şirketlerin kaçının birden kodunu bir arada kullanabilirim.
1) Actionscriptin konularını görünce ilk açtığım wp : Screenshot by Lightshot (içerik az olduğu için hitide az)
26. sında açtığım wp site : Screenshot by Lightshot
11 inde açtığım site : Screenshot by Lightshot

Blogspotta komple spamdan blog kapatılıyor. Wordpress'te dizindne çıkarılıyor, aynı şey. Ama bloggerlarda site ömrü 2 3 gün sürüyorsa wp de bir hafta sürüyor. Nedenini bende anlamadım belki şanstır.

2) Forumdada üyeliği var fiberserver 50 liralık reseller paketi var. Bu işler için fazlasıyla yeter ama başka işlerde yapacaksan sıkıntı yaşarsın

3) Adsense + başka firma dersen sıkıntı olur. Ama revenuehits + popads dersen sıkıntı olmaz. Bunlar örnek tabi, en temizi kullandığın reklam firması ile konuşmak.

Günlük 1 -2 saat ayırarak 2 - 3 site açıyorum.
Revenuehits kazançlarım : Screenshot by Lightshot | Popads kazançlarım : Screenshot by Lightshot
Revenuehits Almanya oranları çok düşük olduğu için sıkıntı çıkıyor. Botla uğraşmaktan, başka işlerden daha reklam arayışına çıkamadım. 1 Ay kadar adsense ile çalışacağım. Bu isatistikler ile adsense günlük +50 100 lira bırakması lazım. Adsense banlanırsa diğer reklam firmaları ile çalışırım ama yinede kazanırım.

İmages, webin algoritmasından biraz farklı o yüzden hemen indexleniyor, 1. sıralara çıkıyor.

Lütfen özel mesaj atmayın foruma yardımcı olmaktan sıkıldım artık. Bu mesajımı son kez yazıyorum, artık millete kazandırıyor, başkasının sözleriyle iş yapmayın, kendiniz deneyin kendiniz görün ama spam çalışıyorsunuz 1 2 site yapıp kenara çekilmekle olmaz günlük düzenli bir şekilde çalışın.

Nasıl yapıyorsunuz diyede sormayın. Web işlerinden anlıyorum evet ama imagesin algoritmasını actionscript sayesinde öğrendim ve onun yazdıkları dışında birşey yapmadım. Sadece blogger değil wp çalışıyorum, ki bununda öyle fazla bir farkı olmadığını belirtmek istiyorum.
Alıntı ile Cevapla