Tekil Mesaj gösterimi
  #17  
Okunmamış 29.01.2016, 15:34
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.12.2014
Nereden: İstanbul/Beyoğlu
Yaş: 40
Mesajlar: 2,324
Etiketlendi : 68 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
unadikum isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
kara62burk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1) Actionscriptin konularını görünce ilk açtığım wp : Screenshot by Lightshot (içerik az olduğu için hitide az)
26. sında açtığım wp site : Screenshot by Lightshot
11 inde açtığım site : Screenshot by Lightshot

Blogspotta komple spamdan blog kapatılıyor. Wordpress'te dizindne çıkarılıyor, aynı şey. Ama bloggerlarda site ömrü 2 3 gün sürüyorsa wp de bir hafta sürüyor. Nedenini bende anlamadım belki şanstır.

2) Forumdada üyeliği var fiberserver 50 liralık reseller paketi var. Bu işler için fazlasıyla yeter ama başka işlerde yapacaksan sıkıntı yaşarsın

3) Adsense + başka firma dersen sıkıntı olur. Ama revenuehits + popads dersen sıkıntı olmaz. Bunlar örnek tabi, en temizi kullandığın reklam firması ile konuşmak.

Günlük 1 -2 saat ayırarak 2 - 3 site açıyorum.
Revenuehits kazançlarım : Screenshot by Lightshot | Popads kazançlarım : Screenshot by Lightshot
Revenuehits Almanya oranları çok düşük olduğu için sıkıntı çıkıyor. Botla uğraşmaktan, başka işlerden daha reklam arayışına çıkamadım. 1 Ay kadar adsense ile çalışacağım. Bu isatistikler ile adsense günlük +50 100 lira bırakması lazım. Adsense banlanırsa diğer reklam firmaları ile çalışırım ama yinede kazanırım.

İmages, webin algoritmasından biraz farklı o yüzden hemen indexleniyor, 1. sıralara çıkıyor.

Lütfen özel mesaj atmayın foruma yardımcı olmaktan sıkıldım artık. Bu mesajımı son kez yazıyorum, artık millete kazandırıyor, başkasının sözleriyle iş yapmayın, kendiniz deneyin kendiniz görün ama spam çalışıyorsunuz 1 2 site yapıp kenara çekilmekle olmaz günlük düzenli bir şekilde çalışın.

Nasıl yapıyorsunuz diyede sormayın. Web işlerinden anlıyorum evet ama imagesin algoritmasını actionscript sayesinde öğrendim ve onun yazdıkları dışında birşey yapmadım. Sadece blogger değil wp çalışıyorum, ki bununda öyle fazla bir farkı olmadığını belirtmek istiyorum.
bende adsensenin revuehitsden en aşağı 3 kat fazla kazandıracağını umuyorum. hocam sitelerin yeni kurulunca sandbox düşmeden google 5-10 gün prim tanıdığını sonra sandbox düşürdüğünü duymuştum düzenli içerikle 1 sene gibi bi zamanla çıktığını duymuştum wp siteleriniz arama motoru ban yemedi değil mi sadece eski indexleri gitti. acaba 11 ocakta yaptığınız siteye tekrar içerik yüklediniz mi?belki her içerik yüklenince 5-6 gün üste taşıyordur google

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

Alıntı:
bulut57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İçerik çekmeyle ilgili ücretli eklentiler var. İşte kitap satan kişilerde burada devreye giriyor Kitap satan kişilerin lisanslı aldığı eklentiler var. Tek başına alırsan pahalı. Ama bi tane alıp birden fazla sitede kullanabiliyorsun diye biliyorum. Kitap satan kişiler bi tane full lisans alıp tüm müşterilerine kuruyorlar.
hocam kimdir bu kitap satan kişiler birde şu evvelce bahsetmış olduğunuz görsel map ve mobil map eklentilerinin adı nedir?
Alıntı ile Cevapla