Tekil Mesaj gösterimi
  #5  
Okunmamış 7.07.2016, 00:43
erayaytun1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
ME***** AY*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.04.2015
Mesajlar: 282
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
DunyaBilisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birincisi, en başından beri "siz" diye hitap ediyorum ve üslubunuza ona göre dikkat edin; ikincisi programın çalışmamasıyla ilgili durum yok hâlâ aktif çalışıyor dedim ve size hit yolladım kendi kullandığım PC'den. Bendeki ile sizdekinin en ufak bir farkı bile yok. Size yolladığım dosyaların aynısını diğer alıcılara da yolladım yani size özel çalışmaması için bir şey yapmadım. Ben yollarken gördünüz analitikten hitin geldiğini ve nedense PC'niz açıkken 0 görünen yer, PC resetlendikten sonra 4 göründü ve analitikten baktığınızda da bu durumu sağladı. Sadece yardımcı olmak ve kullanılması gereken programların sürümlerine bakmak için tw bilgisi istedim sizden.


Kırmızı ıle altını cızdıgım yazıları siz yazmadınız mı hocam, siz diye hitap edip bu kadar suçlayıcı sözler kullanmak nedir?



şanssızlık dediğimde bana öyle gelmedi diyip suçlayıcı sözler söyleyen siz değil misiniz hocam?

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

Arkadaşın 4 göründü dediği fotoğrafıda atıyorum



pc resetleyip açtıgımda "0" olan "4" gözüktü ve hala "4" fotoğrafta saat koydum, gorev yonetıcısını bılerek açtım ki bilgisayarın 43 dakıkadır açık olduğunu ve hala herhangı birşey gelmediğini görelim.Sabaha kadarda açık kalsa o 4 5 olmayacaktır.daha öncesinde 1 gün deneyıp baktım 0 hala 0 dı.Konu satışında bir arkadaşa günlük 30 k hit gelir demişti,şimdi soruyorum arkadaşa diyelim ki tamam program çalıştı 4 hitle mi benı kurtaracak? sizin kendı söylemınıze göre 30k hit için en azından saatlık 1200-1250 hit yollamalı


AYRICA şuçlayıcı tavırlarında birşeyler engellemişsiniz diyordu arkadaş,programı beraber silip 0 dan tekrar yükledik tekrar açtık ve yıne aynı sonuçtu ne ara birşeyleri engelleyebilirim sen tw deyken kurulumdan hemen sonra programı açmışken? @era; hocam hala bir işlem yapmanızı bekliyorum.

Konu erayaytun1 tarafından (14.07.2016 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla