Tekil Mesaj gösterimi
  #5  
Okunmamış 3.09.2016, 14:39
GonulAdami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.10.2014
Yaş: 43
Mesajlar: 1,423
Etiketlendi : 33 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

O şekilde olur mu bilmiyorum ama gerek şu kazanç garantili konular olsun gerekse taktik satışları olsun hepsi fasa fiso. Allah aşkına niche kelimelerden kazananlar bile kelimeler ortada iken sır gibi saklarken gerçekten kazanacak kimse 3-5 milyara bunları verir mi ?


Kimse demiyor ki kardeşim web siteni kurarım gerekli optimize ayarlarını yaparım, temanı istediğin gibi düzenlerim, eklenti ayarlarını sorunsuz kurarım ve bildiğim ufak incelikleri anlatırım ama gerisi sende. Bu şekilde derse dürüst olur ve 10 kişiye belki satar. Ama 3 ay sonra işte 3k garanti 5k garanti diyor. Neden buradaki çoğu kişi ciddi paralar kazandı ve web gibi yükselmesi kazanması zaman alan işlerle uğraşmak istemez (web sitelerinden uzak olanlar). Kaldı ki bir site açarsın belki rakiplerini geçersin belki geçemezsin biraz tecrübe birazda işin ciddiyetine bağlı olarak değişir tabii bir de şans faktörü var (Hiç alakası olmayan kelimede aylarca 1. sırada kaldım ve alakasız bir şekilde gelir elde ettim).


Diğer konuda taktik satışı. Kardeşim madem ciddi anlamda bir taktiğin var neden satıyorsun. Uygula taktiğini buradaki satıştan 3-5k kazanacağına bas kanalları her kanaldan 3-5k kazan. Milleti de aptal yerine koyma. Ayrıca gerçekten işe yarıyorsa zaten sen onu sattığında fixlenecek. Derdin nedir ha satmışsın ha bedava vermişsin.

Konu GonulAdami tarafından (3.09.2016 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla