Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Okunmamış 20.10.2016, 08:44
zonmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.05.2014
Yaş: 36
Mesajlar: 361
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Daha önceden iyi bir arkadaşımdı baya çalışmıştık kendisiyle ama böyle düşeceğini tahmin etmezdim. Acil paraya ihtiyacım var dedi hiç düşünmeden verdim eşi hamileymiş götüremiyormuş paraya sıkışmış. Sonra çocuğum oldu dedi. Tamam dedim rahatlayınca ödersin sorun değil ya da yoksa yok de sıkıntı değil dedim ama kendisi bu yolu tercih etmiş yazık o eşine çocuğuna o kadarcık para için kaç kişinin ahını aldı.

Para kazanılır bir şekilde o paralar ne onu zengin edecek ne de bizi fakir yapacak ama bu şekilde yapması çok dokundu bana sonuçta herkes emek vererek kazanıyor o paraları umarım bu yanlışından döner. Aklı başına gelirde başkalarını dolandırmaz.

---------- Spam Engelliyici 08:44 ---------- Önceki Mesaj 08:32 ----------

Arkadaşın yazısından bir alıntı umarım dediğini yapar yeni doğmuş çocuğuna daha ilk lokmasını haram olarak yedirmez. Sadece kendi olsa sorun değil ama karısını çocuğunu kattığı için işin içine haramda edemiyorum ne yalan söyleyeyim.

Başımın gözümün sadakası olsun. Sonuçta o paralar ondan fazlasıyla çıkacak ya bu dünyada ya ahirette umarım bunu erken farkeder ve bir an önce kendine gelir.

BAYRAM KAMPANYASI 100 $ BAKIYE ALANA 50 $ BONUS HEDIYE!

Ytfaster.com
hakkımda sıkayet konuları acılmıs bu forumda eskıden berı varım ve bır cok kısı benı tanır kımsenı daha oncesınden berı parası bende kalmamıstır daha once 1 yıl oncesıne kadar ıadesını alalanlar konuya yazarsa sevınırım tek tek herkesın ıadesını yaptım suan sıstemımle ılgılı bazı aksaklıklar yasadım 1 yıldır hıc bır soruum yoktu yıne bu surede calısanlar bılır lutfen bıraz sabredın ne yenı dogmus cocuguma 1 lıra hram para yedırırım nede bende bkaıyesı kalanın ustune yatarım ben durumumu ızah ettım kusura bakmayın hızmet alamadıgınızda oldu sorunlarınızda hepınz haklısınız bende cozum uretmeye claısıyorum gerek maddı gerek ısımle ılgılı bugune kadar gosterdıgınız musamaha ıcın tesekkur ederım tek rıcam bıraz sabretmenız sonrasında dıleyene bkaıyesını tek tek ıade ederım dıleyen calısmaya hersey sorunsuz olduktan sonra devam eder yasattıgım sıkıntıdan dolayı affınıza sıgınıyorum sabrınız ıcın tesekur edıyorum ıyı forumlar.....
Alıntı ile Cevapla