Tekil Mesaj gösterimi
  #31  
Okunmamış 22.10.2016, 09:01
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 30.01.2015
Nereden: Antalya
Yaş: 37
Mesajlar: 1,846
Etiketlendi : 51 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
kill19 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
HayLayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam şimdi temiz anlatayım.Benim kanal özgün kanal videolar bana ait.Bugün girerken baktım para kazanma devredışı.Nedeni geçersiz tıklama olarak belirtilmiş.İtiraz formunda bana cevap olarak :
Geçersiz etkinlik gerekçesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan Geçersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mümkün değildir.

Burda da geçersiz tıktan dolayı kapanmadığını yazıyor.Benim özgün kanalın izlenmesi youtubede 2000 ken adsensede 3000 görünüyor benimde aklıma 2. bir kanal geliyor.Acaba ikinci kanal kapandıda ordan benm özgündemi kapandı.Adsense temiz açmıştım kanal bağlı değildi ama izlenmeler uyuşmuyor.Başkada aklıma birşey gelmiyor illa spama başlatcaklar

EDİT: Özgün kanalda hala reklam çıkıyor
Ozgun calistigim adsenseye hic spam baglamam keske sende oyle yapsaydin.uyusmazlik bendede oluyo onuda anlayamasim gitti hemde bazen yari yariya oluyo.1000 ile adsense 2000 garip yani.

!!! Mobildeyim !!!