Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 25.10.2016, 02:19
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 18.02.2015
Mesajlar: 1,086
Etiketlendi : 28 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart [Tanıtım] Yeni Dönem Sistem Tormirror Nedir..

SELAMLAR BOL KAZANÇLAR İYİ HAFTALAR
Son dönemde arkadaşların özelliklede kickass`ın kapanmasıyla kaynak site arayışıdıa çoğaldı bende bu konu üzerine bu konuuyu açma gereksinimi duydum..

Eskiden 2010`lı yıllarda hotfile öncesinde rapid gibi sunuculara film dizi mp3 program vs... gibi içerikleri yukleyip bu sitelerden para kazanırdık. 2010 yılında ACTA PİPA SOPA adında tamamen birbirine bağlı merkezi ABD`de olan bir çok hukuki yetkisi bulunan bir kurum oluşturup internette W-A-R-E-Z diye tabir edilen ad-ulttan filme filmden diziye kısaca telif hakkı olan içeriklerle mücadele eden bir kurumdur. Tepkiler üzerine ilk baştaki bir anda bitirme planlarını adımlara döktüler hotfile rapid gibi firmaları finansal anlamda bitirdiler paypal desteklerini engellediler torrent sitelerine geçtiler aslında irili ufaklı bir çok torrent sitesi kapatıldı ama bunlardan en büyüğü kickass büyük bir suçlamayla bitirildi aslında karapara aklama seneryosu diğer büyük torrent sitelerine gözdağıydı devam ederseniz sonunuz böyle olur uyarısıydı. Belkide gerçekten ortada bir kara para aklama durumu vardır buda bir muamma..

Gelelim konumuza dostlar gerçekten amaçlarına ulaştılar bir çok Realese grubu bu durumdan korktu yada beklemeye geçti. Realese grupları diyorum çünkü torrent sitelerini ayakta tutan Realese gruplarıdır (Realese grupları indirdiginiz dizi film gibi içeriklerin başlıklarında bulunan HdChina , ROFL eztv mSd gibi kısaltılmıs ad kullanan gruplardır Rip Encode Yaparlar)

Bu yüzden artık bir çok Realese grupları Tormiror kullanmaya başladı Tormirror`ü şimdi uzun uzun anlatmıycam.. Ama kendi görüşüm bu tor browwser araştırmalarıma göre bir nevi bağımsız internet sansürüne karşı yasaklı sitelere karşı yapılmış dünya devi yandex google ile bağı olmayan bagımsız bir web browser bu realese gruplarınında burayı kullanması bu yüzdendir diye düşünüyorum kontrol edilemez olması olabilir..

Artık torrent sitesi ararken Tormirror torrent yada Tormirror leech kelimelerini kullanın uzantılar değişebilir örnek eztv nin kullandıgı uzanti tormirror.bid olarak değişiyor ispanyol ve Arapların kullandıgı bir baska site ise tormirror.tech olarak kullanabiliyor uzantılar değişebilir

ÖNEMLİ NOT : BU SİTELERİ GİRDİĞİNİZDE REKLAM ÇOK FAZLA ÇIKIYOR VE İÇLERİNDE 18+ REKLAMLARDA VAR AİLENİZİN OLMADIĞI ZAMANARDA AÇARSANIZ DAHA İYİ OLUR

Alıntı ile Cevapla
Reklamlar