Tekil Mesaj gösterimi
  #27104  
Okunmamış 5.12.2016, 17:04
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Hash-Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
videoyap kullanmaya yeni başladım, kapanma yaşamamak için alacağım önlemler varmı ? kanal bağlarken firefox portable kullanıyorum ve ip değiştiriyorum bunun dışında kanalların uzun ömürlü olması için dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir ? videoları aynı başlık ve etiket ile kopyalamak zararlımıdır ? teşekkürler.
1) Firefox Ayarları
Firefox tarayıcıyısı kullanın, Firefox gizlilik ayarlarınız aşağıdaki gibi olsun. Ayrıca firefoxunuza videoyap eklentisini kurunuz.



2) Youtubeda oturum açma hassasiyetleri (Ip ve Çerez)

Bir kanaldan diğerine giriş öncesi firefoxu kapatınız. Modemi resetleyiniz. (Firefox en az 5 saniye kapalı kalsın ki gizlilik ayarlarından dolayı tüm çerezler silinebilsin.)

3) 1 gmail üstünden 1 kanal oluşturunuz. Yani alt kanal kullamayınız.

Üstteki adımlar youtube spamerlar için altın kurallardı. Alttaki ayarlar ise videoyap çalışanlar için altın kurallardır.

4) Firefox da kanalınızda oturum açtıktan sonra mouse ile sağ tıklayıp client al, token al, kanalı ekle ile ekleyiniz.

5) Kanallara video yüklemeden önce ünlem geç 1'i %70 süre + render yapınız. (Ayarlarım kısmından oto ayar olarak ünlem geç 1'i ayarlarsanız otomatik her kanal eklenirken o ayarlarla eklenmiş olur.)

*** 2016 da kanalım kapandı diye yazan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Nazar değmesin 2016 çok bereketli geçiyor.. ***
Alıntı ile Cevapla