Tekil Mesaj gösterimi
  #27111  
Okunmamış 7.12.2016, 20:41
simbus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2013
Mesajlar: 2,489
Etiketlendi : 70 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Selamlar, uzun zamandır bot kullanmıyordum. Şimdi tekrar göz attım sanırım bazı değişmeler var. Aklıma takılanları sorayım

1- Normal üyeler için günlük video yükleme limiti 250 adet ve video editleme sınırı 20mb gözüküyor. ( her video da en az süre ekleme kullandığımızı varsayarsak ki 20mb den az video sanırım yoktur hiçbir videomuz renderlenmeden mi upload edikecek? )

2- vds li videoyap kullanırsak, upload/download veya render kalitesinde videoyapın kendi sunucularındaki performansın ortalama %kaç altı veya üzeri performans alabiliriz ?

3- her kanal için ayrı token, client sistemi ile çalışırsak herhangi bir problem yaşamamız muhtemel midir? bir kanala client vs verip yüklememizi yaptıktan sonra o kanaldaki clienti, videoyap erişim izninizi, api iznini vs kaldırmalı mıyız? kanal sağlığı açısından en çok merak ettiğim noktalardan birisi bu.

4- bot kullanımı için youtube açısından en çok risk teşkil eden durum şuan için nedir ( buna göre önlemimizi alarak kullanalım )

5- yükleme emri verilen videolar en geç ne kadar süre içerisinde işlemleri tamamlanmış bir şekilde kanalımıza upload edilmiş olur ?

6- sistemi/botu en stabil ve sorunsuz kullanabilmek için kilit noktalar/olmazsa olmazlar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
@Web_Scripti
Alıntı ile Cevapla