Tekil Mesaj gösterimi
  #103  
Okunmamış 26.01.2017, 00:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.05.2014
Yaş: 44
Mesajlar: 198
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sondurak1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam aliexpress den bir sipariş vermiştim 1 aydan fazla bir süre önce bide ücretini verip takipli kargo yaptım ama aldığım ürünle alakasız saçma sapan bir ürün göndermişler bu konuda ne yapabilirim para 5 dolar civarı bir şeydi ama resmen dalga geçmişler bu yüzden uğraşmak istiyorum yardımcı olur musunuz ? @tolgahanklc

Tabiki yardımcı olurum. Öncelikle gelen ürün ile sipariş edilen ürünün aynı özelliklerde olmadığını göstermeniz gerekiyor. Bunun için fotoğraflar ile belli olacaksa fotoğraf çekmelisiniz eğer fotoğraf ile belli olmayacaksa ufak bir video kaydı yapıp orada göstermelisiniz bu sizin kanıtınız olacak.

Daha sonra ürüne dispute açacaksınız, dispute açarken ürün elime ulaştı olarak seçeceksiniz ondan sonra da satışta belirtilen ürün ile aynı ürün gelmedi kısımlarını işaretleyeceksin. Sonra kanıtı yükleyip full refund yani verdiğin paranın hepsini geri isteyeceksin.

Bu işlemleri yapmak için ürün elinize ulaştıktan sonra 15 gününüz var. Eğer ingilizce kısımlarda zorlanırsanız bana yine buradan ulaşın yardımcı olmaya çalışayım.
Alıntı ile Cevapla