Tekil Mesaj gösterimi
  #83  
Okunmamış 9.02.2017, 22:41
niksiz22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.06.2014
Nereden: Mersin/Tarsus
Yaş: 27
Mesajlar: 2,671
Etiketlendi : 89 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
niksiz22 - MSN üzeri Mesaj gönder niksiz22 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
wazzup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Normal sürekli onay yapılan numaralar Rusya olduğu için bu numaralar bloglar şeklinde sıralı şekilde açılıyor ve google bir şekilde lokasyon bazlıda bu numaraları engelleyebiliyor.

O nedenle tr hatlar yada farklı ülke numarası denerseniz bu hatayı geçebilirsiniz tabiki. Sonuçta tr numaralar böyle bir sistemde sunulsaydı aynı sonuçlar görülürdü.

İlk mesajıma video ekledim ayrıca bizim sistemimiz gibi hizmet veren arkadaşımızın yaptığı açıklamayı da not ettim.

Bilgilendirme : Arkadaşlar farklı lokasyon yani VDS üzerinden bir kanala giriş yaptığınız da bazen "bu numara doğrulama işleminde kullanılamaz" hatası alabilirsiniz. Bu bizim numaralarla alakalı değildir. Google ile alakalıdır yani bir nevi mimlenmiş oluyorsunuz. Kanala TR lokasyon üzerinden giriş yaparak numarayı deneyin çalışacaktır. Eğer TR lokasyon üzerinden de aynı hatayı veriyorsa kanal bug'a girmiş olabilir. Başka bir kanalda deneyerek sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Selam hocam ben bu yazıyı gmail onayı için yazmadım. Gmail onayı gerçekten olmuyor bazen bu sorun bize ait. Müşterilere gmail açılıyor diyoruz sonuçta Ben farklı bi yöntem bulup konuma ekledim. Sen de müşterilerine o yöntemi söyleyebilirsin O yazıyı kanal silmede felan sorun yaşayanlar için yazmıştım
Alıntı ile Cevapla