Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 28.02.2017, 01:32
adsenseci16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.10.2013
Nereden: Bitinya
Yaş: 32
Mesajlar: 867
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Yine Özgün Kanal Kapatılma Vakası

Merhaba arkadaşlar, özgün kanalım iki gün önce kapatılmış. Aynı hesap üzerinde 4 kanalım vardı ve bu kanalımı kapatmışlar. Gerçekten artık sapıttılar sinir bozucu hal aldı bu işler... Buna nasıl itiraz edebilirim? Herhangi bir spamlık iş yapmadım. Hesap tamamen temizdi. Zaten hesaba ait bir blog adresim de var yaklaşık 4 yıllık.
Screenshot by Lightshot

Edit: Kanalımı nasıl açtırdım?

Kanalımda bana ait videolar vardı. Önce sağlam kanıtlar sunmanız gerekmekte. Mesela videoalrınızda anlatım yapıyorsanız ki ben videomda anlatım yapıyordum ve sadece sesim vardı videolarda. Kanalımın yanlışlıkla kapatıldığını ve kanalımda spam olacak bir unsurun bulunmadığını söyledim. Sadece kanıt olarak ses dosyamı gönderdim sesimi kaydedip. Ek olarak ta kanaldaki herşeyin bana ait olduğunu kanıtlayabileceğimi belirttim.(Bunu cidden inanıyorsanız yazın, bir de kanıtlayın diye dönerler falan nolur nolmaz, bana kanıtlayın diye dönmediler direk açtık dediler.) sabahına da kanalımın açıldığını gördüm. yaklaşık 6 saat sonra açmışlar yani biraz da olay sağlam savunma yapmakla alakalı. İlkinde olumsuz dönerlerse yine yollayın mesajınızı açtırana kadar.

Ek olarak videolarınızın ham dosyalarını, kullandığınız programların isimlerini, müziklerin telif hakkı durumunu falan filan da bahsederseniz yani ayrıntıya girerseniz açtırma şansının artacağını düşünüyorum. Tabi bunları yaparken en önemlisi resmi olarak yazınızı yazın ve adamlara küfreder gibi yazmayın. Normal bir şekilde kanalımın bir hatadan dolayı kapandığını düşünüyorum ve yeniden incelenmesini talep ediyorum gibisinden resmi bir yazı yeterlidir.

Konu adsenseci16 tarafından (1.03.2017 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar