Tekil Mesaj gösterimi
  #9  
Okunmamış 19.05.2013, 17:45
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 16.02.2013
Nereden: @SerkanYT06
Yaş: 44
Mesajlar: 4,730
Etiketlendi : 495 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Serk@nYT - İCQ üzeri Mesaj gönder Serk@nYT - AİM üzeri Mesaj gönder Serk@nYT - MSN üzeri Mesaj gönder Serk@nYT - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Para Kazanma "İnceleniyor" Sorunu & Çözümü

Alıntı:
etc_computer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cevabiniz icin ben tesekkur ederim ama 1. anlatimim kanitlara dayanilarak anlattigim seyler kanit derken internette bulunan basina gelen kisiler.

Bu sekilde yapmis ve parayi alamayan yine ayni sekilde ulkeyi degistirip odeme zamani geldiginde parayi alamayip hesabi bloke edilen kisilerin yazilari mevcut.

bunlara istinaden yazdim yanlis sa kusuruma bakmayin derim ama sorularla degil cozumlerle sonuclanmis yazilar okudum yani kisilerin basina gelmis ne yapabilirim diyenlerin yazilariydi.
Senin dedigin dogru aslinda yani evet okudugun yazilar vs hepsi dogru ancak dikkat etmedigin nokta yada gozunden kacan nokta su onuda ben acikliyim.

Youtube'da kanalinizin ulkesini Turkiye degil baska ulke yaparsaniz kazanc aliyorsunuz videolarinizdan ve odemede aliyorsunuz.

Youtube kanaliniz icin adsense basvurusu yaparken farkli ulke secerseniz iste senin dedigin cikiyor ortaya.


Senin karistirdigin nokta'da bu iste.Kanallardaki ulke degisikliginde sorunyok,olmuyor,ama adsense basvurusunda farkli ulke secerseniz ne kadar kaznairsaniz kazanin odemeyi o ulke disindaki baska bir ulkeden alamiyor o ulkeyi degistiremiyorsunuz.

Sanirim anlatabildim.
Alıntı ile Cevapla