Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 14.08.2017, 14:18
karayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
T.C. Kimlik Onaylı
SI***** KA*****
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 17.01.2014
Nereden: izmir
Yaş: 31
Mesajlar: 2,577
Etiketlendi : 338 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart Yukleyicim.com video yükleme botu

Yukleyicim.com video yükleme botunu sizlerin kullanımına açıyorum.

Yukleyicim nedir ?

Yükleyicim tam otomatik youtube.com'a video yükleme botudur.

Render özelliği var mı ?

Şu an için sadece ünlem geç ve özgünleştirme bulunuyor.Zaman içerisinde arz talebe göre geliştirilecek.

Üyelik ücreti 100 kanal ekleme + aylık toplam 20.000 video yükleme hakkı (hak ertesi aya aktarılmaz ay bitiminde sıfırlanır) 150 TL

Ekstra 1000 video hak ücreti 3.5 tl

Ekstra 1 aylık 100 kanal hakkı 10 tl


BOTUN GÖRSELLERİ
































yenilikler :



06.09.2017


Alıntı:
Toplu kanal kopyalama bölümü eklenmiştir çekeceğiniz kanal url lerini alt alta yazıp üst kısımdan kanalları seçtiğinizde 1 url yi botta bulunan 1 adet kanalınıza kopyalar 100 url yazıp 100 kanal seçerseniz her url yi 1 kanala kopyalar.
19.08.2017


Alıntı:
-Video atarken zamanlama eklendi(5 dk arayla at vs)


-Videoların küçük resimlerini otomatik olarak çekme eklendi (opsiyonsuz)


-Yükleme bölümünde hata verip yüklemediği veya yüklemeyi ertelediği videoların bilgisini alt kısımda gösterir hale getirildi

-Kanalların yanlarına not eklenebilir hale getirildi

-Yakın zamanda bota bağlı onaylı kanal otomatik olarak satın alabilmek için sistem geliştiriliyor örnek olarak 50 kanal alacaksınız 50 tl karşılığında (kanal başı 1 tl) kanallar otomatik olarak sizin botunuzda kanallar bölümüne eklenecek







-Ayrıca programcı bir arkadaş ile anlaşıldı yakın zamanda piyasaya kanal ekleme botu girecek





25.02.2018

Alıntı:
- Destekten tehdit edici mesaj atan arkadaşlar oluyor (süre yenileme vs.). Konu başında
yazdığım gibi
Alıntı:
Sistemde para iadesi mümkün değildir.Suistimal vb. durumlar belirlendiği taktirde geri ödeme yapmaksızın üyelik durdurma işlemi yapılacaktır.Satış yapma veya yapmama hakkım tamamen bana aittir.
Boşuna üyelik yenilememekle tehdit etmeyin arkadaşlar ne siz üzülün ne biz üzülelim.Sistem şu an kendisini amorti etmemesine rağmen devam ediyor.Kendi isteği ile yenileme yapmayan 2-3 üye bize dokunmaz bilginize.Destekten yazarken lütfen bazı konulara özen gösterin.

- Yakın zamanda dailymotion botu eklenebilir, çalışmalara yakın zamanda başlanacak.Bildiğiniz toplu proxy satan bir yer varsa lütfen destekten bize yazın botun yapım sürecini hızlandırmış olursunuz.

- Büyük ihtimalle mart ayı içerisinde abone botu halledilecektir.Şu an yapılmamış olmasının nedeni kanallara herhangi bir onay veya red gelmiyor olmasıdır.

- Yükleyicim kullanıcılarından ayrıntılı kullanım videosu çeken arkadaşımıza 15 gün ek süre ve 15k video hakkı verilecektir.
Yazdığımız benzersiz özellikleri, forumda satışta sunulan bir botta gördüğümüz tartirde hakkında şikayet konusu açılacaktır. Son zamanlarda maalesef bazı arkadaşlar kendileri fikir üretemedikleri için botumuzdaki özellikleri bire bir kopyalıyorlar. Bundan dolayı böyle bir karar aldık.




Sistemde para iadesi mümkün değildir.Suistimal vb. durumlar belirlendiği taktirde geri ödeme yapmaksızın üyelik durdurma işlemi yapılacaktır.Satış yapma veya yapmama hakkım tamamen bana aittir.

Konu karayaman tarafından (15.05.2018 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar