Tekil Mesaj gösterimi
  #6  
Okunmamış 20.10.2017, 10:25
ODEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.04.2014
Nereden: BURSA
Yaş: 33
Mesajlar: 1,835
Etiketlendi : 137 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
ODEL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
doganuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@ODEL çakallık makallık kelimelerini dikkatli kullan, burda kimsenin kimseye hakaret etme gibi bi lüksü yok, Bir program yazmışssan DESTEĞİNİ VERECEKSİN arkadaşım, vermiyorsan o programı yazıp satmayacaksın. Seni skype den siliyorum falan bunlar hiç hoş olmamış adam aldığı günden 1 gün sora sana dönüş yapmış. Sana bağlanıp çözmekten bıktım demiş sorun varsa 50 kerede 100 kerede olsa bağlanacaksın arkadaşım bağlanmak zorundasın bi ürün satımşın peşinden hizmetini vermelisin, adam kullanamadığı için de doğal olarak senden iadesini istemiş. Biz burda program satın aldığımız zaman, destek panelinden adama sayfalarca soru soruyoruz, adamda kendi programına bi destek ekibi kurmuş, sıkılmadan o sayfalarca soruya cevap veriyor, sende bu cevapları 1000 kerede olsa vermek zorundasın, veremiyorsan (hani diyorsun ya skype konuşmasında benim bi sürü işim var ) o zaman ticaret yapmacaksın ve o bir sürü işini yapacaksın.

Sonuç olarak @yunus23 ın parasını iade et çünkü aldığı günden beri kullanamamış, yada bağlanıp bi şekilde sorunu çöz, aksi takdire işlem uygulayacağım.
sorun falan yok ortada.Bildiğiniz adam parayı koparmaya çalışıyor.Her türlü desteği verdim mesajlar ortada.Teamviwerdan her türlü kanıtları sunarım.
Yok öyle memnun kalmadım paramı istiyorum falan.2 gündür zamanımı harcıyor bu kişi ve iftira atıyor.