Tekil Mesaj gösterimi
  #18  
Okunmamış 20.10.2017, 14:00
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,287
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Alıntı:
yunus23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okumam yazmam var reset işlemi stabil olarak 30 saniye hep aynı oldu programın bozuk şekilde çalışmaya devam etti modemle alakası yok bana birde modemi bahane ettin onunla ugraştım yok yeni modem lazım diye.
Varsa 1 saniyede resetleyen modem onuda alayım ama sizin gözünüzde ben yazık yazık ayrıca modem işlemine baglı degil yani programın kendisi yavaş yanı demem odur ki ordaki ibareninde dışında ben sizede dedim 7 dakikada eklesin benim için yine problem degildir diye maksat bot ya hani adı bot videoyap ekleme botu sonuçta biz emir vericez eklicek ya şu kadar hesabı bu bot görevini yerine getirmiyor diyorum doganuzun bana gelmiş karakterini sevmemekten bahsediyor yahu ne alakası var?
Bu programa bozuk diyen kişi beni ekleyip diyor yaz ne olursun kardeşim bendede kanıtları var 2 tane aldım odelden çalışmıyor diye kanıtlarıyla diyorum atıp tutmuyorum ben bunu yazmak istemedm bu konunun dışındadır konu programın sabit şekilde çalışmadıgıdır artık gerçekten yazmak istemiyorum
Artık bir sonuca baglayın ODEL paramı iade etmezse kesinlikle sınırsız banlanmasını rica ediyorum.

@doganuzun
1 saniyede ip resetleyen modem var mı demişiniz ? evet var benim modem 1 saniyede ip değiştiriyor, çoğu modem bunu yapıyor. @ODEL açık açık bağlanayım team ile yapıyım eğer çalışmazsa iade edeyim demiş? @ODEL' e team ver bağlansın, gerekirse bende bağlanırım beraber görürüz, çalışırsa konuyu kitlerim, çalışmazsa iade alırsınız, daha ne diyim, konu uzadı kilitleyeceğim, biri bağlansın teyid etsin, sonuç bekliyorum.