Tekil Mesaj gösterimi
  #17  
Okunmamış 17.12.2017, 01:21
GetReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.12.2015
Mesajlar: 733
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Incubus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle ben destek elemanıyım, şirket ortaklarımızın benden talep ettiği açıklamaları yapıyorum, kanal başvurularına bakıyorum ve kanallar ile ilgileniyorum.
Ödeme konusunda size daha önce belirttiğim gibi ciddi bir sorun yoktu. Sadece 1 haftalık bir gecikme söz konusu 1-10 (hatta son dönemde 1-15 diyoruz sıkıntı yaşamayalım diye) olan ödeme periyodu bazı kanallarımız için (2 farklı partner ile çalışıyoruz bu nedenle bazı kanallarımız erken ödendi) uzadı.

18 Aralık pazartesi tüm ödemeler yapılacak bilgisi geldi bana, paranın bize Google'dan ulaştığı bilgisi geldi. Daha yeni haberim olduğu için şu an açıklayabiliyorum ben de. Biraz daha sakin olalım bugüne kadar kimsenin Beyond'da parası kalmadı, Beyond'a geldiyse size ödenecek demektedir. Pazartesi ödemeler yapılır, herhalde en geç salı da bankada olur saatine göre.

Anlayışınız için teşekkürler. Herkese kolay gelsin. Beyond Network'ü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu hakkinda detayli anlatim yaptiginiz icin tesekkür ederim. Beyond' a zaten güvenimiz sonsuz. Google'dan ödeme gelmedi denildiginde büyük sorun varmis gibi algiladik ve tarih de veremediginizden aylarca uzayabilir diye düsündük. Biz de gelecek diye kesin gözüyle baktigimiz paralara göre birkac yatirim yaptik o yüzdendi dile getirmem. Kolay gelsin.