Tekil Mesaj gösterimi
  #6931  
Okunmamış 21.12.2017, 08:39
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 8.04.2015
Nereden: BURSA
Yaş: 39
Mesajlar: 912
Etiketlendi : 57 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Referans BİLİŞİM isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Arkadaşlar memurvadisi ilk postunda referansdan aldığım mailler diye yazmış zaten. diğer arkadaşlarda yazsınlar sorun değil. isim diyorsanız benim 3-4 parti mailim patladı. ben hiç sevmem gel daha iyisini yapabiliyorsan sen yap falan diye afra tafra yapanları. ama bu forumda adam gömmeye meraklı çok arkadaş var. biz aciz kullarız. ne yazılımcıyım ne hacker ne ıvır zıvır. karşımızda koca google var.

bu forumdan en az 200-300 kanal satıcısı geldi geçti. kimi banlandı gitti, kimi dayanamadı yeter artık dedi gitti, kimide spam yaptı çaldı çırptı gitti. bir Allahın kulu desin ki ben bu adamdan kanal aldım içeriğimi çaldı. hakkımı yedi. parama çöktü. insanlar yeri geldi 10-20k tl lik alışverişlerini beni hakem tutarak ve parayı benim hesabıma yatırarak ve adsense-kanallarını bana atarak alışveriş yaptılar. yeri geldi paypalını bana teslim edip abi 17k dolarım var sana zahmet şunu bankana çek ben tatile gidiyorum gelince alırım dedi. adama uzun zaman ulaşamadık sonra birgün çıktı geldi abi param duruyormu dedi, attık parasını, halada telefonla görüşüyoruz bu adamla. bi yanlışımız yok Allaha çok şükür.

4 yıldır ben bu işi yapıyorum. bakın onlarca yüzlerce demiyorum milyonlarca kanal sattım. ekibim 50 kişi de oldu 5 kişiyede düştü. bahsi geçen olayda 5-6 kişilik bi mağduriyet var. 20 k kanal satmışım kasımda 800 kanalda sorun çıkmış. durum için sorun yaşayanlardan özür diledim. para iadesi teklifim oldu. arkadaşlar benimle yeni çalışmıyor. kendileride yazmışlar zaten yüzlerce binlerce kanal aldık 1 - 2 partide sorun var diye. bir arkadaş iban attı parasını alacak. 2 arkadaş kanal istedi vermedim satış yapmayacağımı şubata kadar bekleyeceğimi beyan etim. diğerleri zaten çok kazananlar canın sağolsun dediler geçtiler. ha hata nerde diye sorarsanız ben öğlen oturdum şuan oturduğum sandalyeye gece yarısı 1,5 da kalkdım. ekran bana baktı ben ekrana baktım hiç birşey anlamadım. skypeden indirdiğm dosyalara bakarak çözemedim. çok saçma ve random gitmiş kanallar. forumu meşgul ettim, bu konu zaten yeride değil bu konuşmaların. özür diliyorum arkadaşlardan emekler çöp oldu. bizim emeklerimizde çöp oldu.

şu kanal satmaya başladığımdan beri alışamadım kanal patladı diye gelen müşterilerin mağduriyetine. 1-1000 rakam ne olursa olsun nefes almayı unutuyorum, o kadar daralıyorum. bu işi yapmaya devam ettikçe sanırım bu hepimizin kaderi. sizlere nacizane tavsiyem. tek kanal satıcısı ile çalışmayın. bir kaç satıcı belirleyin alışveriş yapın. sorun olursa hem acınız küçük olur. hemde hata sizdemi bizdemi çözmeniz kolay olur. saygılarımla
Alıntı ile Cevapla