Tekil Mesaj gösterimi
  #85  
Okunmamış 18.01.2018, 14:39
Net Net isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.05.2014
Yaş: 27
Mesajlar: 1,360
Etiketlendi : 41 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
oktaykzlky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel soru hocam teşekkürler =) Şöyle ki biz bu asyalı pump gruplarından aldığımız tavsiyelerle yeteri kadar para kaybettikten sonra böyle bir grup kurmak istedik , dolayısıyla benim milyon dolarım yok şuan herhangi bir coine milyon dolar yatırıp 30 bin kişiden yatırmasını isteyip 2 kat alacağım bir durum söz konusu değil.

Hangi coini pumplayacağımızı admin grubu belirleyecek , biri İsviçre'de biri Rusya'da iki arkadaşımız da Türkiye'de olmak üzere 4 kişilik bir admin grubumuz var ve hangi coini pumplayacağımıza bu arkadaşlarımız karar verecek. Farklı ülkelerde yerli yabancı bütün yorumcuları ve pump yaptırabilme potansiyeline sahip yatırımcıları da takip ederek , pump yapılabilecek en uygun coini bulup grupta paylaşılması sağlanacak. Ancak ilk etapta bu gruba yerli yabancı üye kazandırmaya çalışıcaz.

Sorunuz için teşekkür ederim. Küçük bir örnekle cevabı sonlandıracağım. ABD Merkez Bankası FED'in başkanı Janet Yellen'in yapacağı bir açıklamayla dolar çıkabilir veya düşebilir. Böyle bir durumda "coin"'i belirleyen Janet'in bunu kendi çıkarı için yaptığını söyleyebilir miyiz? Bir dolar grubumuz olsa dünya çapındaki bütün gelişmeleri takip edip alım satım yapılması yönünde tavsiyeler verdiğimiz , bu da bir çok kişinin aynı anda kazanmasına vesile olabilirdi.

Sevgiler..
Bunca zarar ettikten sonra kendi pump grubumuzu kuruyoruz diyorsun hocam normal pump mantığıyla devam ediyorsun siz belirleyeceksiniz en düşükten alıp en yüksekten siz satacaksınız. Ha gözü çekikkardeşlerimiz kazanmış ha siz. Kaybeden yine biz