Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 18.01.2018, 18:06
ZabitKatibi55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.03.2014
Nereden: Samsun-Bafra
Yaş: 34
Mesajlar: 613
Etiketlendi : 17 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
ZabitKatibi55 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Bağlantımda Sorun Var Anlayan Arkadaşlar Yardımm!

Selamun Aleyküm arkadaşlar iyi çalışmalar. Türk Telekom alt yapı saha ekibinde çalışmış veya çalışan bir arkadaş veya konuda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

DSmartNet internet kullanmaktayım. Geçen cuma günü evde otururken öğleden sonra internetim gitti. Baktım DSL ışığı yanmıyor.

DSmart aradım sorunu ilettim. Ekipleri yönlendirelim dediler. Sonra Pazartesi günü ekipler geldi ve bağlantıları yaptı. bana normalde daha uzak santralden internet geldiğini, fiber hızında vdsl alt yapı kurulduğunu artık adresime yakın fiber kutusundan internet alacağımı vdsl bağlandığını söylediler. Sonra bina kutusuna gerekli bağlantıları yaptılar ve dsl ışığımın yanıp yanmadığını sordular kontrol ettim ve dsl ışığım yanmaya başladı hat geldi. Ekipler de gitti.

Fakat hala internete giremiyorum. Modemim zaten kuruluydu internete giremedim. Başka modem kurdum yine giremiyorum. 4 tane modem kurdum çıkardım reset attım bir daha kurdum olmuyor. DSmart arıyorum sürekli bizlik bir şey yok deyip duruyorlar. Modeminiz kurulmamış görünüyor diyorlar. Modem kurulu halbuki. Eve hat da geliyor fakat internete bir türlü giremiyorum.

7-8 Kere aradım sürekli bizim yapacağımız bir şey yok modem modem deyip duruyorlar. Modem kurulu dsl ışığıda var ama internet girilmiyor. Altyapı Hipernet olduğu için adsl tarifesini mi değişmem gerekir müşteri hizmetleri gerek yok dedi ama güvenmiyorum artık onlara. Alt yapıda adsl ve vdsl var dediler ama neden kaynaklanabilir bu sorun.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar