Tekil Mesaj gösterimi
  #7  
Okunmamış 5.02.2018, 20:03
memurvadisi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2014
Mesajlar: 3,030
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Hey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki biz neden bu adam gibi okumuyor etmiyoruz hocam ? hep maddiyata çalışırken daha fazlasını harcıyoruz.vaktimizi okumaya araştırmaya harcasak aslında çok yüksek miktarla ihtyiacımız olmadığını görürüz.Ölürken geride para değilde tecrübe,bilgi bıraksak çok daha doğru olmaz mı ? aslında olay video youtube dğilde bizim araştırma okuma eksikliğimizden kaynaklanıyor.Benim görüşüm bu şekilde

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------



bu adam doğuştan adobe çalışanı değil.ORtada ciddi emek bilgi yoğunluğu var.peki işte bizim eksiğimiz nedir ? hepimiz kapasiteli insanlarız ama bunu neden boşa harcıyoruz ki ?

bu dediğini sonradan insana katmak oldukça zor eğitim çocukluktan başlar ailenin seni yönlendirmesi senin eğitimi sevmen vs bunlara etmendir. okumak için okumamak gerekirki böyle bir kaliteye gelebilesin.
yani bu adamın piyasadaki gibi x konuyu bulup araştırma yapıp video çektiğini düşünmüyorum.
x konuyu daha önce duymuştur bir fikir sahibidir gidip araştırmasını yapıp harmanlayarak ortaya birşey çıkarır buda içeriği kaliteli yapar.

edit: yazdıklarım bu adam için geçerli kaliteli iş için geçerlidir. fazla videosunu izlemedim karakteri hakkında yorum yapamam.
Alıntı ile Cevapla