Tekil Mesaj gösterimi
  #20  
Okunmamış 6.02.2018, 15:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.06.2016
Mesajlar: 254
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
prenscem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@OmerAYDINOGLU konu ikili tartışmaya doğru gidiyor, sen o yönlü bir tavır sergilemesen de belli ki amaç farklı, muhtemelen farklı forumdan bilerek gelmişler, daha ileri giderseniz moderatörler konuyu kitleyecektir, olan senin emeğine olacak. herkeze cevap vermek zorunda değilsin herkezi de memnun edemessin. sana tavsiyem amacı belli olanlara cevap verme ve alıntılama, sen forumun amacı olan konu ile alakalı bilgilendirmeye devam et.
Tartışma dediğin şey görüş belirtme oluyor üyeliğim yeni olsa tamam diyeçegim de insanlar bu şekilde yeni bilgiler öğrenebilir, illa hemen birşey yükleme çabası. Kınıyorum

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

Alıntı:
OmerAYDINOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonuç olarak yine kendi kripto paralarını çıkaracaklar yani ne olmuş olacak? Kripto para kağıt parayı ezmiş olacak. Ayrıca kendi coinleri çıkarsalar bile sınırsız olmayacak. Belli bir sayı olacak sonradan yeniden basamayacaklar basarlarsa değeri düşecek. Bu yüzden yine bir kısıtlama yine bir başka kripto paraya yönelim olacak.
Tabiki sınırlı olmak zorunda yoksa bir değeri kalmaz. Bu konuda doğru tabi ama bitcoinin geleceği bunları etkilemeyecektir.

Mesela benim bankam var diyelim parayı piyasa sürdüğüm an güvence verdiğimi de düşünürsek. Bitcoinden daha değerli olma olasılığı da var. Bu olaya kriptolarin sistemini kullanmak diyebiliriz.

Yani ben bu olay dolayı bitcoinin degerlenecegini düşünemem ki bitcoinin olmaz ....coin olur bu fakat gelecegimiz konusunda bende katiliyorum bu sistemin kullanılma ihtimali yüksek paranın yerine geçme ihtimali var, fakat bunla ilgili çok fazla düzenleme gerekmektedir.
Alıntı ile Cevapla