Tekil Mesaj gösterimi
  #10  
Okunmamış 7.02.2018, 19:43
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.01.2016
Nereden: istanbul
Yaş: 24
Mesajlar: 162
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Ykanal isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
mikon5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Reklam alanı bölümünü değiştirmeni tavsiye ederim. Göz yoruyor , background rengi üzerine banner yaparsan daha sade ve şık gözükür.Hatta ilk etapta kaldır siteden yeni sitede gerek yok. Kişisel blog sitesi olmadığı için Hakkımda bölümünü de kaldır , adsense için yapıyorsan google önemsiyor gibi gözükse de önemsemiyor.Sitemap de orda olmaz. İlla koyucam diyorsan footer'a koy.
Site işi sabır işidir , yeni başlayanlar hit gelmiyor diye genellikle hemen pes eder. Pes etme belki 6 ay belki 1 sene sonra hit gelir , belki de gelmez her site tutacak diye birşey yok.Tecrübe edinmiş olursun bir sonraki projende aynı hataları yapmaman adına. Makalelerde alışagelmiş başlıklar , etiketler kullanma. Siteyi ziyaret edeceklerin ilgisini çekmelisin , aynı zamanda makaleye okurken işine yarayacak bilgiler olmalı. Rakip siteleri incele nasıl makaleler yazıyorlar nasıl etiket kullanıyorlar.
Ek olarak , her gördüğün temayı da kullanma , özellikle ware.z temaları. hacklink çok fazla oluyor.
Saolun hocam adsense butonu aktiflesdi google reklami koyacağım 1 2 güne süre dediklerinizide 1 2güne düzelteceğinim yormunuz için teşekkür ler
Alıntı ile Cevapla