Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Okunmamış 6.03.2018, 00:44
tokibala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.04.2013
Mesajlar: 780
Etiketlendi : 41 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Arrow Youtube için bir taktik - 3.Sır

Arkadaşlar merhaba. Diğer kanallarımda denediğim bir taktiği sizinle paylaşmak istiyorum. İsteyen kendi kanalında da uygulayabilir . Videolarınıza daha fazla yorum gelmesini istiyor musunuz ? Cevabınız evet ise benim uyguladığım 3 yöntemden biri olan ve şimdi size açıklayacağım taktiği uygulayın.

2 dakika civarı bir video hazırlayın. Bu süreyi geçmesini fazla önermem çünkü izleyiciyi bıktırabilirsiniz. İsterseniz bir ünlü hakkında, isterseniz güncel bir konu hakkında video hazırlayın. Bir cümle kurun. Bunu parçalar halinde videonun içine yayın. Sonunda insanları yorum yapmaya teşvik edin. Güncel konu bulursanız sizin için daha iyi olur .. Başlığınızı üstü kapalı tutun. Küçük resimi ilginç seçin. Eğer konuyu güzel seçer ve insanların ilgisini çekerseniz yorumlarınızın patlama yaptığını göreceksiniz.

Size bununla ilgili örnek bir video hazırladım. Dilerseniz böylede hazırlayabilirsiniz.

Arkadaşlar şunu da bu arada belirteyim. Benim size şuana kadar aktardığım ve aktaracağım bilgilerin tümünü kendi 6 kanalımda bizzat uyguladım ve hepsinde de çok olumlu sonuçlar aldım. Dilerseniz benim tavsiyelerime uyarsınız dilerseniz kullanmazsınız. Karar sizin. Ama en azından yeni fikirler üretmenize etki edeceğinide düşünüyorum.

Bir sonraki konum İnstagramdan youtube videolarınıza nasıl yüksek trafik çekeceksiniz onu anlatacağım. Takipte kalın...

Örnek Video :

Konu tokibala tarafından (2.11.2019 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar