Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 8.03.2018, 22:51
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
FA***** KE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Nereden: kayseri
Yaş: 40
Mesajlar: 3,159
Etiketlendi : 49 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Incubus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyond Network yenilenen paneli ile sonunda sizlerle. Bir süredir panel konusunda bazı aksaklıklarımız vardı. Uzun süren bekleyiş sona erdi. Şimdi tekrar hem başvuruların alınacağı hem de kullanıcıların kazançlarını takip edebileceği, rakip kanalları ve anahtar kelimeleri analiz edebileceği, yeni konu bulma aracı ile yeni çekecekleri videolarına konu bulabilecekleri çok özel bir panele sahibiz.

Panel Adresimiz: Beyond Network Panel

Başvuru Adresimiz: Beyond Network Başvuru

Başvuru İçin Yapılması Gerekenler

- Kanalınızın mail adresi ile başvuru adresimizden giriş yaparak gerekli yetkilendirmeleri veriniz. Panelimize başvurunuz düştüğü anda size bir mail gelecek başvurunuzun alındığına dair. Ardından ekibimiz başvurunuzu değerlendirecek, kabul edilen başvurulara youtube paneli üzerinden davet gönderilecek ve eş zamanlı olarak kullanıcı adı ve şifreniz mail aracılığı ile size iletilecektir. Youtube üzerinden kanala gelen daveti kabul etmeniz ve panele giriş linkinden panele giriş yapmanız gerekmektedir.

Ödeme Bilgisi Girme



İlk Bakış



Diğer videolar için tıklayınız.

Bilgilendirme:
Şubat ayı ödemeleri yeni panelimiz üzerinden gönderilecek olduğundan mart sonuna kadar lütfen tüm eski üyelerimizin dashboard sistemine üye olması (çok eskiden üyelikleri var ise parola sıfırlama üzerinden yeni parolalarını alması) ve ödeme bilgilerini sisteme girmeleri önemle rica olunur.

Özel Bilgiler:

- Minimum başvuru koşulu özgün kanallar için para kazanmasının aktif olmasıdır (en az 1000 abone)

- Kesinti oranımız %30 olup ödemeleri şubat ayı itibarı ile ayın 5'inde yapacağız. Büyük özgün kanallara farklı kesinti oranlarıyla hizmet verebilmekteyiz.

- 10k üzeri aboneye sahip kullanıcılara Whatsapp üzerinden bireysel partner yöneticisi atanmaktadır.
butun bunlar ozgun kanal ıcın dımı hocam?
Alıntı ile Cevapla