Tekil Mesaj gösterimi
  #38  
Okunmamış 4.04.2018, 22:58
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.02.2016
Mesajlar: 1,549
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

toplam borç ne kadar ??
gidin bir devlet bankasına ziraatbank-halkbank en iyi faiz onlarda şuan develt memuru içinde yani ... oradan tüm borçlarınızı bir kerede kapatacak kadar kredi çekin... tek kredi çek tüm kartların borcunuda öde.. sonra uzun vade çektiğin kredini taksit taksit bir kaç yılda öde... aylık ödemeleri uzun utarsın. eğer ciddi biçimde durumunu toparlar isen, sonrasındada bir kaç taksit erken ödemeler yaparak borcu hızlıca sıfırlayabilirsin.
ama yaşantına ve masraflarınada dikakt et kıs. sigara, alkol, eğlence, gezme tozma işleri vb.. vb.. en azından stresten kurtulurda nefes alırsın...
eş dost akraba vb. borç usd-dovi-altın alımıda ileri vadede olabilir tabi. sabit para malum. borç olur...

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Alıntı:
chatmece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Anladığım kadarıyla sizi borca sokan olay araba.

Arabayı borçla aldıysanız onu satıp daha düşük bir model araba almanızı tavsiye ederim ilerde eiliniz bollaşınca tekrar iyi bir araba alırsınız hocam.

bende sizin yaşlarınızdayım 30 yaşında araba sahibi oldum, onuda ev aldım diye sattım. Arabam yok diye üzülmüyorum. Allah kısmet ederse ilerde yine alırız.

Siz arkadaşların dediği gibi ne arabasız kalın ne borclu kalın en güzeli satıp daha düşük bir model araba almak şuan en mantıklısı bu.
araba masraf hocam. şuan berbat masraf. iyi yapmışsın satmışsında: bende benzinli var oldu 5,90 tl... çatır çatır yakıyo bu son 3 aydır... sigortası oldu 2,140 tl... oda taksitlerde malum.. bir kaç hatalı park+hız+kırmızı ışık ihlal malum illa geliyor, ne yaparsan yap... sağa sola otoparka atıyorsun illa orayada masraf... bakımları, mtv derkan Araba kullanmak lüks oluyor yavş yavaş...
Alıntı ile Cevapla