Tekil Mesaj gösterimi
  #8  
Okunmamış 25.05.2018, 23:52
crazykanka61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.04.2013
Mesajlar: 6,010
Etiketlendi : 73 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
BobMarley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam kusura bakma ama o kategori bitik yenilere ekmek cikmaz rekabet ust duzeyde
Alıntı:
rikato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı taslak ile karekter değiştirip videolar üretiyorsanız en azından şuanlık fazla masraf yapmayın derim hocam. Arkadaş durumu aslında anlatmış. Bu sektöre büyük yaptırımlar geldi.
Alıntı:
Kurabiyeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çocuk sektöründe hala ekmek yenecek yer bulursak iyi

takipteyim
Alıntı:
enesen4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi ben bu işleri şans olarak görüyorum. Eskiden çocuk katagorisinde calismis birisi olarak 2 kanala ayni videoları attık. Bir kanal sadece 1 video sayesinde 4k abone aldi ve yürüdü. Diğer kanal suan baksam ayni yerindedir.
Çocuk kanallarında network çok önemli. Bildiğim kadarıyla çocuk katagorisinde büyük kanalların olduğu bir networke girersen önerilenler kısmında genel olarak ayni networke ait kanallarin videoları on plana çıkıyor.
Önerilen ve arama kısmı için belirli seo kriterleri vardi onlari da uygulayabilirsin. Eskiden video altina yorum videodan sonra kendi videonu düzenli oynattiginda onerilende yükseliyordu. Ama suan son durumu bilmiyorum.
Cevaplar için tşk ilk üç cevap için arkadaşlar malum spam yapıyoruz garantisi yok.Bende extra olarak özgün uğraşıyorum adwords yaptık birşey çıkmadı ünlü kanallarda video sonu iletişim geçebilirsem öle bir reklam yaptıracağım.Deniyorum böyle şimdilik elimden geldiği kadar

@enesen4 kardeşim inş günlük 2 video atıyorum inş şans bizede biraz güler.Kanallarda şuan yeni olduğu için biri 10 diğeri 50 abone onlarda adwords gelen organik abone ama çok az abone videolar her attığımda görüntülenme sıfır hep böle.Çocuk kanalların bulunduğu network benim kanallarım yeni olduğu alırlar mı bilmiyorum iyi kanallar olursa alıyorlar galiba.
Alıntı ile Cevapla