Tekil Mesaj gösterimi
  #28776  
Okunmamış 20.06.2018, 09:07
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle tüm aktif üyelerime 1 hafta ek süre eklemesi yaptım.

Ben şubat ayı 2018 tarihinde sistemi sadece açık bırakabileceğimi ve destek veremeyeceğimi belirttim. Ve destek istemeyen yıllardır videoyap ile çalışan arkadaşların sadece çalışması gerektiğini de belirttim. İlk başta siteyi haziran ayında kapatacaktım sonra mart ayında bir duyuru daha yaptım ve 9. ayda kapatacağımı belirttim.

Gelelim bayram içinde oluşan soruna. Bayram için bayram arife günü istanbuldan ayrıldım ve bayramın 2. günü gelebildim. O günlerde sql tarafında bir tıkanma olmuş ve toplu video emri verilemedi. Ben 2. günü gecesinde zaten sorunu düzelttim. Bayram haricinde videoyap'ta bir sıkıntı oluşmadı.

Eğer bir kişi sıkıntı yaşıyorsa tekrardan belirtiyorum.

1) Toplu video da kanal olarak sadece indir seçeneğini seçip kelime arama kısmına bir kelime girsin. Eğer ekranda hata alıyorsanız api keyi aldığınız gmail kapanmıştır. Yeni api key alıp hesabınıza giriniz.

2) Kanala video yüklenmiyor sorunu yaşıyorsanız her kanalı aynı client ile eklemiş olabilirsiniz. Aynı client ile eklediğinizde ilk clientı aldığınız gmail kapanırsa o client ile eklenmiş tüm kanalların bot ile erişimi kontrol edilemez. Bu nedenle tüm kanalları aynı client ile eklemeyiniz. Firefox eklentisi ile client al, token al, kanalı ekle seçeneğini kullanınız

3) Eğer toplu videolarınız yüklenmiyor ve yavaşlık hissediyorsanız aşağıdaki turbo yükleme adresi 1-2 sekme de açık bırakınız.
http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php

4) Otomatik kanal çekme emirlerinde sağ tarafındaki kontrol saati gelipde kontrol gecikmesi yaşanıyorsa lütfen manuel kontrol butonuna basınız.

Eğer son 1 yılda videoyap işinden cebime 1 TL girdiyse namertim, gelen 3-5 kuruş oluyor. Oda server paralarının %10'nu ödüyemiyor. Server azaltmasını gerektiği kadar yapsamda milyonlarca toplu video hakkı olduğu için belli miktarın altınta server kapatamıyorum.

iyi çalışmalar
Alıntı ile Cevapla