Tekil Mesaj gösterimi
  #1692  
Okunmamış 16.07.2018, 23:15
T.C. Kimlik Onaylı Sms Onaylı
RA***** HA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2017
Nereden: konya
Yaş: 43
Mesajlar: 650
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Merhaba değerli forum sakinleri,
Uzun zamandır forumu onaysız bir kullanıcı olarak takip ediyorum. Şuan sıcağı sıcağına ***a açtığım konuyu okuyabilirsiniz https://www.***.net/showthread.php?p...post1073680745
ya da para kazanma açılması için başımdan geçeni burada da paylaşacağım belki foruma bir faydamız olur. Kanalımın para kazanması 29 Haziran sabahı açıldı. Bende haziran sonunu bekleyip ümidi olmayanlardan idim. Para kazanma açılınca bende izlenimi ve abonesi az kanallar arasında olduğumu düşündüm. (4,5K saat ve 1830 abone) Sonradan dikkat ettiğim şey aslında 28 haziran günü yaptığım şeydi. (Buraya dikkat %100 bundan oldu demiyorum) 28 Haziranda kanalımdaki bir video için çok ufak bir bütçeli(23TL) adwords reklamına çıkmıştım. Kanalımın para kazanması kapandığından beri (Şubat 20 de) yaptığım tek farklı işlem 28 haziran günü adwords reklamına çıkmak oldu ve ertesi gün para kazanma açıldı.
Altını çiziyorum %100 bundan oldu diyemem ama denemekte fayda var
Burada bazı yorumların linç edildiğini gördüm umarım benim yorum edilmez sonuçta Google' un ortağı değilim bende sizler gibi Googledan youtube'dan para kazanmaya çalışan biriyim. Bu yöntemi dener ve faydasını görürseniz sizden tek ricam LÖSEV gibi yardım kuruluşlarına bütçeniz dahilinde yardım etmeniz.. (LÖSEV'inde ortağı değilim)
Şimdiden herkese kanallarında başarılar bol kazançlar dilerim, bilgi paylaşıldıkça güzeldir..
Alıntı ile Cevapla